απ την ιδια εφημεριδα Νειθαν Μπερνς, ενω δεν εχει κανει τιποτα που να θυμαται ο κοσμος της σουπερλιγκας και τωρα παιζει για την υπερδυναμη της Κερκυρας
"στοχος μου το μουντιαλ του 2014"
ενταξει.
Printable View
απ την ιδια εφημεριδα Νειθαν Μπερνς, ενω δεν εχει κανει τιποτα που να θυμαται ο κοσμος της σουπερλιγκας και τωρα παιζει για την υπερδυναμη της Κερκυρας
"στοχος μου το μουντιαλ του 2014"
ενταξει.
παντως μια χαρα τα παει στην Β, 4 παστελια σε 9 αγωνες και 1η η Κερκυρα
εδω μπορει να παιξει μουντιαλ ο Βυντρινιο :fear:
Nαι ο Βυντρίνιο ήταν το πρόβλημα..
Εδώ παίζει να πάει ΒΑΣΙΚΑΡΑ ο Χαλκιάς, ο Σεφερλής των ελλήνων τερματοφυλάκων και ο κλώνος..
ενταξει ρε shora σου θιξαμε την ομαδα σου
στην τυχη διαλεξα εναν απ'τους αμπαλους :grin:
Βασικά πέθανε ποδοσφαιριστής Α' εθνικής και αυτοί ασχολούνται με τους Λεωνίδες, τους Μπερνς, τους Ντούριτσες, τους ΑΒ Βραζιλιάνους και τους Μπομκατσιώνηδες.
το ποστ σου ειναι χρονικα λαθος.
Εξήγα για να μη χρειαστεί να πεις πάλι ότι καταλάβαμε ό,τι θέλαμε
μονο και μονο για τη φατσα Σαπουντζη! καλο και το σκουληκοπιπινι δεξια πανω γωνια! χαθηκε να βαλουν αυτη εξωφυλλο! δηλαδη πως να γινεις αρης μετα! αλλο αν εβαζε εγκωμιτη (αντρας ομως), αυτος ειναι σαν ψυχοπαθης αδελφη κομμωτρια!
http://62.1.2.102/newspapers/2009/11...ITIKANEA_b.jpg
tha mporouse na exei pio sixameno malli?
oxi! eilikrina oti pio trisathlio...
http://contra.gr/press/newspapers/19.../prasini_l.jpg
Aytoi einai! Perastika tous......
ψοφος στην πρασινη σημερα και μπραβο σε πρωταθλητη,derby
Ψόφος στην πρασινη ναι, αλλά ο πρωταθλητής δε λέει κάτι αντίστοιχο απλά και μόνο γιατί δεν είχε παίκτες ο γαυρος μέσα. Δε θυμάσαι με την εθνική μπάσκετ που σε κάθε αγώνα οι καλύτεροι ήταν οι παίκτες του γαυρου; Δεν έκανε καν αναφορά στους υπόλοιπούς κι ας έβγαινε πρώτος σκόρερ ο Σπανούλης πχ.
Σιχαμένοι όσοι ασχολούνται με το σε ποιά ομάδα ανήκουν οι παίχτες της εθνικής.
Είναι ΗΛΙΘΙΟ και ΑΝΟΥΣΙΟ.
(σιχαμένοι και οι αναγνώστες πράσινης, πρωταθλητή, αθλητικών νέων, κλπ)
nai ok odonian alla tha mporouse na valei kserw gw prwtoselido:
ERXETAI O ADRIANO
kai deutero thema tin ethniki
pithanon to idio na kanane alla efoson simera vlepw ena normal prwtoselido prepei na to anagnwrisw
σκατα και στον σημερινο πρωταθλητη,τι δουλεια εχει στο εξωφυλλο η γαμωεθνικη?
χαθηκε μια συνεντευξη του τασου παντου ή εστω μια φωτο του νικολα του αλεφαντου να ξεκινησει καλα η μερα?
τον Τοροσιδη να τον παρουμε στο Μουντιαλ, η πρεπει να δωσει εγκριση ο μουλος?
οχι μωρε ασε καλυτερα
ουτως η αλλως τραυματιας θα ειναι
χαχαχα 3/3 θέματα πράσινης αναφέρουν το γαύρο.
Ε αυτα τα παμε τοτε, τωρα λεμε για το σιχαμα της Πρασινης. Επισης, πλιζ ποστ οφ εξωφυλλο πρωταθλητη. Εχει διαφορα το "δεν ειχε αναφορα στους υπολοιπους" με το "ανεδειξε την σαπιλα του ελληνικου ποδοσφαιρου" και το "λαικη απαιτηση κανεις ποδοσφαιριστης του διορισμενου στο μουντιαλ".
Όχι δε λέμε αυτό, λέμε και μπράβο στον πρωταθλητη και αυτό ακριβώς σχολίασα. Το βασικό μου πόιντ ήταν ότι και οι δυο εφημερίδες αναδεικνύουν ως επιτυχία της εκάστοτε ομάδας μια επιτυχία της εθνικής και ότι ο πρωταθλητής δεν το έκανε τώρα απλά επειδή δεν μπορούσε - στο μπασκετάκι πάντα ΣΟΥΠΕΡ ήταν ο ΣΟΦΟΣ και όποιος άλλος έπαιζε από τον γαυρο, οι άλλοι ήταν κομπάρσοι. Σόρι αλλά έχω καλύτερα πράγματα να κάνω από το να ψάχνω εξώφυλλα από την κωλοφυλλάδα, η σαπίλα της είναι αυταπόδεικτη.
λολ @ πρασινη < πρωταθλητη (και το ανάποδο ε)
εμένα πιο αστεία μου φαίνεται η σπορντέη που ετοιμάζει την καινουρια σειρά σε σιντί-ελπί-κασέτα. κρίμα που το μουντιάλ δε θα το δείχνει το μέγκα να απολαύσουμε χρηστάρα και σημαδιακά 94 λεπτά
Καλα αυτο εννοειται, και δεν υπερασπιζομαι ουτε σε ενα εκατομμυριο χρονια οποιαδηποτε κωλοφυλλαδα, απλα νταξ ρε παιδι μου κι εσυ τωρα θυμηθηκες το μπασκετ ενω το επικεντρο ειναι τα υπερεπικα σχολια της Πρασινης.
Πειτε λιγο τωρα σοβαρα ομως, με ποιους θελετε να κληρωθουμε? (λαθος τοπικ σορρυ, στο αλλο)
xazepse o sarantis
εμείς τα λέμε χρόνια ....
"η παραγκα ζει"
επιτελους, τι κανανε οι μαλακες τοσους μηνες?
αντε να ζεσταινομαστε λιγο.
http://img137.imageshack.us/img137/2...ortouvorra.jpg
Σπορ του Βορρα.
Γκολαρες και τα 4.
Τα δυο ηταν πεναλτυ.
Επικ ιζ επικ.
ΥΓ. Και επρεπε να σφυριχτει και στα δυο επαναληψη, στο δευτερο ειδικα μπαινει ενα πουστακι απο τη γωνια της περιοχης πισω απο το διαιτητη και εχει σχεδον ξεπερασει τον Βιτολο οταν ριχνει ο αλλος το πεναλτυ
http://contra.gr/press/newspapers/23112009/fos_l.jpg
ΑΜΠΑΡΚΙΟΛΗ ΝΥΧΤΩΣΕ
Πόσο ηλίθια είναι τα πρωτοσέλιδα με φωτογραφίες αμφισβητούμενων φάσεων λέμε. Η πρασινη δίνει ρεσιτάλ σήμερα.
δεν είδα χιμπατζήδες αυτή τη φορά. τι παίχτηκε?
Ένα κάποιο βλέμμα Μήτρογλου:!:
τωρα πια με το νεο αποσμητικο AXE νοιωθω sexy! νοιωθω ο εαυτος μου!
Κωστας Μητρογλου
πηραμε το χ και κανουν οι φυλλαδες λες και πηραμε το τσαμπιονς λιγκ.
και εχουν αρχισει να ξεσαλωνουν και με κατι εθνικες και τα καρυδια στον πατο τους.
ωραια χρονια θα εχουμε φετο
i kataggelia
Spoiler
kai i apantisi
Spoiler
ποιος παίκτης μεταγραφικός στόχος Ιανουαρίου εξαφανίστηκε από τα πρωτοσέλιδα τον τελευταίο καιρό?
ευκολάκι