γενικα φταιει η θωδη ή φταιμε εμεις που υπαρχει;
Printable View
γενικα φταιει η θωδη ή φταιμε εμεις που υπαρχει;
Τα σπαει το κατσικακι, σε 350 μερες θα κανει καλο τραπεζι.
Μπηκα στο τοπικ διαβαζοντας την τελευταια σελιδα και δεν εβγαζα ακρη απ το ποστ φιξξξερ.
πιοτερο κλαιω ομως προτου η μουσατη λατρεια ανακαλυψει το τι παιζει και την ωρα που ακουγε τα βελασματα εξυνε το μουσσουολεν, λεγοντας "τι. διαολο."
πεινάω ρε
πάω να φάω
ευχαριστώ
μορφίν, πέρασες σήμερα από ομόνοια με ηλεκτρικό κατά τις 9?
'συ ήσαν μαρί?
μπλοκ απο μσν φεισμπουκ σβησιμο τηλεφωνου... βρισκομαστε μετα απο 2 βδομαδες... καθομαι στο ιδιο τραπεζι λογω φιλιας με συγγενη της.. και γυρναει και μου λεει σαγαπω... αλλα δεν γινεται να μαστε μαζι..
ΦΤΑΙΩ ΝΑ ΤΗΝ ΣΦΑΞΩ!
ε αφού είστε πρώτα ξαδέρφια ρε φίλος.
καλα ετσι με βλεπει... που το μαντεψες? αλλα ας σταματησω την κλαψα , γιατι ειμαι μεταλ!:headbang:
Οι Universe τα σπασαν. Όπως πάντα.
ζηλεύω?
μπορεί.
θέλω να'ρθω να σ'αρπάξω από την άαααααλλη, να τη ρωτήσω με τα μάτια δακρυσμένα. Με ποιό δικαίωμα, σε πήρε από μένα..ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΘΥΣΙΑ ΠΟΙΑ ΘΥΣΙΑ ΕΧΙΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
αχεμ
poly mperdema to neo er....
ραντεβου αυριο,με αδερφη φιλου μου παιδικου,που την ξερω απο 6 χρονων και εχει γινει σκυλι του πολεμου.
και αναρωτιεμαι τι θα επικρατησει.οι καυλες ή το γεγονος πως την θυμαμαι μικρουλα να ερχεται και να μας γκρεμισει τα πλεημομπιλ?
ελα η ΚΛΙΚΑ των 8 να φαινεται.
:wave:
'sup
Είμαι ευτυχισμένος. This is past ωρέ αιδοία.
LOL! O Oikonomeas ekane facepalm otan akouse anekdwto apo kapoion pou exoun sthn ekpomph.
τεταρτη μερα χωρις τσιγαρο γαμω το ξεσταυρι μου
τιγκα στα νευρα ξεσπασα πρωι πρωι σε μια πατσολα που πηγε να με τρακαρει(ασχετο που ειχα ειχα παραβιασει stop):-|
αχαχ εσύ παραβίασες το στοπ αλλά αυτή πήγε να σε τρακάρει ε;
τι να πεις, γυναίκες οδηγοί!!
to kopses 'i gia allous logous i atsigaria?
Άκου MIDNIGHT και γενικότερα πουστομουσική για να χαλαρώσεις.
εντολη γιατρου
δεν ειναι θεμα γυναικας οδηγου-απλα Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ:P
αν ακουσω crimson glory απο την απαλεψια θα αρχισω τις ηρωινες
Εγώ από την ημέρα που το κοψα το ριξα λίγο στο φαί. τελικά το μόνο που κατάφερα είναι να κανω 3-4 τσιγάρα τη μέρα ώστε να μη γίνω τέρας.
Εγώ πήγα να ανοίξω μια κονσέρβα τόνο και κόπηκα γαμώ το σπίτι μου. Ευτυχώς άρχισε να ματώνει σκοτάδι γιατί είχα ξεμείνει από hansaplast.
exw to aima enos tourkou katw ap to nixi mou
ενας candiru3 στο slsk εχει βαλθει να κατεβασει ολα τα shared μου...καμια σχεση με τον εδω οτιναναι user?
Δε σου 'πε C.G., Midnight είπε... το προσωπικό που είναι απάλευτο.
ααααα, εγώ δεν ξέρω απ' αυτά, ακούω μόνο ποζεριές!! Τα υπόλοιπα στον καιάδα!!
Εγώ παιδιά σας αποχαιρετώ.
Κάηκα τόσο πολύ σήμερα που χτύπησε το κουδούνι και πήγα και άναψα το θερμοσίφωνα :-?
Καλή στιγμή για λογκάουτ.
Σήμερα κατακάηκα κι εγώ στο ER, αλλά ταυτόχρονα ήταν και η πιο απολαυστική μου ER εμπειρία εδώ και 1,5 χρόνο που είμαι χρήστης.Ευχαριστώ ρε βουνά! Πέθανα στα γέλια σήμερα πραγματικά.Μεγάλες στιγμές :touched:
Παω να κοιμηθω. Αισθανομαι κουρασμενος.
Aντε γαμησου, ηλιθιε.
mitsamann/darkling ούτε καν παρα λίγο.