kalo
Printable View
kalo
apo contra
Δεν θα χρειαστεί περαιτέρω υπομονή για τη γνωστοποίηση της παραμονής ή όχι του Ριβάλντο στον Ολυμπιακό. Δυο ημέρες μετά τη δημόσια τοποθέτηση του Σωκράτη Κόκκαλη ("κανονικά θα πρέπει να μείνει") και μία ημέρα πριν από τη λήξη της, βάσει του υπάρχοντος συμβολαίου, χρονικής διορίας που είχαν οι "ερυθρόλευκοι" να τον ειδοποιήσουν για τις προθέσεις τους, ο Βραζιλιάνος άσος ανανέωσε τη συνεργασία του για έναν ακόμη χρόνο.
Ο 33χρονος μέσος βρέθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ στον Πειραιά, όπου ύστερα από συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα αυτής, Σωκράτη Κόκκαλη, αποδέχθηκε την πρόταση που του κατατέθηκε παραμένοντας και του χρόνου στο έμψυχο δυναμικό των Πειραιωτών. Η συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη από τη στιγμή που τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχαν εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσουν την από κοινού επιτυχημένη πορεία τους.
mpravo, sygxarhthria!!!
Ωραία, άλλο ένα χρονάκι θα διδάξει μπάλα στους άμπαλους. Με τον Καφέ τι γίνεται; Ελπίζω να μείνει.
Μπα, το πιθανοτερο ειναι οτι ο Ριβαλντο εμεινε να μαθει ενα χρονο τιποτα παραπανω απ το Σικαμπαλα.
ston proto gyro emathe kala apo ton shikabala pantos :twisted:
sto telos tha paizei olo to soi toure ston gayro
ok agamisou sport24, prwtaprilia.
Του sportime.gr πρέπει να 'ναι αυτό για Καμορανέζι στον ΠΑΟ.
edit: Καλό στην αρχή αυτό του sport24 (ειδικά με το παρατσούκλι Fake), αλλά μετά το γαμήσανε και ψόφησε.
Στην Αμαλιάδα, όπου διεξάγεται η τελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών στο βόλεϊ, ένας φίλος του Παναθηναϊκού έχασε τη ζωή του μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Ο άτυχος νέος, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά, έπινε καφέ με την παρέα του, όταν ένιωσε αδιαθεσία.
Διακομίστηκε στο νοσοκομείο της πόλης αλλά δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε. Οι υπόλοιποι, περίπου 100, φίλοι των "πρασίνων", παρέδωσαν τα εισιτήρια στη διοργανώτρια αρχή, ως ένδειξη πένθους.
rip :(
Χαχαχαχαχαχ, πρωταπριλιά!!!!!
me 8anato?
de nomizw
edit : an nai tote einai poly malakes
:?
Ρε σοβαρευτείτε, δεν παίζουν με τέτοια θέματα, το 'πα και αλλού.
Το πρωταπριλιάτικο ψέμα σε μια εφημερίδα δεν γίνεται ΠΟΤΕ μεγάλο θέμα (όσο σοβαρή κι αν φαίνεται η υποτιθέμενη είδηση) ούτε έχει ΠΟΤΕ υπογραφή συντάκτη.
Ενα από τα καλύτερα πρωταπριλιάτικα ever ήταν της Αθλητικής Ηχούς πριν 10 χρόνια. Είχε παίξει Αρης-Λάρισα, οι κιτρινιάρηδες νίκησαν 6-0 και έβαλε φωτο(μοντάζ) του κυρ-Ανδρέα Μιχαλόπουλου (τότε προπονητή της ΑΕΛ) χωρίς μουστάκι. Και έλεγε στην κειμενολεζάντα ότι είχε πει στους παίκτες στην ανάπαυλα: «Μπείτε μέσα και γυρίστε το ματς. Κι αν δεν το καταφέρουμε (ήταν μόνο 2-0 στο ημίχρονο) εγώ θα το ξυρίσω το μουστάκι μου».
Πολύ ψαρωτικό.
Για παράδειγμα σήμερα η SportDay έχει δήθεν ενδιαφέρον του Ρονάλντο για να πάει στον Ολυμπιακό και το γράφει ο Λεάνης στη στήλη του (από τις εξαιρέσεις για την υπογραφή που σας έλεγα). Υπήρχε περίπτωση αν ίσχυε τέτοια ειδησάρα, να μην γινόταν πρώτο θέμα; Θα χαραμιζόταν στη στήλη ενός αρθρογράφου;
Δεν πέθανε στην Αμαλιάδα, στην πλατεία του Πύργου πέθανε έξω από μια καφετέρια.
Κάτι ακούστηκε για καθαρή ηρωίνη, δε ξέρω κατά πόσο ισχύει. Πάντως σχέση με δαύτα είχε μια φορά.
Κι εγώ χτες που γύρισα τα άκουσα. :?
Τρομερά καφριλίκια από τους Οριτζιναλίστες προχθές στη Ζήνα. Μιλάμε για πολύ γέλιο.
"Γαμιέται ο ΠΑΟ κι η Λεωφόρος" μόλις βγήκε να τραγουδήσει ο Καραφώτης και τα σχετικά. :rofl:
"H Peggy einai trela me thn kitrinh fanela k h despina vandh na paei na gam...thei"
Kapws etsi
:D
Το κορυφαίο:
Βγαίνει ο Νίνο να τραγουδήσει, ακούγεται το σύνθημα για τον ΠΑΟ και τότε αρπάζει ένας τελειωμένος το μικρόφωνο και λέει: "Εντάξει, βάζελος είναι, αφήστε τον να τραγουδήσει να τελειώσει και να πάει να γαμηθεί". (ή κάπως ετσι).
k giati akrivws eixan paei oi originalistes stin pegky zhna..?
Είχαν τον ετήσιο χορό τους.
aaaaa! mlst, thanx! :D
(+1 post dld :P)
-Το σύνθημα με τον Ναργιλέ και τον Πελέ το ξέρεις; Το καταλάβαινες;
«Ναι… ναι… (γέλια). Ο κόσμος με αγαπούσε και νομίζω ότι εξακολουθεί να με αγαπά. Είμαι ευτυχισμένος που οι οπαδοί όλων των ομάδων που έχω παίξει όπου κι αν με συναντήσουν μου μιλούν με τα καλύτερα λόγια. Είχε πλάκα το σύνθημα εκείνο».
Μάλλον δεν το 'χει καταλάβει δηλαδή...
Έσβησαν οι ελπίδες του Ολισαντέμπε
4/4/2006 16:13
Ο Εμανουέλ Ολισαντέμπε το πήρε απόφαση. Είναι, πλέον, σε θέση να εκτιμά την κατάσταση και να δηλώνει πως πέταξε το μουντιάλ. Ο Πολωνός άσος, ο οποίος αγωνίζεται ή, καλύτερα συμπληρώνει το ρόστερ της Πόρτσμουθ ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό, παραχώρησε συνέντευξη στους συμπατριώτες του και υποστήριξε πως δεν υπάρχει πιθανότητα να δώσει το παρών στα τελικά του παγκοσμίου κυπέλλου που ξεκινά στις 9 Ιουνίου στη Γερμανία.
“Δεν θα είμαι στο μουντιάλ, είμαι βέβαιος γι' αυτό”, ήταν η αρχική, αλλά και η πλέον ξεκάθαρη τοποθέτηση του έγχρωμου στράικερ. “Το όνειρο χάθηκε”, συμπλήρωσε ο 27χρονος επιθετικός, ο οποίος ισχυρίστηκε πως πίστευε ότι μπορεί να ήταν στο μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός, όταν μεταγράφηκε στους πομπέι. Τι συνέβη, όμως; Η απάντηση είναι απλή.
“Εκτιμούσα ότι θα είχα την ευκαιρία με το που πήγα στην Αγγλία, όμως δεν παίζω και αυτό με κάνει, πλέον, να έχω συμβιβαστεί με την ιδέα ότι δεν θα παίξω στα τελικά του μουντιάλ”, υπογράμμισε ο Μανώλης, ο οποίος από τη στιγμή που μετακόμισε στο Φράτον Παρκ δεν έχει δει άσπρη μέρα. Πρόσφατα, μάλιστα, άκουσε τον πρόεδρο της Πόρτσμουθ Μίλαν Μάνταριτς να του επιτίθεται και να δηλώνει πως ο Όλι δεν είναι ποδοσφαιριστής.
Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και όχι μόνο... :P
http://www.contra.gr/Archive/ContraFiles/116153.html
9. Καλημέρα Γιώργο. Σε παρακολουθώ από τα ρεπορτάζ και χαίρομαι που έχω τη δυνατότητα να επικοινωνήσω μαζί σου. Ξέρεις κάτι καινούργιο με το θέμα του προπονητή; Θα μείνει και του χρόνου ο Ντουμιτρέσκου;
Αγαπητέ φίλε, ξέρει κανείς πότε θα πεθάνει;…
theila no 1 : 50 opadoi tou arh phgan sto ghpedo xtes sthn proponhsh.. den milhsan se kanenan den fwnaxan kanena sunthhma apla shkwsan ena pano pou elege :ti egine? ola kala? .. kai meta fugane
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
THEILa no 2: gia ena diafhmhstiko prin apo to paixnidi barca-real o ronaldinho soutare penalty ston casillas kai tou eixe pei oti sunhthws ta rixnei sta dexia.. otan kerdise penalty sto match o casillas epese apo ta aristera giati eipe oti ama epefte apta dexia tha ton thewrousan oloi grafiko
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
H Werder gamise an exaireseis to autogkol, o Ronaldo apodeiknuei sta teleutaia match oti gamaei, oi alloi ton paizoun ekei mesa, o Samaras pali evale gkol. Auta. :P
kala o samaras den eixe xtyphsei? ti skata me auto to paidi? Kai koutsos vazei goal? :D
Εδωσε απαντήσεις πριν λίγο ο Γιώργος Μίνος στην Αθλητική Κυριακή.
Ακολούθησε τον διαιτητή μέχρι το αμάξι ρωτώντας για το ακυρωθέν γκολ της ΑΕΚ!
Αντε, μουνιά, που τον λέγατε κομπλεξικό. :P
xara sto kouragio sas pou mporeite kai blepete a8lhtikh kyriakh ... estw gia to mino.
dani garcia latreia
EPOS.Quote:
Originally Posted by freak brother
Η εφημερίδα "Ώρα για Σπορ" αναφέρει ότι ο σύνδεσμος οπαδών της ΑΕΚ θα δώσει πριμ στους παίκτες του Ηρακλή (!) ύψους 150.000 ευρώ, προκειμένου να κερδίσουν την Κυριακή τον Παναθηναϊκό και να τον βγάλουν από τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Μη τσιμπατε ρε γαμω τη συνομοσιωλογια σας.
απο που θα τα βρουν?
η μηπως θα τα δωσει η Διοικηση απ το ομολογιακο?
Quote:
"Εμάς έλεγαν ομάδα του δημοσίου, όμως άλλοι έχουν κρατική διαφήμιση στη φανέλα και άλλοι μπαίνουν σε κάτι άρθρα 44"
:rofl:Quote:
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Σωκράτης Κόκκαλης, χωρίς προφανή λόγο, αναφέρεται στην υπαγωγή της ΠΑΕ ΑΕΚ στο άρθρο 44 του ν. 1892/90. Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε στον κ. Σωκράτη Κόκκαλη ότι ο ν. 1892/90 ψηφίστηκε από τη Βουλή των Ελλήνων το 1990 και έχουν ενταχθεί σ’ αυτόν δεκάδες επιχειρήσεις, για τις οποίες δεν έχουμε ακούσει ως σήμερα ότι είναι κρατικοδίαιτες. Ας θυμίσουμε όμως στον κ. Σωκράτη Κόκκαλη τι έλεγε το 1993: «Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την απόλυτη ικανοποίησή μου για την τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Στέφανος Μάνος. Δίνει πίστη και δύναμη σε όλους για να χαράξουμε τη νέα πορεία του Ολυμπιακού.
Εκ μέρους όλων των φίλων και οπαδών του ιστορικού συλλόγου μας, επιθυμώ να ευχαριστήσω την κυβέρνηση και όλα τα πολιτικά κόμματα για τη θετική αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που είχαν συσσωρευτεί στην τελευταία πενταετία στο μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της χώρας».
Επισήμως, δεν απάντησε ο Παναθηναϊκός, δεν έβγαλε, δηλαδή, ανακοίνωση. Τι λένε, όμως, οι άνθρωποί του για τη νέα επίθεση Κόκκαλη; Ο έγκυρος δημοσιογράφος Τ. Νικολογιάννης, που έχει άριστες πηγές στον Παναθηναϊκό, βγήκε στο ραδιόφωνο του "Supersportfm" και μετέδωσε την εξής βαρύνουσα είδηση. Πως όταν δυο στελέχη της ΠΑΕ, όταν ρωτήθηκαν να σχολιάσουν τις δηλώσεις του Σ. Κόκκαλη, τον κατακεραύνωσαν, λέγοντας "απαντάμε μόνο σε σοβαρές δηλώσεις, σοβαρών ανθρώπων".
Χο χο χο, λεει ο Σωκρατες, καπου στο γραφειο του στην Κηφισια, παλι πουτανα τα κανα.
χο, χο, χο.
Quote:
Originally Posted by Bullet
Quote:
Originally Posted by Bullet
kala mwre
apantas les k dn 3ereis pws doulevoun oi dimosiografoi twn omadwn :P
tiiii ginetaiii???