το τελευταιο ειναι αρκας και τα σπαει
Printable View
το τελευταιο ειναι αρκας και τα σπαει
Κάτι το οποίο δεν το κάνει πιο αστείο όταν το διατυπώνει ο Καντίρου.
είναι ίδιας κλάσης χιούμορ (για κλάσιμο δηλαδή), αλλά όταν διατυπώνεται από έναν χιουμορίστα κλάσεως (και όχι για κλάσιμο), τότε "τα σπάει", είναι "γαμάτο", κλπ. :roll:Quote:
Originally Posted by cavity
Η αβάσταχτη ελαφρότητα του ER-ποστάρειν (απαρέμφατο του ποστάρω-ποστάρεις-ποστάρει) :P
Ένας άντρας πάει στο γιατρό και του λέει:
- Γιατρέ έχω πρόβλημα με την ερωτική πράξη.
- Ίσως να οφείλεται στο στρες, του λέει ο γιατρός. Πες μου πως είναι μια συνηθισμένη μέρα σου.
- Όλα αρχίζουν στη μέση της νύχτας. Η γυναίκα μου με ξυπνάει στις 3 το πρωί για να το κάνουμε και ξανά στις 5 για να αφιερώσουμε δύο ώρες στον έρωτα προτού αναχωρήσω για τη δουλειά.
- Χμ, κατάλαβα, λέει ο γιατρός.
- Μισό, περιμένετε, λέει ο άντρας. Βλέπετε, όταν μπαίνω στο τρένο με προορισμό το Μενίδι για να πάω δουλειά, συναντάω μια κοπέλα κάθε μέρα και κλείνουμε μια κουκέτα και το κάνουμε σε όλη τη διαδρομή!
- Αα... τώρα κατάλαβα, λέει ο γιατρός.
- Όχι, δεν έχετε καταλάβει ακόμα, λέει ο άντρας. Όταν φτάνω στη δουλειά η γραμματέας μου που μου έχει αδυναμία με οδηγεί στην αποθήκη και το κάνουμε στα γρήγορα.
- Ααα... τώρα κατάλαβα, λέει ο γιατρός.
- Όχι όχι όχι, του λέει ξανά ο άνδρας. Όταν πάω για το μεσημεριανό μου γεύμα, συναντάω μια σερβιτόρα που της αρέσω και πάμε στις τουαλέτες για ένα γρήγορο...
- Επιτέλους, κατάλαβα, λέει ο υπομονετικός γιατρός.
- Όχι, περιμένετε, λέει εκείνος. Όταν επιστρέφω στη δουλειά το απόγευμα, η διευθύντρια μου, μια ιδιαίτερα απαιτητική γυναίκα, με υποχρεώνει να το κάνουμε διαφορετικά απειλεί ότι θα με απολύσει.
- Μάλιστα..., λέει ο γιατρός, είναι ξεκάθαρο...
- Όχι, έχει κι άλλο, λέει ο άντρας, όταν επιστρέφω στο σπίτι η γυναίκα μου χαίρεται τόσο που με βλέπει που το κάνουμε πριν το βραδινό κι αφού φάμε.
- Καλά, και ποιο είναι το πρόβλημα σας, επιτέλους; ρωτάει ανυπόμονα πλέον ο ιατρός.
- Να..., λέει ο άντρας, πονάει όταν τον παίζω...
-Βαλε ενα ουισκι,η μαλλον καντο διπλο,η μαλλον φερε κανατα,η μαλλον φερε μπουκαλι...
-Ρε φιλε να σου φερω αλλα γιορταζουμε κατι?
-Την πρωτη μου πιπα
-Ε αμα ειναι ετσι να φερω 2 μπουκαλια
-Μαλακιες,οσο και να πιεις η γευση δεν φευγει με τιποτα
einai twra sti zougla ena mirmigi kai trexei. trexei. kai trexei. kai trexei.
gamiwntas paei dld. se mia fasi to stamataei ena liontari kai tou leei:
-E. mirmigi. pou pas na poume kai trexeis etsi?
-Den ta ma8es? leei
Sigroustike o elefantas me to rinokero pisw apo to vouno.
-Kai sy ti pas na kaneis? leei to liontari.
-PANADWSW AIMA.
Αρχαίο το ανέκδοτό σου πούστη, να, δε γέλασα καθόλου δηλαδή ρε.
to kserw re. to kserw apo 11-12 xronw.
na ena allo apo tote pou 8imi8ika twra da.
paei enas kalogeros me ena vatraxo sto kefali ston giatro. mpainei mesa... ka8ete. rwtaei o giatros:
-poio akrivws einto provlima?
kai apantaei o vatraxos.
-nomizw oti exw vgalei ena kalogero ston gkwlo.
:roll:
Ο χρήστης Και λοιπά. Και λοιπά. λέει:
χτυπαει πορτα
"ναι ποιος ειναι"
"εγω"
"ΕΓΩ?????????"
Ο χρήστης [Phantom Duck] λέει:
kanei o diavolos aithsh na paei ston paradeiso
meta apo 1 mhna paei sto ag. petro
tou kanei
"ti egine me thn aithsh?"
"apantaei o allos
"ti na sou pw"
"o yios leei nai"
"o pathr oxi"
"kai to agio pneyma leei POUL POUL POUL"
"γουτ γουτ". και σταματηστε να ποσταρετε "ανεκδοτα" κλεμμενα απο αρκα.
Se ena oreino vlaxoxori apofasizei o pateras oti exei vrei ton katalilo gabro gia tin kori tou.Tin pianei kai tis leei me austiro vlema:Mori,aurio tha vals ta kala sou kai tha erthei na se gnouris apou kounta o antra s.Kouventa den tha peis isi, ola tha ta kanoniso igo me ton patera t Ta'kous?? T'akouo mpampa, apantaei ekeini me skimeno to kefali.
To apogeuma tis epomenis meras,xtipaei to koudouni,mpainei pateras kai gabros.Kathonte sto saloni apo ti mia o gabros i nifi kai o aderfos tis kai apo tin alli oi paterades sizitontas ta tou gamou.
Ta simfonoun ola loipon kai leei o enas pateras : tora pou ta kanounisame as pame kai mia volta na pioume ena krasi na afisoume kai ta pidia mona tous na ta poune..(kleinei to mati stous ipolipous)Kai etsi menei to zeugari mono....
nifi me to kefali skimeno...:To pastitso s'ares?
Gabros xamogelontas:m'ares....
Nifi:o sinemas s'ares??
Gabros:m'ares
Nifi:to gamis s'ares:
Gabros kokkinizei kai xamogelaei:m'ares...
Nifi:Oraia!Tora pou tha erthei o aderfos mou tha tou po na gimis ki sena(!)
Μόνος σου το είπες, ο αρκάς δε λέει "πουλ πουλ".Quote:
Originally Posted by cavity
Πάνε 2 Παλαιστήνιοι σε ένα bar.
Λέει ο ένας: πω ρε μαλάκα εδώ δεν έχει καθόλου κόσμο
Λέει ο άλλος: Νταξ, μην σκας, πάμε αλλού.
paromoio me to : skane 2 palistinioi s'ena bar... alla einai ligo ksenerwta... den peirazei..:D
σκάνε δυο παλαιστίνιοι σε ένα μπαρ και γίνανε "κομμάτια" είναι ολόκληρη η εκδοχή του.Quote:
Originally Posted by Swollen
Ένας τύπος βλέπει την γυναίκα του να φοράει ένα δαχτυλίδι με ένα τεράστιο διαμάντι, το οποίο είναι και πανάκριβο, και την ρωτάει:
-Ρε γυναίκα που το βρήκες αυτό το δαχτυλίδι? Αυτό κάνει μια περιουσία...
-Που να σου τα λέω άντρα μου. Εχθές που είχα πάει για καφέ με μια φίλη μου, πάω στην τουαλέτα της καφετέριας που καθόμασταν και τι βλέπω..! Μέσα στον νηπτήρα ήταν αυτό το πανέμορφο δαχτυλίδι! Κοιτάζω τριγύρω, δεν βλέπω κανέναν και το πήρα!!!
Περνάνε μερικές μέρες και ο τύπος βλέπει την γυναίκα του που γυρνούσε από την βόλτα, να φοράει μια πανάκριβη γούνα.
- Τι είναι αυτό ρε γυναίκα ? Που την βρήκες αυτή τη γούνα?
- Aσε άντρα μου που να στα λέω. Κάνανε λάθος στην γκαρνταρόμπα του μαγαζιού που καθόμασταν με τη φίλη μου και αντί για το παλτό μου, μου έδωσαν αυτή τη γούνα. Χαζή είμαι κι εγώ ? Την πήρα και εξαφανίστηκα!
-Τι να σου πω ρε γυναίκα... Είσαι πολύ τυχερή. Της απαντάει ο άντρας της. Εγώ ένα σώβρακο βρήκα στο κρεβάτι μας και αυτό μου είναι μικρό...
Πως λέγεται αυτός που στύβει και αναρωτιέται;
Stevie Wonder
Πώς λέγεται ο Γιαπωνέζος πυροσβέστης;
Κατακάικα
Πως λέγεται κάποιος που πεθαίνει ελεύθερος;
Φρι-τέζα
Πως λέγονται όλες οι μπρίζες μαζί;
Μπριζόλες
Δυο ψαράδες πάνω στην προβλήτα ψαρεύουν. Μια
τουρίστρια να πνίγεται στη θάλασσα και να φωνάζει:
- HELP! HELP!
Λέει ο ένας ψαράς στον άλλον: