εμένα μου κόπηκαν από το σάββατο
Printable View
εμένα μου κόπηκαν από το σάββατο
σε σενα επιτηδες το εκαναν
βαλτε μακη χανετε τα επη
δε βάζω μάκη, ακούω μάνογουορ, γλιτώνω μάκη, κρατάω το έπος.
πως σου φάνηκιε;
siga mh doume to roufianoskulo/ekviasth
τρου.Quote:
Originally Posted by _UnHoLyMaRtYr_
δεν είναι ο μάκης το θέμα,είναι το σκηνικό που παίχτηκε και πέρασε τώρα
όλο και σε κάποιο youtube θα το δείτε soon,από θέμο στάνταρ
σπαμμαρω.
σπαμμαρα.
Επιστροφή στη ρουτίνα
:(
Ερευνητές Ρομποτικής στην ανατολική Κίνα κατάφεραν να τηλεκατευθύνουν περιστέρια εν πτήσει εμφυτεύοντας στον εγκέφαλό τους ηλεκτρόδια και δέκτες, μεταδίδουν τα τοπικά μέσα.
Το σύστημα τηλεχειρισμού δίνει εντολές στα περιστέρια να πετούν δεξιά, αριστερά, πάνω και κάτω, ανακοίνωσαν οι επιστήμονες του Ερευνητικού Κέντρου Ρομποτικής Μηχανικής στο Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Σαντόνγκ.
«Τα ηλεκτρόδια διεγείρουν διάφορες περιοχές του εγκεφάλου των περιστεριών ανάλοφα με τα σήματα που μεταδίδουν οι επιστήμονες μέσω υπολογιστή, και αναγκάζουν τα πτηνά να υπακούουν τις εντολές» αναφέρει το επίσημο πρακτορείο Νέα Κίνα και αναμεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
«Πρόκειται για το πρώτο επιτυχές πείραμα του είδους σε περιστέρια σε ολόκληρο τον κόσμο» δήλωσε ο επικεφαλής της έρευνας Σου Ζουετσένγκ.
Το σύστημα δοκιμάστηκε για πρώτη φορά σε ποντίκια το 2005 και, σύμφωνα με τους ερευνητές, θα μπορούσε να βελτιωθεί σημαντικά στο μέλλον ώστε να έχει «πρακτικές εφαρμογές».
news.in.gr
άιντε καλο μηνα
καλό μήνααααααααααααα
Όποιον καταφέρει να σκοτώσει τον καλικάντζαρο μέσα στο κεφάλι μου (ή έστω να του πάρει το σφυρί, να σταματήσει να κοπανάει) θα τον αγαπάω παντοτινά και θα τον κερνάω όποτε τον βλέπω.
Μπορεί και να του κάτσω.
Κανείς ρε;;
:(
pou eisai ????
erxomai!!!!
kalo mhna-foreste ery8roleuko vraxiolaki
μετα την κυριακηQuote:
Originally Posted by MeLinDa
εγώ θα φορέσω ερυθρόλευκο μπλουζάκι πάντως
Einai ena skyli ki ena gati mesa se ena kouti. Poio 8a bgei prwto kai giati..?
και γιατι να βγουν?
to skyli gt klanei to gati?
mpate skyloi aleste
and the OSCAR goes toooo:Quote:
Originally Posted by hunted by a Freak
hunted by a freak
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ar_(award).jpg
Για τις κυρίες μας:
Semen acts as an antidepressant
http://www.newscientist.com/article.ns?id=dn2457Quote:
Semen makes you happy. That's the remarkable conclusion of a study comparing women whose partners wear condoms with those whose partners don't.
The study, which is bound to provoke controversy, showed that the women who were directly exposed to semen were less depressed. The researchers think this is because mood-altering hormones in semen are absorbed through the vagina. They say they have ruled out other explanations.
"I want to make it clear that we are not advocating that people abstain from using condoms," says Gordon Gallup, the psychologist at the State University of New York who led the team. "Clearly an unwanted pregnancy or a sexually transmitted disease would more than offset any advantageous psychological effects of semen."
τωρα και σε σφηνακι
Σκατά. Από όλη τη σχολή μόνο το γαμημένο ΣΔΟ αποφάσισε να σταματήσει τη κατάληψη.
Tελευταιο μάθημα αυριο!Επιτέλους! :)
Αντε γαμήσου ρε αρχίδι.Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
Καθρεφτάκι ρε σαρδανάπαλε!
:|Quote:
Ελεύθερος χρόνος
Ένας ιεραπόστολος με τον γιό του περπατούν στη ζούγκλα της Αφρικής όταν ξαφνικά βλέπουν μια αγέλη με λιοντάρια.
- "Γιατί τα λιοντάρια έχουν μακριά χαίτη;" ρωτάει ο γιος τον πατέρα του.
- "Ξέρεις εσύ κανένα κουρέα που να θέλει να τα κουρέψει;" απαντά ο πατέρας.
eides xioumor pou exoun oi atimoi ? krima pou den yparxei forum...
Πεντηκοστιανοί ή Ευαγγελιστές ή κάτι τέτοιο.
Ο ρόλος του Πιλάτου στο σκετς
- Μαμά, τώρα το Πάσχα ετοιμάζουμε να παίξουμε στο σχολείο ένα σκετς και μου έδωσαν το ρόλο του Πιλάτου.
- Επιτέλους θα πλύνεις και καμιά φορά τα χέρια σου.
:roll:
απλά τα ανέκδοτα αυτά απευθύνονται σε παιδιά δημοτικού που πάνε στο κατηχητικό ή στους Επικίνδυνους Ορθόδκσους Νέους Χανίων. Εσείς που είστε πιο έκσυπνοι και 18αρηδες και 26αρηδες και 35αρηδες δε μπορείτε να γελάσετε με αυτά. Δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα.
ta kahmena omos e :cry:
Δασκάλα στο Μιλάνο έκοψε, χρησιμοποιώντας ψαλίδι, τη γλώσσα "άτακτου" 7χρονου μαθητή της που κατάγεται από τη Βόρεια Αφρική για να τον αναγκάσει να σιωπήσει, όπως βεβαιώθηκε από πολλούς παράγοντες του εκπαιδευτηρίου όπου σημειώθηκε το πρωτοφανές περιστατικό. Πέντε ράμματα χρειάστηκαν στο νοσοκομείο, για να επανατοποθετηθεί στο χειρουργείο η γλώσσα του άτυχου μαθητή.
Οι γονείς του μαθητή κατέθεσαν ήδη μήνυση κατά της δασκάλας. Επίσης ανακοινώθηκε ότι η ίδια τίθεται σε διαθεσιμότητα.
Σημειώνεται ότι η δασκάλα ήταν αναπληρώτρια. Πολύ πιθανόν είναι να δοθεί εντολή να διαγραφεί από τους καταλόγους των διδασκόντων στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
Οι αστυνομικοί ερευνούν, από την πλευρά τους, εάν το κόψιμο της γλώσσας του μαθητή ήταν ο σκοπός της δασκάλας ή το άτυχο αποτέλεσμα ενός - κακού πάντως - γούστου αστεϊσμού της. Παράλληλη έρευνα γίνεται και από την προϊστάμενη εκπαιδευτική Αρχή (της Λομβαρδίας εν προκειμένω). «Η δασκάλα είναι νεαρή, όμως για μία τόσο σοβαρή πράξη η απειρία δεν έχει καμία απολύτως σχέση», δήλωσε η εκπαιδευτική διευθύντρια Άννα-Μαρία Ντομίνιτσι.
64.71.136.199/news/newsf.php?goid=25300
η χάβοκ που εξαφανίστηκιε?
την είδα σήμεραQuote:
Originally Posted by locust
και το ότι κατάγεται από τη βόρειο αφρική αναφέρεται επειδή;Quote:
Originally Posted by Candiru