oxi aparaitita,sinexise na psaxnesai kai kapoios flwrosQuote:
Originally Posted by MeLinDa
tha akurwsei kai isws uparksei keni thesi.
Printable View
oxi aparaitita,sinexise na psaxnesai kai kapoios flwrosQuote:
Originally Posted by MeLinDa
tha akurwsei kai isws uparksei keni thesi.
Ε ναι αυτό με το πρώτο έτος ακυρίλα και καμπεριά μου ακούγεται, δηλαδή απλά πήγα, παρέδωσα αίτηση/μίνι βιογραφικό/βεβαίωση/αναλυτική, μου παν ότι λόγω καταλήψεων δεν έχουν αιτήσεις φέτος, χάρηκα, μου είπαν και πως έχω προτεραιότητα λόγω τελευταίου έτους και ξαναχάρηκα. Πάντως παίζει ρόλο και ο μέσος όρος (και οι εργασίες που χεις κάνει.)
Θα δούμε, θα σας ενημερώνω σα να σας νοιάζει!
βσκ αν πας όντως για σπουδες πήγαινε και Κοπενχαγη. Αλλιώς, ό,τι σου είπε ο πιξις, είναι η ακριβότερη χώρα της Ευρώπης (πέρα από την Ισλανδία) και είναι και ξενέρωτοι. Ανατολικά κράτη σε χαλάνε;
Βασικά αρχίδια, το πιο μακρινό που μας στέλνουν είναι η Κοπεγχάγη και η Φινλανδία. Κατά τ'άλλα έχουμε μόνο κάτι Γερμανίες (με μόλις μία θέση κενή, άρα μπα), Πορτογαλίες και Ισπανίες. Θα πάω να κάνω κι άλλες αιτήσεις και θα δούμε. Πρώτη επιλογή έχω βάλει άμστερνταμ πάντως, αναμένουμε αποτελέσματα.
basika pio akriva apo kupro de nomizw.Quote:
Originally Posted by enitharmon
gia pe ti kses gia islandia gt kanonizw taksidaki k auto de toxa akousei...
βασικα ενας φιλος που ειναι αυτον τον καιρο βερολινο περναει γαμω. ασε, τον ιουνιο θα δει type o negative και το πακετο machine head/chimaira/lamb of god ο κωλοφαρδος. whatever. πάντως όσον αφορά συνθήκες, πιστεύω ότι στα περισσότερα που παιζει να πας μια φορά καλυτερα θα εισαι από δω. άντε και καλή τύχη μαστορα...Quote:
Originally Posted by _UnHoLyMaRtYr_
Xa! Eksw rixnei xalazi! :P
Βροχή γαμώ το σπίτι σου ρε.
ΠΟΣΟ εκνευριστικό είναι να έχει πλύνει κάτι (i.e. μπαλκόνι, αυτοκίνητο, μηχανή) και μετά από μερικές ώρες να πιάνει ένα γαμώβροχο και να στο κάνει χάλια?
:|
Gamhse ta. Pleon den mpainw ston kopo na plunw tipota pou afora tzamia/parmpriz/nikel/etc. Apla opote to ekana ebrexe.
ακόμα χειρότερα αν έχει γύρη από πεύκα, σαν να έπεσε θειάφι πάνω σε όλα!
σε μισώ κατ'αρχήν, αλλά θα σου πω τι ξέρω:Quote:
Originally Posted by pixies451
σε μια ευρωπαική συγκριτική ταμπέλα Δανία και Ισλανδία ήταν στην κορυφή των πιο ακριβών χωρών (με την Ελβετία να μην αναφέρεται), το οποίο είναι λογικό, γιατί έχουν πολύ καλούς μισθούς συν του ότι στην Ισλανδία τα περισσότερα αναγκαστικά εισάγωνται . Εκτός κι αν τρέφεσαι μόνο με παστό ψάρι. Οπότε θα κάνεις και οικονομία.
Pare k kana tsipouro mazi k eisai :thumbsup:
Apo proxthes epapse to er na douleyei ston I.E. :?
Ksereis kaneis ti paizei?Argei ypervolika na fwrtwsei kai sinithws vgazei mnm oti den o explorer den mporei na fortwsei tin selida.Me ton firefox ola mia xara :|
Είναι το πρώτο βήμα προς ένα μέλλον ελιτισμού.
Περιεργη απορια...Στον ie μπαινει ερ κανονικα, και λογκιν.
Σε firefox το login μπορει να πιασει κατα τυχη μετα απο διαφορες προσπαθειες, αλλα δεν διατηρειται για πολυ.
Ξερει κανεις?
και τα δυο προβλήματα που ανφέρθηκαν έχουν να κάνουν με το pc σας :P
δηλαδή δεν είναι κάτι γενικότερο
μπορεί να φταίει κάποιο extension,κάποια toolbar κάποια μαλακια στο registry,κάποιο spyware ,etc
κάντε ένα clean reinstall τον browser ή/και τρεχτε κανα registry και spyware cleaner
mporei na uparxei kapoio gateway or linking idi exeligence expression inteligence
ξέρει κανείς αν επιτρέπονται τα ταξίδια (σένγκεν, σαφώς) με προσωρινό δελτίο ταυτότητας (ή τέσπα όπως-λέγεται-αυτό-το-πράμα-που-σου-δίνουν-άμα-χάσεις-την-ταυτότητα);
Εψαξα λιγο στο site του ΚΕΠ, αλλα δε βρηκα τιποτα, παντως το 1564 το τηλεφωνο πληροφοριων του, απ οτι λεει (εγω δεν τους πιστευω παντως, χεχ) ειναι 24ωρο. Ισως σου πουν απο εκει.
χιονίζει :?
Σφαγμένα ταμαγκόθη παντού ε.Quote:
Originally Posted by tamagothi
χεχ, είναι όντως 24ωρο! πιιιιιιιιιιιιιιινκ μπρο. πινκμπρο.
8elei kaneis ena torrent gia to "RODA TSANTA KAI KOPANA"? :P
Egine kanas polemos re h sas plakwse to paplwma kai eimaste mono 3?
Polemos bro :wink:
ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΡΕΙΑ αύριο στη Θεσσαλονίκη 4 μμ καμάρα εναντια στην υποθαλάσσια και για το κυκλοφοριακό, από φάμπρικα υφανέτ:
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=679849
H poreia 8a einai me 8alassia podhlata? :P :P :PQuote:
Originally Posted by Candiru
:P :DQuote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
Επιτέλους, θα κάνω πάσχα σπίτι μου μετά απο 7 χρόνια.
Επίσης, ειδήσεις του STAR ρε μουνιά
Παιδια παιζει κανα τορεντ για κανα dvd των Tap dogs?
Θα χρωσταω μεγαλη χάρη!! :shock: :) :D
η αχρηστη πληροφορια της ημερας!
400 εκατομμύρια δολάρια υπολογίζεται ότι αποφέρουν πια στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία τα «πακέτα» που προσφέρουν διακοπές για γυμνιστές. Πιο εντυπωσιακή είναι η ζήτηση για τέτοιες διακοπές, αλλά μόνο για ομοφυλόφιλους άνδρες. Ταξιδιωτικό πρακτορείο από το Μαϊάμι πραγματοποιεί στα μέσα του ερχόμενου Μαΐου την πρώτη κρουαζιέρα, στην οποία οι επιβάτες θα είναι μόνο γυμνοί, γκέι άνδρες. Η κρουαζιέρα θα ξεκινήσει από τη Ρώμη και θα καταλήξει «σε κάποιο ελληνικό νησί», που νομίζω πως δεν είναι δύσκολο να μαντέψουμε ποιο. Εν πλω θα υπάρξει μόνο μια βραδιά στην οποία θα επιτρέπεται οι επιβάτες να ντυθούν, αλλά θα είναι θεματική και θα πρέπει να ντυθούν αρχαίοι Ελληνες θεοί. (Πηγή: State.com).
To ploio ths agaphs / to kloubi me tis treles...
Xaxa, egw 8a ekana mia tetoia krouaziera kai 8a tous ebaza na kwphlatoun se trihreis kai 8a paizame me tous filous mou re-enaction ths Naumaxias ths Salaminas.
Mouaxax
8elw na katageilw th zaxarh pou kollaei toso poly ston pato ths karamelwmenhs katsarolas.BAN.
:evil:
Kazan Ntimpi?
ntip gia ntip karamela gia keik
Ωχ.
Ωραία μέρα.
Peite xronia polla ston Kain pou kleinei ta 22 shmera re mounia \m/
:(