κάθε τετάρτη έχει στάνταρ μιτινγκ!
κ αυτή που άργησα να πάω μαζευτήκανε όλοι τους
σαδεντρέπεστε
Printable View
κάθε τετάρτη έχει στάνταρ μιτινγκ!
κ αυτή που άργησα να πάω μαζευτήκανε όλοι τους
σαδεντρέπεστε
Quote:
Originally Posted by Swollen
ηταν ρακη προσφορα ναθινμαν. Καλο, α?
Katholou de moiazei omws. Mitsmanne, kopse to ksudi giati se xalaei (as ta riksoume sto ksudi..)Quote:
Originally Posted by Swollen
X πάντως εγώ εσένα γύρευα χ8ες με προσμονή αλλά δε φάνηκες. Υπέ8εσα οτι ίσως πήρες μετρό.
Bravo asteie. Efuge to tairi mou kai den eixa logo na erthw :PQuote:
Originally Posted by ikonoklast
:teddy:
Που πήγε; Συγγρουφίξ;
Ligo pio makria :chinchilla:
Πως λεγεται ο γαλατης τραβελι?Quote:
:cold:
Λαμπ.
ήταν λίγο μετά που ήρθε η μελίντα με κάτι σφηνάκια και είδα ότι έδωσε και σε 2 άσχετους και τους έκανε και χαρούλες και λέω - μέσα μου - "ρε αυτοί μας πίνουν τα σφηνάκια" και πάω και τους λέω "εσείς απ' το ηάρ είστε;" και μου λένε "ναι, φυσικά, δεν υπάρχει σύμπαν έξω απ'το ηάρ" και μετά τους ρωτάω τα ονοματάκια τους και κάνω εξακρίβωση και τους λέω "ευτυχώς γιατί αλλιώς θα πρεπε να σας σπάσω τα πόδια" και τους το κλεισα και στα μούτρα. και μετά έκατσαν με έναν τύπο και λέω - μέσα μου - "καλέ, αυτός δεν είναι ο χολκ;" και μου απαντάω - μέσα μου - "ο ικόνοκλαστ, ηλίθια" κι αυτός κοιτούσε το χάος ή το σάημπερνωτ (ίδιο πράμα) και μου φάνηκε πως ήμουν σε γενικές γραμμές ανάμεσα σ'εκείνον και το χάος και κούνησα χαρωπά το χέρι μου και μετά το ξανακούνησα και μετά λέω - μέσα μου - "φτάνει, σταμάτα να κουνιέσαι, πουλ γιορσέλφ τουγκέδα, ΓΟΜΑΝ" και ακόμα πιο μετά διηγήθηκα όλη αυτήν την περιπέτεια - έξω μου - στο μιτς!Quote:
ΠΣ: thanks for all The Clash.
eimai poli pio alitis ap to fantom ntak k auto fainetai k sto stil mou