Βασικά, ρωτάω επειδή νιώθω πως το θέμα ξεφεύγει από καλό/κακό χιούμορ και πάει στη θεματολογία του ανεκδότου. Βέβαια, μπορεί να κάνω και λάθος.
(εσύ όπως και να χει παραμένεις γλυκούλης :pink: )
Printable View
- Πω! Σκούριασε το Π του παππού, τι θα κάνω;
- Σιγά ρε πως κάνεις έτσι; Τρίψτο λίγο, θα φύγει
- Μα πως;
- δεν ξέρω, ρώτα τον Πέρρυ που ξέρει απ αυτά...
Ντρινντριν
.
.
.
.
.
.
.
.
ντριιν ντριιν
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- Πέρρυς παρακαλώ;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Spoiler
το ανεκδοτο ειναι αρχαιο αλλα καλο
μην γινεστε lifo(του οκανα λεω,το απο πανω political correct ή μη παραμενει κλαπαρχιδια)
Πάει η Έρη να ζητήσει από τον πατέρα της χαρτζιλίκι:
- "Μπαμπά θέλω λεφτά να βγω σήμερα."
- "Πάρε παιδί μου 5 ευρώ", λέει ο πατέρας.
- "Είναι λίγα τα πέντε, πατέρα, χρειάζομαι 10 να πάω για καρτ, όπως όλα τα άλλα παιδιά."
- "Αποκλείεται, είναι επικίνδυνα πράγματα αυτά", απαντά αυτός, αλλά με τα πολλά και μετά από πολλή γκρίνια, της τα δίνει.
Πάει η Έρη, παίρνει το αμαξάκι, τσακίζεται, αίματα, μελανιές...
Γυρνάει στο σπίτι και την ρωτάει ο πατέρας:
- "Τι έγινε παιδάκι μου, πώς έγινες έτσι;"
- "Τράκαρα, πατέρα, μου'φυγε το καρτ στη στροφή."
- "Εμ, στα'λεγα εγώ!"
Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα;
Spoiler
Μαλάκα έλεος, μπορεί κάποιος στο φόρουμ να έχει χάσει καμιά ξαδέλφη ή ανηψιά από ατύχημα σε καρτ. ΤΙ ΕΜΕΤΟΥΣ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΠΙΑ;
ΜΠΑΝ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ
Για αυτό και postάρουμε στο "ανέκδοτα" thread και όχι στο "θάνατοι από ναρκωτικά".
Όταν κάτι λέγεται ως αστείο/ανέκδοτο, είτε συνειδητά είτε υποσυνείδητα τσεκάρουμε, πέρα από το θέμα του, ΚΑΙ σε τι πλαίσιο λέγεται (π.χ. στο αμφιθέατρο της σχολής με ανθρώπους που στην καλύτερη λες καλημέρα, στα κρασιά που πίνεις με φίλους, στο ER από 3-4 ανθρώπους που πάνω-κάτω ξέρεις το ποιόν τους, κ.ο.κ.). Δε θα σταθώ στις στενοχώριες μονάχα, αλλά και σε "ρατσιστικά" τύπου αστεία, τα οποία πάντοτε, όμως, λέγονται εντός ενός συγκεκριμένου πλαισίου -δηλαδή θεωρώ διαφορετικό να ειπωθεί το ίδιο ανέκδοτο για εβραίους σε συγκέντρωση της χ.α., διαφορετικό από άτομα τα οποία δε γνωρίζω και απλώς χαιρετιόμαστε και διαφορετικό στην παρέα μου. Και αυτό γιατί ξέρω τους ανθρώπους αυτούς, ξέρω τις αναφορές τους, ξέρω τις προθέσεις τους. Συμφωνώ, βέβαια, πως ένα αστείο/ανέκδοτο είναι πιθανό να πληγώσει, αλλά αυτό μπορεί άθελα να συμβεί σε οποιοδήποτε σημείο του καθημερινού, μεταξύ ανθρώπων, βίου και διαλόγου, και φυσικά -όσο το δυνατόν καλό θα ήταν να- προσπαθούμε να το αποφεύγουμε, αλλά όταν κάτι δεν είναι γνωστό (π.χ. ο πατέρας του τάδε πέθανε από καρκίνο, ας μην πω καλύτερα ανέκδοτο για καρκίνους), το -οποιοδήποτε εντός συγκεκριμένου πλαισίου- ανέκδοτο παραμένει μία απόπειρα να γελάσουμε.
ΜΠΑΝ ΣΤΟΝ ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΑΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ!!!
ΜΠΑΝ ΤΩΡΑ!!!
:skase:
to agio emoticon
ΜΠΑΝ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΑΣΑΗΤ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΣΠΙΤΙΑ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ.
το ότι βρήκα ένα ανέκδοτο εμετικό δεν σημαίνει ότι απαγορεύεται να το λέει κάποιος.
Και ένα σωρό σεξιστικά τα βρίσκω εμετικά και όλα τα "ψευτο ρατσιστικά" αν θέτε να μην εκφράζουμε γνώμη τότε φέρτε πίσω τις μούτζες και τα πινκς!
Μια χαρά είναι εκεί που είναι τα πινκς και οι μούντζες. Το ζήτημα είναι ότι άτομα με κάποιο ειδικό βάρος στο φόρουμ, δίνουν φόρα σε διάφορους υποκρίταρους να κάνουν το politically correct κομμάτι τους, επιλεκτικά όμως.
Ο άλλος, ας πούμε, έγραψε να με νεκροφιλήσει η κόρη μου και δεν είδα κανέναν ηθικολόγο της πούτσας να θίγεται. Κι όχι, για να προλάβω κανέναν παπάρα, δε με ενδιαφέρει να θιχθεί κάποιος υπερασπιζόμενος εμένα, με την υποκρισία ξερνάω.