έλα ρε ζιρο-κουλ
Printable View
έλα ρε ζιρο-κουλ
υπήρχε κανείς που κατάλαβε κάτι άλλο;
εγω ουτε τωρα το καταλαβα
posting παρομοια εμπειρια
ειχα κλεισει να παω Ροσκιλντε με αλλους 2,3 οι οποιοι με πούλησαν στην συνέχεια. πηρα μια σκηνή, μπήκα σε ένα φόρουμ με τύπους απ'την Κοπεγχάγη και βρέθηκα να μένω 2 μέρες στην πρωτευουσα πηγαινοντας σε κάτι γιορτές σαμπάνιας (!), φεστιβαλ μπύρας και γενικά κραιπαλες με άτομα που δεν ξαναείδα ποτέ στην ζωή μου.
οταν πήγα στο φεστιβαλ, στηνω την σκηνή και καθομαι λίγο μπροστά της ενώ αναρωτιόμουν τι θα κάνω. βλέπω να προσγειώνεται μια μπύρα μπροστά μου απο κάτι Δανους παραδίπλα με φουλ οργάνωση και μια σκηνή που την ειχαν για να βάζουν τα καφάσια μέσα.
- Από που εισαι φίλε;
- Ελλάδα
- Τζατζζζζζικιι
αλλες 4-5 μέρες απίστευτης κραιπαλης με την σκηνή μου να επιπλέει από μια καταστροφικη καταιγίδα και τους Δανους να μου δινουν επιπλέον σκηνή/ sleeping bag/ αδιαβροχο και κουβά για ξερατά.
από τότε, οι τύποι έχουν θέσει τον πήχη γαματων ξενων/ φιλοξενίας και δεν το έχει ξεπεράσει κανείς. αυτά δεν ξεχνιούνται
MY LIFE ROCKED
Mόλις είδα ότι τις 10 μέρες που θα μαι βερολίνο το μάη έχει soft moon και asteroid
.
molis eidaoti se 9 meres pou 8a eimai londino 8a exei bolt thrower,autopsy,benediction,discharge,vallenfyre.
basika to ixera apo palia kai gia thn akribeia apo tote puo eixa parei eishthria
ps.neo hype:anti bump--->doublepost
Impure εχασες ενα ποστ αναμεσα στο δικο σου και σε αυτο που εκανες quote ε...
Κατα τα αλλα Sherilyn Fenn :pink:
το ειδα αφου εκανα τον κοπο να ψαξω το ποστ του, οποτε δεν πειραζει, ας ειναι εκει να το βλεπει μην ξεχασει το λαιβ