to australasia
Printable View
to australasia
Australasia και ομώνυμο EP.
και μετα αν ψηθεις the fire in our throat και march into the sea. το city τελευταίο και αν.Quote:
Originally Posted by Phantom Duck
ok, thanx :)
Το City βασικώς το γουστάρω άπειρα, και μάλλον παραπάνω από το fire in our throats (αν και δεν το 'χω πολυακούσει εκείνο). Όταν άνοιξαν τη συναυλία στο An με το dead between the walls είχα μουσκέψει το σύμπαν. Απλά δεν είναι τόσο "wtf, τι υπέρβαρες ριφάρες" όσο τα πρώτα.Quote:
Originally Posted by Kveldssanger
μπα, δεν με έχει χαλάσει τόσο η απουσία ριφφς στο σιτυ, όσο το ότι είναι βαρετό ποστ ροκ (και η εμφαση είναι στο βαρετο και όχι στο ποστ ροκ). Το the fire μου φαίνεται εξαιρετικός δίσκος (αν και όχι στα υψη των προηγουμενων)
"March into the Sea" EP λέω εγώ. Για μένα η κορύφωση των Pelican η ομώνυμη σύνθεση.
Εαν μιλας για ενα απ τα δυο ΠΟΛΥ μακραν Australasia. Δε τιθεται συγκριση. Εαν γουσταρεις, προχωρας κατα το ομωνυμο EPQuote:
Originally Posted by fandango
Εαν παλι θες κατι πιο ''ποστ'' ρε αδερφε, τσεκαρε μετα το Australasia το EP March Into The Sea και το "The Fire In Our Throats...". Το "City" παντως και οπωσδηποτε τελευταιο, οχι μονο επειδη δεν ειναι τοσο σουπερ* αλλα καλο ειναι να παρακολουθεις μια μπαντα στην πορεια της εξελιξης της.. ειδικα αφου ισχυει το (*)
Μπα, δεν υπονόησα ότι δεν έχει ριφς, ίσα ίσα που έχει αρκετά πανέμορφα. Αυτό περί ποστ ροκ το λένε πολλοί γενικά και δεν το καταλαβαίνω, τα μισά κομμάτια χώνουν αρκετά και γενικά το θεωρώ λίγοτερο "ποστ" από το fire, αλλά επειδή δεν έχω ασχοληθεί αρκετά με το τελευταίο, επιφυλάσσομαι.Quote:
Originally Posted by Kveldssanger
Τέλος πάντων, δεν έπαιξαν drought και mammoth, να πεθάνουν.
mi milate gia pelikan den einai trenti pia
Australasia eukola h estw "The fire in our throats..."
Alla kalytera to 3rd twn Portishead :D :D
ayto edw paei gia album ths xronias kai exoume marth akoma. mhn to afhsete na perasei etsi, eidika oi khalkjides, pavloi kai akoma kai sy helm, gia na anevei o malkmus sthn ypolhpsh sou :DQuote:
Originally Posted by Marillion
Δεν το ξέρω καθόλου, θα ψάξω.
einai o tragoudisths twn pavement (pou toso agapas) :P
οι pavement έχουν και τραγουδιστή?