περιμενα εναν φιλο που αργησε και μπηκα στο γηπεδο και τεταρτο...FML
Printable View
περιμενα εναν φιλο που αργησε και μπηκα στο γηπεδο και τεταρτο...FML
epeidh den ta eida , ti paixtike me diaitisies pao kai aek ?
Με διαιτησία ΑΕΚ: Δεν έδωσε πέναλτυ για το οποίο διαμαρτυρόταν η ΑΕΚ στον Νέμεθ στο 60κάτι, το οποίο για μένα δεν ήταν, αλλά οκ στη λογική που δίνονται πολλά στο ελληνικό πρωτάθλημα θα μπορούσε να το δώσει άνετα. Στη συνέχεια για να διορθώσει το λάθος του έδωσε μούφα πέναλτυ στην ΑΕΚ στον Σκόκο στο 80κάτι, με το οποίο ισοφάρισε.
Διαιτησία ΠΑΟ: Στο 1ο λεπτό κόβει τον Πανιώνιο με offside σε φάση που νομίζω offside δεν υπήρχε. Στη συνέχεια στο 1ο γκολ του Παναθηναικού υπάρχει διαμαρτυρία για offside Σισέ , αλλά το ριπλέι έδειξε ότι δεν υπάρχει. Το πέναλτυ οκ νομίζω είναι πεντακάθαρο. Μετά στο 2ο ημίχρονο δεν δίνει κόκκινη ενώ έπρεπε στον Δάρλα και ακυρώνει λανθασμένα 3ο γκολ του Παναθηναικού για οφφσάιντ
ΠΑΟ, τίποτα... σκούζει ο πανιώνιος γιατί ο ομο είναι καθυστερημένος και απέκρουσε σουτ του σισέ με το χέρι (ενώ το ήλεγχε ο τερματοφύλακας).
το γκολ της ισοφάρισης της αεκ προήλθε από πέναλτυ που έκανε η μπάλλα (!) στον σκόκο. η αεκ γκρινιάζει για μία φάση με τον νέμεθ, αλλά imo δεν ήταν πέναλτυ.
η αεκ τελευταία, παρά τα τόσα γαμήσια, πάλι σαν κακογαμημένη κάνει για τη διαιτησία :P
thanx , apla diavaza anakoinwseis kai dhlwseis kai den eixa vrei kana video tis prokopis me oles tis faseis .
Για μας άθλιο α' ημίχρονο με έναν εξίσου άθλιο Ατρόμητο. Στο β' οι πιτσιρίκοι ήταν συγκινητικοί. Οι Σοϊλέδης και Κατσικογιάννης δίχασαν γενικά, άκουσα καλά και απογοητευτικά σχόλια. Εγώ είδα έναν ΟΚ Σοϊλέδη που έβγαλε όμως δύο πολύ ωραίες σέντρες και έναν Κατσικογιάννη λίγο φοβισμένο που έδινε μπάλα πολύ πιο γρήγορα ενώ είχε χώρους. Αυτός που σίγουρα ξέρει πολύ μπάλα είναι ο Φετφατζίδης, είναι όμως πολύ σοφτ πιτσιρίκι ακόμα. Ρίσκο (αναγκαίο βέβαια) που κάνανε ντεμπούτο σε τέτοιο ματς. Κανονικά πρέπει να μπαίνουν στο 70-75 σε τελειωμένα ματς στο Καραϊσκάκη, πάντως δείξανε άντερα οι μικροί και στο β' ημίχρονο κυκλοφόρησε και στρωτά η μπάλα.
Αυτά που χάνει ο Μήτρογλου ΔΕΝ υπάρχουν.
Ωραίο το ματσάκι της ζέλας με τον Πανιώνιο. Το πέναλτι και η αποβολή ήταν καθαρά αλλά απορώ για την σιγουριά που έχετε για το ότι δεν ήταν οφσάιντ ο Σισέ. Πάντως η Νόβα το χειρίστηκε σκατά, δεν έδειξε καθόλου καθαρά τη φάση από απόσταση και μετά από δέκα λεπτά, έβγαζε ό,τι νά'ναι γραμμές γενικά στα οφσάιντ κλπ. Επίσης του Δάρλα ήταν καραμπινάτη αποβολή και οι καθυστερήσεις αστείες.
Όλα αυτά αδίαφορα βέβαια, το ρεζουμέ είναι ότι μπάλα έπαιξε μόνο ο Πανιώνιος και μάλιστα πολύ αρχιδάτη και αν την προηγούμενη βδομάδα μας ζαλίσανε τα αρχίδια για την κωλοφαρδία μας και το πόσο αδικήθηκε ο Τέλης που δεν πήρε τουλάχιστον Χ, το ίδιο και περισσότερο ισχύει για την χτεσινή περίπτωση.
Η ΑΕΚ επιβεβαιώνει τον χαρακτηρισμό αεκάκι και ο Τέλης ότι είναι ομάδα με ούμπαλα.
Ο Τενκάτε είναι βλάκας και στηρίζουμε. Με δέκα παίχτες και δεν βάζει τον Λέτο που πάντα έχει 2 πάνω του. Πάντα. Και βγάζει και τον Νίνη. Σέιβ τενκάτε!
Τα οφσάιντ στο γήπεδο κόβαμε μέλος μας ότι δεν υπήρξαν ποτέ. Στο μπέναλτυ ειδικά δεν υπήρξε καν ζήτημα (στο άλλο υπήρξε φυσικά γιατί το σφύριξε).
Καλά. Τις είδα και εγώ τις φάσεις, ήμουν σίγουρος ότι τις βλέπεις καθαρές, τα είπατε.
Αυτό που μένει είναι ότι δεν έχετε δικαίωμα να μιλάτε για κωλόφαρδους μετά από αυτό το ματς (και της Καβάλας). Είστε φάρδος που πήρατε το ματς, με την διαφορά ότι παίζατε 90 λεπτά με έναν αντίπαλο με δέκα παίχτες ε;
Πρώτον εγώ δεν πόσταρα για τις φάσεις ως τώρα γιατί η μια ήταν προφανής (το γκολ που μας ακύρωσε) και η άλλη καθόλου προφανής γιατί την είδα στο γήπεδο (και έχω την άποψή μου), αλλά όταν γύρισα ριπλέη δε βρήκα.
Δε σε πιάνω περί κωλοφαρδίας. Έγραψα τον γαυρο κωλόφαρδο; Εμάς; :P
Τυχεροί δε θεωρώ ότι είμαστε, ο Πανιώνιος θα μπορούσε να σκοράρει περισσότερο με βάση τις ευκαιρίες, αλλά δεν πέρασε ένα πουλί μπροστά από το τέρμα και έδιωξε τη μπάλα, εκείνοι δεν τα βάλανε. Γενικά είμαι κατά της "κωλοφαρδίας" στη μπάλα εκτός αν μιλάμε για ακραίες περιπτώσεις (κολλάει η μπάλα στη λάσπη στη γραμμή) ή για κληρώσεις. Πέρα από αυτό ο Παναθηναικός ήταν η ομάδα που σκόραρε άλλη μια φορά και δεν της το μέτρησαν. Αν ήμασταν λίγο "κωλόφαρδοι" θα έβλεπε ο κυρ επόπτας ότι η φάση είναι καθαρή και θα τελείωνε το ματσάκι.
Edit: Τα ξανάπαμε, αλλά για τους λίγους που είχαν αμφιβολίες για τη φημολογούμενη διαφορά ποιότητας γαυροβαζελων, οι οπαδικές εφημερίδες του γαυρου βλέπουν πάλι σφαγές στο ΟΑΚΑ.
Γάμα τις οπαδικές, δεν σου χρεώνω το "Μόνο Εσύ" στο 3-0 με τον Εορδαϊκό, μη μου χρεώνεις τον κάθε μαλάκα αρδ.
Μη μου πεις ότι δεν έχεις πιάσει την περιρρέουσα ατμόσφαιρα για μας, ότι είμαστε τόσο κωλόφαρδοι και δεν χάσαμε πόντους από Τέλη και Ατρόμητο; Όταν εγώ λέω "τα είπατε" μιλάω γενικά, βέβαια με μπέρδεψες, γιατί λες ότι δεν ήταν οφσάιντ και στο γήπεδο κόβατε το μέλος σας ότι ήταν, τώρα λες ριπλέι δεν είδες...
Τέσπα, κωλόφαρδους σας λέω γιατί δεν ήταν μια-δυο κλασσικές ευκαιρίες, 5 ήταν και αυτά από ομάδα με 10. Και εγώ ημουν κωλόφαρδος με το 1-3 στην Βρέμη (+κηπουρό), δεν είναι κακό. Το κακό είναι ότι στο ημίχρονο οι δύο βάζελοι μου είπαν χαλαρότατα ότι θα πάει 4-0 (ο άλλος έλεγε 5-1) και κινδυνέψατενα χάσετε. Και φταίει ο προπονηταράς σας γι'αυτό, τον οποίο επαναλαμβάνω, στηρίζω!
Δε σου χρεώνω τις οπαδικές, το υστερόγραφο ήταν άσχετο με σένα. Όσο άσχετη με τα ποστς μου είναι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα.
Έχεις δίκο για το ποστ μου, έγραφα και έσβηνα και έκανα ένα λαθάκι σε ένα κόπι πέηστ. Το σωστό είναι ότι "στο γήπεδο δεν είδαμε να είναι οφσάηντ". Δεν υπήρξε καν υποψία γι' αυτό. Απλά δεν μπορώ να είμαι 100% στη φάση του πρώτου γκολ γιατί δεν ήμουν στην ευθεία και δεν έχω δει ριπλέη. Το δεύτερο όμως, νομίζω ότι θα συμφωνήσεις ότι ήταν καθαρή φάση και ότι σε ματς που σου ακυρώνουν λανθασμένα γκολ δε μπορεί κανεις να μιλάει για σφαγή του αντιπάλου.
Ωραία λοιπόν είμαστε κωλόφαρδοι και αδικημένοι από τη διαιτησία! :P
gia to mats xthes ontws eixame kwlo....dld tha mporouse aneta na exei erthei X i na xaname....
alla pantws pisteuw oti megalyteri euthini gia xthes eixan oi paiktes apo oti o ten kate...eixe kai autos euthini profanws alla perissotero to xrewnw stous paiktes
Πολλοί δεν παίζουν σύμφωνα με το όνομά τους και αν για κάποιους ξέραμε τι μπορούν να κάνουν (Καραγκούνης), άλλοι απλά την έχουν δει κάπως. Για παράδειγμα ο Κατσουράνης, που επειδή προωθείται και σκοράρει (με τους χώρους και τις πάσες που του δίνει ο "λίγος" - και καλά - Σισέ), έχει κόψει τη βασική του δουλειά, το πρέσινγκ στη μεσαία γραμμή, με αποτέλεσμα η κύρια δύναμη του περσινού ΠΑΟ, η πίεση και το τρέξιμο στη μεσαία γραμμή και το παιχνίδι κατοχής, να έχει εξαφανιστεί. Συγκεκριμένα φέτος το είδαμε στο ματς με τον ΠΑΟΚ και αυτό επειδή ο ΠΑΟΚ έχανε το τόπι μόνος του και έμενε πίσω από τη σέντρα. Ειδικά όταν λείπει ο Ζιλμπέρτο (με διαφορά το καλύτερο αμυντικό χαφ που παίζει στην Ελλάδα κι ας λένε οι "επιστήμονες"), κανείς δε μαρκάρει χώρο στο κέντρο, τον Κατσουράνη τον προσπερνάνε και ο Σιμάο κολλάει πάνω σε ένα χαφ και τον κυνηγάει μέχρι το σημαιάκι. Οι εφημερίδες όμως γράφουν πόση αξία έχει ο Κατσουράνης "και ας μη μαρκάρει".
Ειδικά με τον Πανιώνιο, όσο έπαιζε ο Καραγκούνης αριστερό χαφ, βολόδερνε κάπου στο κέντρο με αποτέλεσμα να παίζουμε στην ουσία μόνο με τον Δάρλα αριστερά και να φτάνουν εύκολα στην περιοχή υπεράριθμοι οι Πανιώνιοι. Μετά μπήκε και ο Εστογιανοφ και ο Δάρλας έμεινε μόνος του με αυτόν και κλείναμε τα μάτια σε κάθε τρίπλα, γνωρίζοντας ότι θα τον περάσει. Άλλη πίκρα ήταν τα στημένα, τα χάσαμε ΟΛΑ σχεδόν. Δεν δικαιολογείται όταν έχεις μέσα ψηλά και δυνατά παιδιά.
Γενικά αυτό που είδαμε στο ματς ήταν μια ομάδα που προφανώς έχει ποιότητα, αλλά οι παίκτες έχουν αποφασίσει να διαχειρίζονται τους αγώνες όπως γουστάρουν. Δεν ξέρω αν ο Χενκ έχει μάθει να έχει παίκτες που έχουν την οξυδέρκεια να το κάνουν, αλλά στην ελλάδα, ακόμα και "ηγέτες" όπως ο Καραγκούνης, έχουν γίνει τέτοιοι λογω αυτού που λέμε "ψυχή" ή κάτι παρόμοιο και όχι γιατί είναι ικανοί να διαβάσουν το ματς, να τροποποιήσουν λίγο διατάξεις ή να αλλάξουν το ρυθμό. Στον ΠΑΟ ο ένας που ξέρει που να σταθεί, πότε να ανέβει κλπ είναι ο αρχηγός της εθνικής Βραζιλίας, οι άλλοι είτε δεν ξέρουν είτε δεν είναι δουλειά τους να κάνουν κάτι τέτοιο (ο Σισέ πχ όσο τρελός είναι, άλλο τόσο ξέρει από μπάλα).
Ο Χενκ Τεν Κάτε προσπαθεί πάνω από χρόνο να διδάξει τους παίκτες του ποδόσφαιρο. Κάποιοι φαίνεται να έχουν μάθει πολλά (πχ Νίνης), αλλά άλλοι είναι μεγάλοι ή νέοι στην ομάδα και άλλοι ίσως βλέπουν στο πρόσωπό του ένα εξιλαστήριο θύμα και παίζουν για τους δημοσιογράφους και τους επιστήμονες της εξέδρας αντί για την ομάδα. Εγώ ακόμα πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει και στηρίζω. Αλλά μήπως αν δεν ήταν η "κυρία Ενχελααρ" να βλέπαμε καλύτερα πράγματα;
αμα ο τεν την εχει δει την φαση για τον κατσουρ να παιζει κατι σαν δεκαρι...η 8 αρι που μαρκαρει με τα ματια... γιατι διωξαμε τον ματος και απο κει που ειχαμε 342543 κοφτες εχουμε μεινει μονο με ζιλμπε και σιμα-μπαλο?8)