0-1 με γκολ παντου στο 20' και μετα 11 παιχτες μεσα στην περιοχη
Printable View
0-1 με γκολ παντου στο 20' και μετα 11 παιχτες μεσα στην περιοχη
πουτανα arsenal,ολο το παιχνιδι μονοτερμα κ ουτε μια φαση της προκοπης! milan ανυπαρκτη ρε.εχω ξενερωσει..
Me taposesQuote:
Originally Posted by carheart
σιγά ρε Τόμιτς!
Ελα ρε Καρχαρτ που η Τσελσι εκατσε κιολας. Δεν ειναι η τρελη ομαδαρα και γι αυτο εγω διαφωνησα και με τα στατιστικα. Η λογικη ελεγε απο πριν οτι η Τσελσι θα αποκλεισει τον Ολυμπιακο με 1-2 γκολ διαφορα στο συνολο, αν τον αποκλεισει τελικα βεβαια, το πιο πιθανο λεμε. Οχι οτι αποκλειεται να φαμε και 4, αλλα σιγα την ομαδαρα που επρεπε να ερθει Αθηνα και να μας σκισει. Μοιρασμενο ηταν το ματς και απο κατοχη και απο ευκαιριες και οι δυο ομαδες ειχαν την ιδια αντιμετωπιση, προσπαθουσαν να μη φανε γκολ. Αν ερχοταν η Μπαρτσελονα θα σου ελεγα εγω πως θα ηταν το ματς οβερ στο 20.
Χεχ καλά ναι ο πανικός στην επίθεση της μπάρτσα φέτος είναι ωραίο θέαμα. Δεν ξέρεις από που θα σου έρθει.
Quote:
Originally Posted by zeroq_218
ανύπαρκτη ξανύπαρκτη θα πάει κανένα τελικό πάλι ξέρω γω
Λοιπόν, εγώ το 'ξερα ότι θα πάει Χ.
Φίλος βάζελος έξω από το μαιευτήριο το καλοκαίρι που γεννήθηκε ο γιος του, στην ερώτηση "τι λέει ρε πατέρα;", μου απάντησε "καλή φάση, πήραμε τον Σαριέγκι!".
Ιν ρετροσπεκτ, καταλήξαμε ότι αν δικαιούμαι και εγώ μια αντίστοιχη καλή φάση, επειδή η ήττα δεν μπορεί να θεωρηθεί καλή, πάμε για Χ. Αφού δεν μπορούσα να δω το ματς κιόλας, μην έχανα και τίποτα.
Αυτή είναι η αιτία.
Ο επαναληπτικός είναι άλλη ιστορία. Θα έχει Νταρκογκόλ μετά από αλεπουδιά Λούα Λούα και σέντρα συστημένη, γκολ Γκαλέτι και Στολτίδα, και άδειασμα της άμυνας από Πάντο και σουτ στο δοκάρι σε άδειο τέρμα που θα μας ανακόψει από το να διασύρουμε εντελώς την Τσέλσι. Φήμες θα λένε ότι έπεσε τηλεφώνημα Ρομάν εκεί στο 3-0.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Η ΜΙΛΑΝ
:disco: :disco: :disco:
Εντωμεταξυ το ματς της Σεβιλλης πηγε παραταση...και στα 2 ματς σκορ 3-2 :shock:
Skata sthn Arsenal...
As to parei twra pou apeklhse toys aiwnious championz.
perase i Fener telika....3 penalty exase i Sevilli :?
Μαντσεστερ, Μπαρτσελονα και Αρσεναλ με εντυπωσιαζουν, πιστευω ειναι τα 4 φαβορι. Ερχονται κι απο κοντα βεβαια Λιβερπουλ, Ρεαλ και Τσελσι, αλλα για μενα ειναι μια κλαση πιο κατω, ισως η Ρεαλ λιγο καλυτερη απο τις δυο αγγλικες. Η Σεβιλλη μαλακιστηκε και ξενερωσα, πολυ καλη ομως η Φενερμπαχτσε, το αξιζε μαλλον. Ο Βολκαν γελοιος τερματοφυλακας, και τα πεναλτυ που επιασε πολυ τυχερα, πανω του τα στειλαν, δεν ψαρωσε κανεναν. Απο Σαλκε και Πορτο οποια και να περασει ψιλομετρια.
:!:Quote:
Originally Posted by FANTASMA
Προς στιγμην με εκαψες, αλλα συμφωνω. Καβλα, αποκλειστηκε η Μιλαν.
Ωραιο φαινεται. Διπλανα κουμπια, τι να κανεις.
Ειναι απο τους αριθμους του Λοστ το 4. ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ.
:!: :!: :!:
h arsenal epaixe megalh mpala x8es.den 8ymamai allh omada na paizei etsi sto san siro.asxeta an to pnixe to prwto goal.
axize na perasei.
:shock: :shock: :shock: