Βαηρους, αμα το φορουμ και το πως παει αφορα τον Ντραγκον και τους Μοντς, αμα το περιοδικο και πως παει αφορα τον Ντραγκον και τους Συντακτες, γιατι στον μπεο εγινε το τοπικ?
Printable View
Βαηρους, αμα το φορουμ και το πως παει αφορα τον Ντραγκον και τους Μοντς, αμα το περιοδικο και πως παει αφορα τον Ντραγκον και τους Συντακτες, γιατι στον μπεο εγινε το τοπικ?
για τα μαααααααατια του κόσμουυυυυυυυυυ εναν αγνωστο φως μουυυυυυυ
Quote:
Originally Posted by Dragonlord
ωραία. το moderating του φόρουμ αφορά τον Dragonlord και τους mods. καλύτερα τώρα;
παίκστε κιάλλο με τις λέκσεις ουιιιιι!
γενικότερα
http://img505.imageshack.us/img505/4...tinakkeat9.gif
Quote:
Originally Posted by Milton
ε ναι.
oti eipe o vairous. opws panta.
Άλλο mods, άλλο συντάκτες. Αυτό, συνεχίστε.Quote:
Originally Posted by VirusXI
ωραία όλα αυτά αλλά αφορά όλο το φόρουμ. αυτό, συνεχίστε.
ωραία. το θέμα σχέσης φόρουμ-μαγκ αφορά τον Dragonlord και τους συντάκτες.
2 επεξηγήσεις για το ίδιο ποστ. καλά πάμε.
κανείς δε μίλησε γι' αυτή τη σχέση όμως.
τι σε νοιάζει μωρή κατίνα εσένανε αν η άλτεργκράουντ γουστάρει ή όχι το φόρουμ;
ρίχτε του μια σφυροδρεπανιά στο κεφάλι να κσυπνήσει ρε.
Θα επέμβω και εγώ να πω ότι μπορεί να θέλουμε πράγματα ή κάποια πράγματα να τα θεωρούμε σωστά, αλλά εν προκειμένω κάποιοι μιλούσαν ιδιωτικά και κάποιοι υπέκλεψαν. Έχουν κάθε δικαίωμα να λένε όποιον θέλουνε μαλάκα στα κρυφά, να θάβουν όλους τους χρήστες και να πασαλείβονται με μαγιονέζα. Αυτό όχι μόνο είναι δικαίωμά τους αλλά είναι και κατοχυρωμένο δικαίωμά τους από το συγκεκριμένο φόρουμ και το να βγαίνει ο καθείς να λέει ότι αυτά πρέπει να γίνονται στα φανερά και επομένως όλα επιτρέπονται είναι μαλακίες της κωλάρας, τις οποίες θα κάνουν γαργάρα όταν οι ίδιοι γίνουν δέκτες της ίδιας κατάστασης. Εκτός και αν έχουν το θράσος να πουν ότι "καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται". Αυτό θα έχει πολύ πλάκα.
βάιρους, είμαι ευγενικός και δεν θέλω να εκφράσω αμφιβολίες για τις ικανότητες σου στην κατανόηση κειμένου, αλλά εδώ και κάμποσα ποστς λέω ότι όλα τα σχετικά με το μαγκ με αφήνουν παντελώς αδιάφορο. σε αντίθεση με όσα αφορούν και το φόρουμ
Να ενημερώσω κι εδώ ότι τώρα που βγήκε άκρη με το τι έχει παιχτεί, ο ikonoklast έφαγε ban.