την δεδομενη χρονικη περιοδο με τα συγκεκριμενα ατομα στα συγκεκριμενα ποστα (για την ομαδα μου μιλαω)
τωρα εχουν αλλαξει τα κοζια
Printable View
την δεδομενη χρονικη περιοδο με τα συγκεκριμενα ατομα στα συγκεκριμενα ποστα (για την ομαδα μου μιλαω)
τωρα εχουν αλλαξει τα κοζια
για τον γκαγκατση λες?
εσυ ειπαμε
http://www-scf.usc.edu/%7Ezanos/zeroone.jpg
με τον γκαγκατση εφαγα το χειροτερο κυνηγητο ρε zombie
ποια κοζια αλλαξαν μωρε
μιλα,τι φοβασαι μην σε βρουν οι χακερς του μπατατουδη?
διοικητικα ρε κουραδοπελτε
τι δεν καταλαβαινεις?
σε πηρε καμια ξωφαλτση χτες στου ρεντη και επαθες καμια διασειση?
Πάνω κάτω αυτό που λέει ο Μινμιν :razz:
Εσύ λες πως οι μπατμανογουμενοσπανουδακομυτιληναιοι ήρθαν σε εποχες παράγκας και έβαλαν λεφτά. Το τι έκαναν Μπατμαν και Τζον Γου στον ΠΑΟΚ μπορεί να στα πουν καλύτερα οι ΠΑΟΚτσήδες, εν συντομία απλά πήγαν τον ΠΑΟΚ κοντά στον υποβιβασμό για χρέη όσο αυτοί έκαναν τις βρωμοδουλειές τους από πίσω.
Ο Μυτιληναίος πιστεύω πως ναι μεν ήθελε να κάνει τι δουλειές του αλλά συγχρόνως ήθελε να κάνει και κάτι στον αγωνιστικό τομέα. Το πρόβλημα ήταν πως στην αρχή μια τέτοια προσπάθειας θες πάρα πολλά λεφτά και ειδικά από ένα σημείο και μετά εβαλε τα καβούρια στις τσέπες και επέμενε να δει αποτελέσματα. Κάτι τέτοιο είναι ίσως σωστό για ένα επιχειρηματία αλλά όχι στο ποδόσφαιρο ή οποιοδήποτε άθλημα. Άσχετοι. Επίσης επι Σπανουδάκη-Μυτιληναίου η ομάδα πήρε τα τωρινά χρέη των εκατομμυρίων ευρώ. Υπάρχει και μια συνεντευξη κάπου ενός μέλος του ΔΣ που όταν παραιτήθηκε τα έβγαλε όλα στη φόρα και είχε τα έγγραφα για να το αποδείξει. Μιλάμε για ακριβέστατα νούμερα από τα λογιστήρια και πχ χρέωση στη ΠΑΕ Ηρακλής 2 αεροπορικών εισητηρίων για τη γυναίκα του Σπανουδάκη και μια φίλη της για Παρίσι και όλα τα ψώνια που έκαναν εκει. Τραγελαφισμοί.
Εδώ όμως μου λες πως ο Πανόπουλος είναι παράγοντας...
μαλιστα....
ποια ξωφαλτση ρε μπαγλαμα
μονοτερμα ηταν η φαση
κανανε πλουσιους τους κιτρινιαρηδες τα αρχιδια
γραφω αυτα και ουσιαστικα κραζω πανοπουλο και μου λες εσυ οτι λεω οτι ο πανοπουλος ειναι παραγοντας :-|
τα εγραψα οτι εφαγαν λεφτα οι γυρω γυρω σε μυτιληναιους κοντομηναδες το ιδιο λεμε ,γιαυτους τους 2 εγραψα επιτηδες δεν εβαλα μπατατουδη αν ψαξεις το οριτζιναλ ποστ
και σιγα μην ειπα τον μπατατουδη επενδυτη :-D
τελος παντων εκτροχιαστηκε η συζητησις κατσε να παρω ενα ταξι
http://blog.luxuryproperty.com/wp-co...-city-taxi.jpg
γιναμε ευρωπαναθα και επισημα πέον
μεχρι να ρθει η Μπορντο και να ξαναγινεται ο ευρωθρυλος!!
2 πραγματακια @ Max Payne
ο Χ παραγων της αλκμααρ ξερει οτι για να βγαλει τα λεφτα του πισω αλλα και κερδος πρεπει η ομαδα του να παει καλα,να φερει κοσμο στο γηπεδο,να τα παρει απο τις τηλεορασης,να τα παρει απο τα πριμ του πρωταθληματος,της ευρωπης κτλ! αρα θελει να κανει καλη ομαδα...
εδω στην ελλαδα οι παραγωντες τα τρωνε με τους δικους τροπους! δεν τους νοιαζει η ομαδα!
επισης πως να κανει ομαδα ο αρης η ο παοκ οταν οι παραγοντες του κανονικα θα επρεπε να ειναι φυλακη???
ειπες κατι για κοντομηνα! ο κοντομηνας δεν ηθελε να παρει τον αρη! δεν ηθελε να παρει καμια ομαδα!! (ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ) ο condom in ass ηθελε να παρει μια τραπεζα και καπως βολεψαν και τον αρη μαζι! λογικο να τα κανει λοιπον σκατα και να φυγει αρων-αρων!
σταματα ρε βλακα να γραφεις για τον Αρη
xax
:pink:
Διαβάζω τα μπλογκς νικολακοπουλου και κολκα στην γκαζετα και γελώ. Διαμαρτύρονται και οι δυο για τη διαιτησία, σε ένα ματς που έγινε αυτό που έπρεπε απλά. Έχει ξεμείνει λίγο ποπ κορν;
Τελικά το γεγονός ότι όλοι είναι παραπονεμένοι είναι το καλύτερο επιχείρημα για το ότι η διαιτησία είναι 50-50. Απλά στην Ελλάδα αυτό σημαίνει 50 λάθη για κάθε ομάδα.
Για τα αγωνιστικά δεν πόσταρα γιατί δεν είχα κάτι ουσιαστικό να πω - η αγωνιστική είχε πολύ λίγη ανάγκη για ανάλυση. :P
Χμ ναι, αν το εννοούσες έτσι τότε το καταλάβαμε και εγώ και ο μινμιν λάθος. Απλά ανάμεσα στα 2 που quotαρες στο προηγούμενο ποστ έβαλες ένα κομμάτι για το πως πιστεύεις πως δεν φταίει μόνο η διοίκηση για την αποτυχία κάποιων ομάδων. Μετά έβαλες το τελευταίο κομμάτι με το Πανόπουλο και φάνηκε σαν παράδειγμα αυτού, ότι ναι μεν έχουν παράγοντα στη Ξάνθη (λολ), αλλά και πάλι το πράγμα δεν δουλεύει. Αν πιάνεις τι εννοώ.
θυμηθηκε ο καρεδακιας οτι ειναι αρης!
τωρα τα βρισκει λαθη για ολους, πριν ηταν ο θειος και η επταετια.
νταξ, αναμενομενα πραματα.
τυφλοί both οι αποπάνω
:moutza:
sorry, τυφλοί both οι τελευταίοι της προηγούμενης σελίδας.
Μπορείτε να στηρίξετε λιγάκι τα λεγόμενα σας και να μην πετάτε μια παπαριά; Μας έδωσε το ματς ο σπαθας; Σας τσεκούρωσε ο δαλουκας; Ελάτε μην ντρέπεστε! Όλο μαλακίες εντυπώσεων ακούμε.
Σαν τον σαββα σας που έχει γαμηθεί να λέει χαζομάρες και δεν τον σταματάει κανείς.
Αλλά εντάξει, όπως είπε και ο ποιητής, "αναμενομενα πραματα".
Μην το παιζεις χαζος, κανε οτι αλλο θες, απλα μην το παιζεις χαζος.
Ωχού ρε Οντόνιαν. Εμείς όντως σας γράφαμε στα παπάρια μας όμως όταν τα παίρναμε. Εσείς ούτε αυτό δεν μπορείτε. Άλλο σου λένε, ότι τόσα χρόνια δεν υπήρχε θέμα να ήταν λάθη κατά την πλειοψηφία, εννοείται πως ήταν όλα δόλος και δάχτυλος, τώρα είναι αυτονόητο ότι είναι μαλάκες οι διαιτητές.
Και ναι, μαλάκες είναι οι διαιτητές, εγώ αυτό υποστηρίζω αυτή τη στιγμή, για να μην παρεκτραπούμε που έχουμε τέτοιες τάσεις και αντανακλαστικά αμφότεροι.
ti ekane o daloukas ?
(to allo mats den to eida olo)
ειναι προφανες οτι αναφερομαι στα παλια και οχι στα φετος.
αλλα "νταξ, αναμενομενα πραματα" κι αυτα.
Ξέρετε ότι το ότι εμείς φωνάζαμε στα παλιά (επί επταετίας που λέει ο μιτσμαννος) και ότι τώρα το βλέπουμε 50-50, δεν είναι κάποιου είδους αντίφαση ε. Για να είναι, πρέπει οι διαιτησίες τότε και τώρα να είναι ίδιες***. Εσείς το υποστηρίζετε ίσως, εγώ όχι. Μπορούμε να διαφωνούμε και να τα βλέπουμε όλα "αναμενομενα". Εμένα μου αρκεί το ότι δε βλέπετε δόλο φέτος, για να μην έχουμε κουραστικά πράγματα στο τέλος. Και για μένα ισχύει ότι πέρσι (ε εξαίρεση δυο διαιτησίες), οι διαιτητές στο καραισκακη ήταν από καλοί μέχρι το "αναμενομενο" (χεχ) λίγο έδρα. Για πιο παλιά, τα έχουμε πει, ας μην κουράζουμε.
Όσο για το ποιος γράφει στα παπάρια του τι, ο επίσημος γαυρος μέσω σαββα και ο ανεπίσημος μέσω εφημερίδων μια χαρά δε μας γράφει. Τώρα θα μου πείτε ποιος γαμάει τις εφημερίδες κλπ, αλλά όταν μιλάτε για "εμάς" συμπεριλαμβάνετε τα φόρα, τις εφημερίδες και όσους φοράνε πράσινες μπλούζες ανά τον κόσμο.
*** Γι' αυτό σας ζήτησα να μιλήσετε για τις φετεινές διαιτησίες, προφανώς. Για να δούμε αν οι σφαγές του παρελθόντος έχουν γίνει και φέτος.
Το πριμ για τη νίκη της ΑΕΚ και με τον ΠΑΟ είναι ίδιο με του γαυρου, 150.000 εβρο.
Περιμένω σχόλιο για ζάντες και χάμερς από τους επιστήμονες του φόρουμ.
Για να στεκει το σεναριο πρεπει να συμπεριλαμβανει με καποιο τροπο και τις λεξεις: ΠΑΟΚ, Βόκολος, Δούρος και τηλέφωνο.
μιας που το πιασατε, καλα εμεις, ειμαστε υπαλληλοι, και μας κοροιδευουν σε διοικηση και εφημεριδες, ενω μασαμε ηρεμα χορτο στο μαντρι μας, αλλα το χαμμερ πρεπει να εχει κολλησει στα μπλοκα των αγροτων γιατι δε το βλεπω.
απ οτι λεει η ωρα παντως "το νεο πριμ το δινει ο παππας και σωζει το γοητρο της αεκ"
αυτο ηταν ωραια διευκρινιστικο.
κατα τ αλλα μην ασχολειστε βρε, ενα αστειακι για τη ζαντα καναμε!!!!`11`1
μιλάς για κάτι που εξ'αρχής θεωρούνταν πολύ δύσκολο να γίνει
δεν εβγαλα εγω πρωτοσελιδα με 6 διαφορετικους παικτες.
τεσπα, ολα αυτα ειναι μερος μιας θεωριας που δε θα δεχτειτε και ποτε (και θα ακολουθουσε και πυρινο ποστ απο κυβερνητικο εκπροσωπο) οποτε δεν εχουν και τοση σημασια δα!
ναι, αλλά σε κάθε ρεπορτάζ κ συνέντευξη τονιζόταν το γεγονός ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει καλή μεταγραφή τώρα.
Όπως το λέει ο ρέηβεν, μπορεί να υπήρξαν στόχοι αλλά από την αρχή γνωρίζαμε όλοι ότι μόνο αν πουληθούν παίκτες και βρεθεί καλός και δανεικός θα παίρναμε κάτι. Ήταν απόλυτα σαφές και δεν έγραψε κανείς ποτέ "έρχεται ο τάδε", εκτός από κάτι γατες που γράφουν έτσι κι αλλιώς οτιναναι.
Ακόμα μιλάει για εκπρόσωπους ο "έχει διχτάκι το καραισκακη".
ε ροφλ
με ειχαν παρει τηλεφωνο απο πριν και μου χαν πει τι θα κανουν αλλα εγω το εκρυβα και στηριζα τη γραμμη!!!
χουχου!
υ.γ. τα βρηκαν τα αεροβολα τελικα η εψαχναν σε λαθος ματς?? και τωρα που ειναι στο +8 δε πονει ο κωλος του Τζορβα απ τις ΣΦΑΙΡΕΣ?
Πόσο χαζή ειρωνεία είναι αυτή τώρα. Πραγματικά, νέος πάτος.
Τι θέλεις να πείς;
Ότι δεν υπήρξαν τα αεροβόλα; Αυτό ισοδυναμεί με το ότι οι ιατροδικαστές λένε μαλακίες. Αν φτάσεις και εκεί, κυβερνητικός εκπρόσωπος my ass.
Ότι τώρα δε γράφει κανείς γι' αυτά; Αν γράφανε ακόμα θα έλεγες για γκρίνια ακόμα και όταν είμαστε μπροστά. Το θέμα είναι στη δικαιοσύνη και οποιοσδήποτε ξέρει ελάχιστα από το τι γίνεται στην Ελλάδα μπορεί να καταλάβει ότι ακόμα και αν γίνει κάτι για το θέμα, θα πάρει ΠΟΛΥ χρόνο. Με περισσότερες πιθανότητες να μη γίνει τίποτα.
Ακόμα δεν έχεις απαντήσει όμως. Τελικά έχουμε εμπιστοσύνη πιότερο στους ιατροδικαστές, για στο φως; Τον πυροβόλησαν τον Τζόρβα;