Loipon exo mia elf warrior lvl60 ston neptulon. An exei kaneis kana KALO alliance guild kai me thelei 100%, pshnomai na th metafero. Akouo protaseis :P
Printable View
Loipon exo mia elf warrior lvl60 ston neptulon. An exei kaneis kana KALO alliance guild kai me thelei 100%, pshnomai na th metafero. Akouo protaseis :P
Ε κάτσε να ανοίξουν και για τον Neptulon ρε..
Btw 20ευρώ / transfer πάει.
Σε άλλα νέα:
http://forums.worldofwarcraft.com/th...=1#post9054795
Respect.-
Στο expansion οι alliance θα έχουν Draenei Shamans και οι Horde θα έχουν Blood Elf Paladins:
http://forums-en.wow-europe.com/thre...=1#post1141585
Οκ, αυτή τη φορά το γάμησαν.
-- How many Rogues are needed to kill a Paladin?
Two. One to ambush him and one to wait for the Paladin at the Ironforge Inn.
-- How can a Rogue kill a Paladin?
Pickpocket his hearthstone.
Χοχο.
Χο.
Χ..
μου στειλανε μια debit visa απο την εμπορικη τραπεζα..μπορω να την χρησιμοποιησω για να πλερωνω λογαριασμο wow?
χρεωστικη ειναι λεει
Ναι, φτάνει βέβαια να έχεις αρκετά λεφτά μέσα.
οταν λες αρκετα?
να καλυπτει ή να ΥΠΕΡκαλυπτει τα 13ε/μηνα?
μια 200αρα ευρω ειναι καλα κιετς?
Sas misw.
Από όσο ξέρω οι χρεωστικές είναι σαν τις πιστωτικές, με τη διαφορά οτι ο λογαριασμός δεν επιτρέπεται να πέσει κάτω από το 0 (έχεις μηδενικό πιστωτικό όριο δηλαδή). Με 200 ευρώ προφανώς είσαι μια χαρά, και με 13,00 (αν τόσα παίρνει η blizzard) μια χαρά είσαι. Αν παίρνει 13,01 έχεις πρόβλημα...
wraithmare giati?
kk thnxQuote:
Originally Posted by wraithgr
Μπε, δε βλέπω κίνηση πια.
Οι Elitewishers (το guild που είμαι/ουν) διαλύθηκαν. Πάρκαρα τον priest και ασχολούμαι με τον Warlock μου τώρα. Άντε να δούμε.
Btw τα Warlock talents του TBC θα προκαλέσουν πολλά "nerf warlocks" threads. :)
Αν δεν κανω διδακτορικο μεχρι να φυγω στρατο το μαιο μαλλον θα τπαρξει μια περιοδος ανελεητης σαπιλας οποτε μπορει να ξαναρχισω τον εναπομειναντα paladin.
Μιας και εχουμε το migration πλεον υπαρχει κανας χριστιανος σε κανα alliance guild με end game raids να με διευκολυνει?
Στον korgall δεν αξιζει να ασχοληθω με την καμμια και λογω χαλια pvp αλλα και επειδη τα περισσοτερα guild τα ξερω και ειναι χαλιες και υπερτατα καμμενοι.Θελω κατι πιο κουλ... να μη χρειαζεται να ξημεροβραδιαζομαι πανω απο το wow.
Αν υπαρχει κατι τετοιο και μπορει να γινει το κονε pls inform.
Αλλιως αν δεν μπορεσω να κανω migration παιζει καμμια περιπτωση power lvling na pername ta instances τσακ μπαμ?
noobie / 18th lvl hunter night elf me 18 lvl pet..
name waterecho
poia i gnwmh sas gia ta night elf / hunters ?
Ωραίο class ο Hunter. Ένας hunter με το κατάλληλο skill (και gear) μπορεί να γαμήσει τα πάντα και γενικά δεν είναι class που βαριέσαι.
Tip: Εάν το spec σου θε συμπεριλαμβάνει talents από το Marksmanship Tree τότε βάλε τους πρώτους 11 πόντους εκεί για να πάρεις το Aimed Shot. Ίσως το καλύτερο hunter skill που υπάρχει και στάνταρ το καλύτερο/δυνατότερο opener για να αρχίσεις μια μάχη.