βεβαια πάντα θα μπορούσες να "βαφτίσεις" τα 4-5 boxer, χρυσόψαρα, όπως κάναν οι μοναχοι με το κρασί... :lol:
ps. θέλω να καταγγείλω την πουτάνα πατερίτσα, που μου έκανε μια ελαφριά πληγή στην μασχάλη.
Printable View
βεβαια πάντα θα μπορούσες να "βαφτίσεις" τα 4-5 boxer, χρυσόψαρα, όπως κάναν οι μοναχοι με το κρασί... :lol:
ps. θέλω να καταγγείλω την πουτάνα πατερίτσα, που μου έκανε μια ελαφριά πληγή στην μασχάλη.
αυτά τα γαμημένα "θέλω" την κάνουν πάντα τη δουλειά.
Δεν είναι θέλω ακριβώς.Δώρο είναι.Και μιάς και επιθυμούσα ένα σκυλί μη κολλίσω στο μέγεθος τώρα...
Kalhmerez! :yawn:
όχι ρε πούστη μου, κάτι πάτησα στην άμμο στη θάλασσα το σάββατο, με τσίμπησε στην καμάρα και εδώ και τρεις μέρες το πέλμα είναι νταούλι :? :(
τέσπα, καλημERα!
Loipon kserei kaneis kanena programma gia na grafeis mousiki.Ennow na vazeis notes se diafora mousika organa kai tetoia.Yparxei tpt?
nai
http://www.finalemusic.com/
http://www.guitar-pro.com/
Αν δεν έχεις καλό θεωρητικό backround το δεύτερο ε, μπορείς να γράψεις και σε ταμπλατούρα. Το πρώτο είναι περισσότερο για κλασικούρες ωδειακές κτλ.
να θες να παραιτηθεις και να μη σκαει το αφεντικο στην δουλεια να του το πεις :?
Giati re na paraith8eis?
phthoggon που βρίσκεις ταμπλατούρες για γκιτάρ προ?
βάλε με στα κόλπα :D
21 ευρο το 6 ωρο + 6 μερες την βδομαδα :( + οτι βαρεθηκα + σχολη + διακοπες σε λιγους μηνες και τοτε δεν θα μπορει να βρει κανεναν να δουλεψει (οχι οτι τωρα βρισκει ) αυτα :D αα ασε που στιγματιστικα και ο τζου με ειπε προποτζη :? :| :cry:Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
Είναι δω http://www.mysongbook.com/ και σε αγαπάει! Ανεβάζουν χιλιάδες χρήστες επί πολλά χρόνια σε αυτό και έχει πρακτικά ότι θες, δισκογραφίες γνωστών συγκροτημάτων μέχρι και καμμένα underground πράγματα. Η πλάκα είναι ότι πέρυσι είχε κατεβεί στη ψύχρα λόγω πνευματικών δικαιωμάτων και είχε πέσει πολύ κλάμα, τσεκάρω πριν από λίγο και να το :shock: Ελπίζω να έχει βέβαια τον παλιό όγκο δεδομένων....Quote:
Originally Posted by Swollen
Kalhmera gamwto!
giati o kosmos 3iplnaei toso noris? :shock:
Gia na paei douleia. sadfasdfas
aha!
ok, etsi dikeologite.
pou mporw na katagkilw ton unholy pou me 3ipnise noris? :dangry: :dangry:
Ligo anaxronismeno, alla to eida kai mou hr8e:Quote:
Originally Posted by Candiru
Auto einai tuxh malaka, na patas skata mesa sto nero kserwgw. :P
Edit:
Edw se mena, na ton parei o diaolas.
Πρεπει να τσεκαρεις τι λεει ο κανονισμος της πολυκατοικιας, αν επιτρεπει ζωντανα στο σπιτι, τι ειδους και μεχρι ποσα.Quote:
Originally Posted by The Charon
Αλλα πριν τσεκαρεις καν τον κανονισμο, σκεψου πραγματικα ποσο καλο θα ηταν για ζωντανο καποιου αλφα μεγεθους να ειναι μεσα σε σπιτι.
καλημέρα κι από μένα :ddrowsy:
καλά αυτή η εκμετάλλευση του εθίμου της λαμπάδας έχει γίνει εμετική!
ξεκίνησε η ιστορία από απλά μικρά στολίδια και έχει φτάσει σε συσκευασία κουτιού μεγέθους του μεγαλύτερου σετ πλεϊμομπίλ!
Μια ευτελής λαμπάδα από παραφίνη με κολλημένες φωτό μπομπ σφουγγαράκη πλας μια πάνινη κούκλα του και άκουσαον άκουσον ολόκληρη πτυσσόμενη εστία ποδοσφαίρου μήκους 1,5 μέτρου και ύψος 1 μέτρου, μαζί με μπάλα!!!!
ΕΛΕΟΣ! Πόσο πιο κιτς πιά;
Πάρε τη λαμπάδα του μικρού ρε γαμημένε τσιγγούνη.
Proswpikh mou apopsh einai na tou pareis ena paixnidi asxeto me thn lampada, kai na ftiaksete mia dikh sas lampada na goustarete kiola. Ante, ma8ame sta etoima konformistes.
η νονά βρε φέρνει την λαμπάδα και αυτή του έφερε για δώρο και τον κυνηγάω να μην σπαέι κανένα τζάμι με την εστία κια τη μπάλα :lol:
εγώ του αγόρασα μια οικολογική από μελισοκέρι (δεν σπαζει κιόλας) και ένα διακοσμητικό λουλούδι τυλιγμένο. Πουλάνε σε λαϊκές βιολογικών προϊόντων.
έντιτ: για δώρο του αγόρασα το μπεστ των manowar
Poso einai re c o gios?
9 και γουστάρει πολύ το restless and wild και το number of the beast αλλά και ποζεριές, scorpions, queen, peppers
να σου ζήσει καντιρου
βάλτου ν'ακούει κ τπτ ροκοστόνερ ναουμ...:P
ο αδερφός μου με το που ακούει Kyuss πλέων αρχίζει το χωρό (είναι 15 μηνών βέβαια οπότε ότι να ακούει χορεύει αλλα τεσπα)
όποτε έρχεται σπίτι πάντως... γίνονται μαθήματα
i aderfi mou leei oti o tragoudistis today is the day einai kouklos
!!
:pink: στο αβαταρ του απο πανω
Marion Cotillard kai ta myala sta kaggela!!
Malakes eksw pnigei o 8eos ton kosmo. :shock:
γμστ
Quote:
Originally Posted by freak brother
apo pou einai?
(mh peite "galia" pliz)
το κεφάλι [καλά το μισό] χρειάζεται ξύρισμα και δεν ξέρω που είναι η ξυριστική μου... :bang: :bang: :bang: :bang:
σοβαρό πρόβλημα όπως και να το κανουμε
mwr' δεν το ξέρω?
έχω πάντως και σοβαρότερα... παλαιό κάταγμα στον αστράγαλο που υποτροπίασε, αλλα η πατερίτσα ήξερα που ήταν.. :D :D
Ε μα και συ, δεος και φοβος με την τακουνα. Κατεβα κατω χρυση μου οταν σοδομιζεις τον dm.
Kalhmeras sas gamwto!!!
Shmera exw trelh oreksh giati sxolaw 3:30 kai ksanagurizw douleia thn Trith alla peinaw san mpoustiz!~
Xaxa prin ligo milousa me thn Elina Kefh sto thlefwno gia to sumbolaio ths asfaleias autokinhtou ths. :pink: