dokimase Ctrl + Backspace
Printable View
dokimase Ctrl + Backspace
Ξερετε να προτεινετε κανα προγραμμα για video editing, που να επιτρεπει να μπει κειμενο πανω σε βιντεο, σε στυλ υποτιτλοι πχ. ας πουμε;
windows movie maker
http://www.olympicvideogames.com/en/index.html
το παιχνιδακι τα σπαζει κανονικα
Από σκληρούς οι Seagate λένε τίποτα αυτό το καιρό σε σχέση με τους WD ;
Έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι οι Seagate είναι ποιότητα. Από την άλλη, όποιον ρωτήσεις θα σου πει και άλλα. Οπότε απλά πάρε όποιον θες, και μετά πολύ backup και προσευχή.
katevhke kai dokimastike gia kana 20lepto. plaka exei, apoti vlepw einai aparaithto to gamepad. exeis idea pws deixnei se treximo kai kolimvisi to 2plo sto idio pc? avxomeiwnete to ipsos tis kameras h einai to vlameno xwrisma sta 2?Quote:
Originally Posted by Abruzzi
χωρισμα στα δυο,εχει πλακα
βγηκε demo του fifa 09 και φυσικα περιμενουμε πρωτα το high settings patch
βεβαια μετα το τραγικο 08 απλα θα του ριξουμε μια ματια μπας και
Ti diafora exoun oi DDR apo tis DDR2 mnhmes? Giati oi deuteres einai pio fthhnes? Motherboard pou uposthrizei DDR upostirizei k DDR2?
1/ οι DDR ειναι παλιοτερες, διαφορετικου σχεδιασμου και πιο αργες
2/ γιατι κατασκευαζονται και πωλουνται ακομα πολυ
3/ καινουργια, δεν συμφερει.
τι θες να κανεις?
Tpt.. aplws skeftomai na aukshsw th mnhmh mou apo 1GB sta 2 k proseksa pws oi DDR2 einai pio fthhnes. Telika den katalava, motherboard pou upostirizei DDR upostirizei DDR2 h' ou?
Έχουν διαφορετικές εσοχές. Υπάρχουν συγκεκριμένες μητρικές που υπστηρίζουν και τα δύο, έχοντας ξεχωριστές θέσεις για DDR και DDR2, αλλά κατά γενικό κανόνα οι περισσότερες υποστηρίζουν μόνο το ένα εκ των δύο.Quote:
Originally Posted by X
Πρέπει να κοιτάξεις για την συκεκριμένη μητρική που έχεις. Αν δεν βγάζεις άκρη, γράψε το ακριβές μοντέλο εδώ.
Malakia.. ok thanks :|
δες τι motherboard εχεις και εαν υποστηριζει ddr2, παρε 2 gb ddr2 βαλε τις παλιες στην ακρη.
S'euxaristw giauth th dieukrinish wom, den tha to skeftomoun pote monh. Eidika to shmeio pou vazw tis palies sthn akrh :P
Sumfwna me ta legomena tou deggial den tha upostirizei DDR2, opote tha voleutw me duo DDR tou 1Gb....
Εγω βεβαια ηθελα να πω οτι στην υποθετικη περιπτωση που το υποστηριζει η motherboard σου εαν βαλεις 1GB DDRI + 1GB DDRII θα γινει μαυρα χαλια και δεν συμφερει, αλλα δεκτον αλλη φορα δεν θα διευκρινισω.
E den dieukrinises kala :P
Thanks pantws.
Οι μητρικές που υποστηρίζουν κ' τα δύο δεν επιτρέπουν να τρέχουν DDR κ' DDR 2 παράλληλα. Είτε τα μεν είτε τα δε θα έχεις.
ε τωρα που τα λέτε υπαρχει κανας τρόπος να δω τι μάδερμπορντ εχω και τι μνήμες χωρις να κανω ριστάρτ??
αντίσιοναλ τιπ: το πι σι είναι 6+ ετών
Quote:
Originally Posted by Deggial
thanx, παντα μου αρεσει να μαθαινω.Quote:
Originally Posted by wom
Kai otan leme mayra xalia kuriolektoume, afou den tha anoigei to pc sou kai to mono pou tha vlepeis tha einai mia mayrh othonh :)Quote:
Originally Posted by wom
Quote:
Originally Posted by distortionofperception
Dokimase to cpuz (http://www.cpuid.com/cpuz.php).
φχαριστω πολυ ινγκολεμο!
DDR σκέτο εχω πόσο πρωτόγονος είμαι.
Gia peite tpt parapanw panw s'auto giati twra exw 2 500ares k lew na valw 2 tou 1GB :|Quote:
Originally Posted by Ingolemo
Αναφέρονται στον συνδυασμό DDR + DDR2 που δε γίνεται, δε σε αφορά αν απλώς αγοράσεις 2 τσιπάκια 1GB DDR.Quote:
Originally Posted by X
Aaaaaa.. ok. Den proseksa to DDRII. Akurh :)
Ennoeis extra? Posa slots ram exei h mb sou? Giati apla den pairneis allo 1gb mnhmh na valeis?Quote:
Originally Posted by X
Den proseksa pws legate gia sundiasmo DDR1 me DDR2 giauto skalwsa. Katalava pws tha mou kanei provlhma to na parw duo mnhmes tou 1GB opote kalutera na parw mia twn 2 h kati tetoio. 2 slots exw pantws k twra exw panw 2 500ares. Tespa ela to kourasame. Anousia suzhthsh :|
Και αν σε βοηθάει σε αυτό που σκεφτόσουν να κάνεις, πολύ δύσκολα θα έβλεπες (αισθητή)διαφορά με έναν ξερό διπλασιασμό της ποσότητας της μνήμης.Quote:
Originally Posted by X
Dhladh mou les na mhn to kanw? :|
Σίγουρα η μητρική έχει μόνο 2 slots? Ακόμα και οι πανάρχαιες μητρικές μου θυμάμαι να έχουν πάντα 3 τουλάχιστον. Αν εννοούσες ότι έχει 2 ΕΛΕΥΘΕΡΑ τότε να το κάνεις. Τώρα για να κάνει τη μνήμη από 1gb δύο, θα έλεγα πρώτα να ποστάρεις ολόκληρο το config του pc σου.
Analoga ta programmata pou trexei kai to leitourgiko.Quote:
Originally Posted by casshern
Se Vista px, ta 2gb exoun diafora.
(fantazomai den milame gia games opou 2gb pleon einai to minimum)
Authn exw http://www.msicomputer.com/product/p_sp ... R&class=mb
De milame gia games oxi. To pio varu pou trexw einai mallon to photoshop. Aplws exw thn tash na trexw tautoxrona polla pragmata, k apo tote pou sunedesa k ekswteriko 500ari (usb dustuxws) sernetai kapws to pc. Elega mhpws lunotan me diplasiasmo ths mnhmhs. Any suggestions?
Προσωπικώς, είδα σοβαρή διαφορά μεταξύ 1gb και 2gb και στο Mac και παλαιότερα στο PC. Η διαφορά φαίνεται όταν τρέχεις πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα, λόγω της λιγότερης χρήσης του virtual memory.
Quote:
Originally Posted by X
http://www.zero1.gr/product_info.php...ducts_id=43082
Λοιπόν, από τη σελίδα της MSI, βρήκα αυτό το υποστηριζόμενο dimm-άκι, που αν το αποφασίσεις θα σου βγει x2, περίπου 55-60ευρά. Αν δεν σου φαίνεται μεγάλο ποσό, χτύπα το. Αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει να περιμένεις μεγάλη διαφορά. Την απόδοση του συστήματος καθορίζουν και άλλοι παράγοντες πχ. τι προγράμματα τρέχουν στο background, πόσο καιρό έχεις να κάνεις φορμάτ και πόσο τακτοποιημένα είναι τα δεδομένα στους δίσκους(defragment).
Προφανώς τρέχεις XP, έτσι?
Εγώ έκανα κάτι αντίστοιχο με σένα σε παρόμοιο πισί πριν από κανένα χρόνο για να παίζω Oblivion(για όσους ξέρουν) και δεν είδα αισθητή διαφορά.
Anyway, αν δεν σκοπεύεις να αλλάξεις μηχάνημα(ή σοβαρή αναβάθμιση) στα επόμενα 1-2 χρόνια, go for it, μπορείς πάντα να σκοτώσεις και το παλιό ζευγάρι μνημών.
Ena format to xreiazetai sigoura.. paei kairos :|
Pc pantws sigoura de skopevw na allaksw suntoma opote mallon tha tsimphsw tis mnhmes eventually k oti ginei. Idies times eida k sto e-shop. Thanks.
Λοιπόν έχω 64bita vista σε ολοκαίνουριο pc, αγορασμένο τέλη Ιούνη. Εκτός από κάποια bugs που είχα από την αρχή ( α) κιτρινισμένες εικόνες β) συνεχή κρασαρίσματα του εμεσεν σε οποιαδήποτε έκδοση γ) ένα important update δεν γίνεται install ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ) τις τελευταίες μέρες το pc κολλάει σε games (παγώνει η εικόνα, ο ήχος σταματάει και ακούγεται επαναλαμβανόμενα, και θέλει restart) και σε όλους τους web browsers ανά ένα λεπτό περίπου υπάρχουν 5 περίπου δευτερόλεπτα που συμπεριφέρεται σαν να μην είναι συνδεδεμένος στο internet (ενώ είναι, γιατί σε αυτά τα διαστήματα τα online games πχ δεν έχουν κανένα πρόβλημα). Format, αλλαγή σε xp ή και τα 2?
dual boot imo!
Ειδικά αν έχεις 2 δίσκους, δεν βλέπω γιατί όχι.