Ναι ξέρουν πολύ καλά, με αποφοίτηση στα 800 χρόνια. Άσε μας ρε υπερσυντέλικε που θα τα πιάσουμε από την αρχή κιόλας.
Printable View
Ναι ξέρουν πολύ καλά, με αποφοίτηση στα 800 χρόνια. Άσε μας ρε υπερσυντέλικε που θα τα πιάσουμε από την αρχή κιόλας.
ρε μαλάκα δε την παλεύω δίνω κάτι αναγνωρίσεις από αμπέλια αύριο και είναι όλα ίδια γαμώ το μουνί της παναγίας
Την ερχόμενη παρασκευή κανονικά δίνω τις τελικές εξετάσεις για κάτι σεμινάρια που έκανα, για να συμμετάσχω όμως στις οποίες χρειάζεται να έχω πτυχίο. Δίνω το τελευταίο μάθημα την προηγούμενη μέρα 12:00-18:00 (!!!!) στο οποίο κόπηκα τον Ιούνιο με 4. Λόγω μαλακίας χρειάστηκε να κάνω φορμάτ στο λάπτοπ, ευτυχώς έσωσα αρχεία κλπ, αλλά από το dual boot πρόλαβα να περάσω μόνο τα windows γιατί έπρεπε να προλάβω να κάνω κάτι σχέδια για το θέμα πλοίου, την άλλη γιγαντιαία εργασία που έχουμε για να πάρουμε πτυχίο. Έγραφα τη διπλωματική σε latex (kile) και ενώ την έχω ουσιαστικά έτοιμη και θέλω να κάνω κάτι ψιλοδιορθωσούλες μόνο, αυτό δεν είναι εφικτό γιατί οι editors των windows για κάποιο λόγο δεν έχουν τα ίδια πακέτα με το kile και μου βγαίνουν διάφορα σφάλματα γιατί ένα συγκεκριμένο δεν το κατεβάζουν με τπτ. Αυτό σημάινει ότι ενώ θα μπορούσα πχ να έχω παραδώσει το κείμενο από χθες-σήμερα και να εξεταστώ δευτέρα-τρίτη και να τελειώνει μία-μία μαλακία, θα πρέπει να κάτσω αύριο να περάσω και debian και να δουλέψω από εκεί σε kile. Παράλληλα στην άλλη εργασία κάτι νούμερα που θα έπρεπε να βγαίνουν θετικά μου βγαίνουν αρνητικά και δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να τον ρωτήσω τι παίζει και τι κάνω λάθος. Πρέπει να βγάλω άκρη με το autocad για να κάνω ένα μάτσο σχέδια με ένα σωρό άχρηστες μαλακίες απάνω, μόνο και μόνο για να λέμε ότι τα κάναμε. Στη συνέχεια πρέπει να βρώ γύρω στους 5-6 διαφορετικούς καθηγητές, γιατί το κάθε στάδιο της εργασίας διορθώνεται φυσικά από άλλον, και να καταφέρω να ξεμπερδέψω με όλους σε εύλογο χρονικό διάστημα και όχι να με τρέχουν να διορθώνων μία-μία λεπτομέρεια (σίγουρα). Τέλος, αγνοείται ακόμη το τι θα κάνουν οι δικοί μας με απεργίες οπότε να ξέρω αν θα δώσω ή όχι τελικά το γαμωμάθημα. :thumbsup:
αυριο δινω αναλυση ΙΙ.
αν την περασω, σε λιγες ημερες πιθανοτατα θα ειμαι πτυχιουχος.
αν οχι, μπορω να εξεταστω ξανα σ' αυτην τον ιουνιο.
μου εχουν κοπει τα ποδια.
Μη ψαρώνεις, πήγαινε εκεί και γάμησέ τους.
Και μετά το MLR thread θα είναι εκεί για να σε περιμένει.
καλα νεα, βγηκε το πρωτο μαθημα που εδωσα, 1/1.
κακα νεα, σημερα ειμαι στο μεταιχμιο. εχω γραψει ενα ολοσωστο πενταρι, αλλη μια μοναδα σωστη πιθανως, και αλλες δυο κατα 90% λαθος (δεν εχω το κουραγιο να κοιταξω τις σημειωσεις). τα κακα νεα ειναι οτι αυτος ειναι ο υπερ-ψειρας, οποτε δεν ξερω τι θα μου ξημερωσει. σκεφτομαι να παω να τον πιασω να του πω "ακου να δεις χριστιανε μου, εγω δεν θελω να γινω μαθηματικος, γερασα μεσα σε μια κωλοσχολη που δεν θελω να κανω κατι την ειδικευση που μου δινει, βαλε μου το γαμημενο το πενταρακι να παω να δωσω κατατακτηριες να γινω αλητης ρουφιανος δημοσιογραφος πλζκθνξ". τι λετε;
οχι, αλλα καλκι γιατι θες να γινεις αλητης ρουφιανος δημοσιογραφος;
Spoiler
:touched:
Τοση μαλακια δεν τη περιμενα
pedia yati malwnete........na iste filoi
2/2 :)
κατσε, κατσε, αυτο μπορει να ηταν το παλουκι που μου ειχε μεινει αλλα εχω λιγο δρομο ακομα πριν τα συγχαρητηρια.
θνξ παντως :D