JAG PANZER
Printable View
JAG PANZER
:moutza:
Live όμως έσπειραν, ε! Και δεν είχα ακούσει νότα μέχρι να τους δω.
Ντάξει μπορεί να μην ενδείκνυται τόσο το βιντεάκι, αλλά είναι ένα δείγμα
http://www.youtube.com/watch?v=f8nOn...eature=related
Για live δεν μπορώ να σου πω.. Δεν τους έχω δει. Θα πήγαινα σ' εκείνη τη συναυλία μόνον αν δεν είχα δει τους Celtic Frost δυο φορές, αλλά ήμουν καλό παιδί και τους είχα δει και τις δύο που ηρθαν! :grin::grin: Τα πρόσφατα studio album της Θράκας, πάντως, μου φαίνονται ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ βαρετά. :yawn:
Για το Jag Panzer "Scourge..." με τις πρώτες ακροάσεις έχω να πω:
1) Δυνατή παραγωγή.
2) Κιθαριστικός δίσκος, κάποια βιολιά εδώ κι εκεί δεν αλλάζουν την εικόνα.
3) Ελάχιστα έως μηδαμινά μοντέρνα στοιχεία έχει.
4) Ο Τύραννος ακούγεται πολύ ισορροπημένος.
5) Ηχητικά μάλλον προσεγγίζει τα πιο άγνωστα κομμάτια του "Fourth Judgement" και ίσως το "Mechanized Warfare".
6) Ξεχώρισα τα: "Condemned to Fight", "The Setting of the Sun", "Call to Arms" (:grin::grin::grin:), "Overlord" και "Burn".
7) Έχει ψωμί ο δίσκος, δεν μπορείς να πεις μονοκόμματα "μ' αρέσει/δεν μ'αρέσει".
"Ξεχωριστό" νομίζω ότι κανένας από τους δυο που αναφέρεις δεν κάνει (αν και δεν θα έβαζα τους πρώτους έτσι και αλλιώς σε κανένα Black Metal πλαίσιο), ασχέτως αν ποιοτικά είναι πολύ ψηλά και οι δυο (για την περίπτωση βέβαια των Wolved in the Throne Room παρατηρώ μια κάποια κάμψη βέβαια).
20 μαϊου
mob 47 στη θεσ/νίκη
για τα 20 χρόνια του στεκιού στο βιολογικό
είναι πολύ μακριά ακόμα οπότε δε το βάζω στα live/events
αλλά μπορείτε να αρχίσετε να ετοιμάζεστε
γιατί θα σκίσουν τα πάντα
Who gives a shit about αναλ θρακες!
Σε μισώ, ε :!:
btw, σχετικά με το ποιοι κάνουν κάτι ξεχωριστό στο bm τελευταία, οι wolves in the throne room μια χαρά σπέρνουν από την άλλη άκρη του ατλαντικού. Ακόμα και αν "έπεσαν" στο τελευταίο, έπεσαν βάσει των στανταρντς που εκείνοι έθεσαν.
δεν κανουν κατι ξεχωριστο οι Agalloch ?? με ποιους θα τους συνέκρινες? Για το αν ειναι black το συζηταμε, αλλα κ τι αλλο να ναι ..?
στους Wolves οπως κ στους Nachtmystium γουσταρω πολυ την 'στονεριλα' που βγαζουν..
το κομμάτι krallice to xw ακουσει δεκαδες φορες ηδη, αναμενω πως κ πως το λονγκ πλέι !
γεια σας φίλοι, έσκασε το νέο killimanjaro darkjazz ensemble για οσους ενδιαφέρονται
Τους Agalloch στο μυαλό μου πάντα στον ατμοσφαιρικό metal κουβά τους έβαζα και, οκ, ο ηχος τους αν το καλοσκεφτείς (τουλάχιστον μέχρι και το Ashes) είναι 2/3 παλιό καλό ατμοσφαιρικό metal (3rd and the Mortal, Katatonia, In The Woods του Omnio), κατά το 1/3 η πιο "pop" πλευρά του neo-folk, με κάποιες τζούρες Primordial-ίζουσας επικούρας (και κατ' επέκταση Bathory) και μια μυρωδιά από λίγο progressive (κυρίως βόρειας προέλευσης). Ο συνδυασμός δεν μου ακούγεται ως κάτι το επαναστατικό, χωρίς να λέω ότι δεν μου αρέσουν πάρα πολύ οι δουλειές τους (το τελευταίο δεν το έχω ακούσει πάρα πολύ πάντως).
BLACK LAKE NIDSTANG ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΤΕ.
Και μιας και λέγαμε για Hammers of Misfortune..