Ωραιιος! Βαλε ρε συ 20 ευρω και για μενα στην Παραγουαη και στα δινω Ελλαδα ή μαλλον κρατα τα απο το κερδος.
Printable View
Ωραιιος! Βαλε ρε συ 20 ευρω και για μενα στην Παραγουαη και στα δινω Ελλαδα ή μαλλον κρατα τα απο το κερδος.
ηταν τα τελευταια 20 ευρω στη μπι γουιν τελος μετα .. οποτε στηριζουμε ιταλια αποψε.
ρε μαλακες πως σμπρωχνετε ετσι φραγκα απο την πρωτη αγωνιστικη?
περιμενετε να δειτε τις ομαδες πως θα παρουσιαστουν και τα ακουμπατε μετα
50 ευρουλίνια στο Χ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΜΟΥΝΑΡΕΣ!
:thumbsup:
επιασα το χ, επιασα το αντερ, δεν επιασα το 1-1, επαιξα 0-0. κερδος ψιχουλα.
na liosoun ta zele sas poustargia axoneftoi malakes gkr
Μπορείτε κιόλας να μην σπρώξετε τίποτα και απλά να το απολαύσετε. Συμβαίνει και κάθε 4 χρόνια ενώ πάντα έχει κουβάδες. Εναλλακτικά διαβάζετε ποστ αττίλα και μαθαίνετε μπαλίτσα.
γαμωτο. το βλεπα. επομενο κορνερ ονδουρα. εδινε 10. δεν το παιξα. φτου.
2 euro νικη νοτιου κορεας και χ Ελλαδας..
έχω ρίξει 30 ευρά στο Χ-Ημίχρονο Αλγερία-Αγγλία σε απόδοση 3,05
αν πέσει στο 1,6 το πουλάω
βρήκα το όβερ της Ολλανδίας στο 2,3
Να του σβουρήξω ένα 30άρι για όχι;
τις προηγούμενες μέρες ειχα ρίξει μεταξύ των άλλων 0-3 κορνερ και το έχανα παντα για 1-2 κορνερ παραπάνω. σημερα έπαιξα τις άλλες επιλογές και σε όλο το πρώτο ημίχρονο έχει γίνει ένα (1) κόρνερ! ....
εντιτ: το πρώτο ταμείο στο μουντιαλ! ενα ακόμη κόρνερ και θα το έχανα...
πάμε μωρή Γκάνα για το Χ-ημίχρονο ξανά!
\m/
μην το ματιάσω παέι πολύ καλά σήμερα και χτες...
το Χ ημίχρονο έκατσε και τώρα έχω το under 2,5 σε απόδοση 3,4
3/3 ταμεία απο χθες μετα την ανακάλυψη της πατέντας με τα κόρνερ :grin:
ε δεν ειναι τίποτα σπουδαίο. παίζω 3 δελτία σχετικά με τα κόρνερ ενος αγώνα. τα εξής: 4 εως 5, (απόδοση συνήθως 6 με 9) 6 εως 7 (απόδοση συνήθως 5) , 8 εως 9 (απόδοση συνήθως 5) και ρίχνω ισόποσο ποντάρισμα και στα 3. Σε αυτό το μουντιαλ ολα τα ματς με εξαίρεση 6-7 αγώνες, ειχαν κορνερ απο 4 έως 9, και μιας και οι αποδόσεις είναι minimum 4,5 - 5 με αυτά τα πονταρίσματα, στην χειρότερη παιρνεις τα λεφτά σου πίσω + κάτι. για να πάρεις κάτι σοβαρο απο φράγκα θέλει αρκετή καβάντζα ωστόσο ενα ψιλοχαρτζιλίκι την μέρα ως τώρα βγαίνει. απλά πρέπει να ποντάρεις απο νωρίς γιατί οι αποδόσεις πέφτουν κατακόρυφα πριν το ματς και δεν συμφέρει
σε αυτό που σου λέω για να χάσεις πρέπει είτε να βγουν μέχρι 3 κορνερ σε ενα ματς (μεχρι στιγμης αυτο δεν έγινε σε ΚΑΝΕΝΑ αγωνα ως τωρα) είτε να γίνουν 10+ κορνερ πράγμα σχετικά σπάνιο. Νταξει θα στραβώσουν και φασεις, (βλεπε πχ το σημερινο ματς της Ιταλιας 15+ κορνερ - ευτυχως δεν το επαιξα) αλλα αυτό ειναι πιθανό σε κάθε στοιχηματισμό. Επισης μην προσθέσεις 4η επιλογη πχ 0-3 ή 9-10 κλπ γιατί τότε δεν θα καλύπτουν οι αποδόσεις το αρχικό σου ποντάρισμα και κατα συνέπεια ακόμη και να κερδίσεις θα μπαίνεις μεσα
καλη φαση αυτη με τα κορνερ
επαιξα δοκιμαστικως κατι μικροποσα
πιασαμε τα κατω απο 10 στο χιλη-ελβετια
και ειχα βαλει κατω απο 5 το α ημιχρονο ισπανια-ονδουρα και εχει 4 η ισπανια μεχρι το 45
και κερδιζει το 5ο η ονδουρα τελευταια φαση του α
πολυ αγχος ομως να μετρας τα κορνερ :?
εγω επαιξα οβερ 10 κορνερ και επιασα κατι ψιλα..αλλα γενικα οι καριοληδες οι ισπανοι δεν μπορουσαν να βαλλουν αλλο ενα να παρουμε αλλα 15.αι σιχτιρ.
Επισης μαλακια...να παιζεις 80 ευρω και να κερδιζεις τελικα 10...αιντε παμε και αυριο να δουμε τι θα ξημερωσει....
Ρε εσείς είχα έμπνευση και έπαιξα 1ο γκολ στο ΗΠΑ-Αλγερία στο 80'-90'.Μπήκε στις καθυστερήσεις.Κερδίζω ε?
Νομίζω πως ναι...ελπιζω να μην εβαλες 1 ευρω...Αντε καλοφαγωτα.
σημερα βασιζομαστε στον κοντρερας και στις καυλες ολλανδιας βραζιλιας και σπρωξαμε στα:
Ημιχρονο/Τελικο
Ολλανδια/Ολλανδια
Βραζιλια/Βραζιλια
:D :D
kalo to korner
as valoume oloi myalo ki as prospathoume gia to merokamato
mexri na katsei kavatza kai paixtei kontra i ollandia mpas kai vgoune spasmena apo to proigoumeno giouro
400 me xrwstane
pantws polloi vgazoune psila sto mundial apoti akouw gyrw
στο σωστό thread: Ευχαριστούμε πολύ τον ΟΠΑΠ για το ωραίο 3αράκι που μας έδωσε, πάντα τέτοια
ειχα φιλο που εζμπρωξε χτες 300 ευρω στην ισπανια.
παραλιγο να τον χασουμε
τα ρεστα μου σε νικη γερμανιας ειτε στο ημιχρονο ειτε στην κανονικη διαρκεια..αποδοση 1.95
Eυχαριστουμε Ισπανια.
για παμε ΑΓΓΛΑΡΕΣ μου.
1η αγωνιστικη, το παμε χαλαρα ε, αλλα ασσαρα το Τζιλιγχαμ - Τσελτεναμ, για την Ληγκ 2, και καλος ασος το Τσαρλτον - Μπορνμουθ.
θα βρω κι ενα τριτο.
έχει και ΓΑΛΛΑΡΕΣ!
πόσταρε τριάδα να στηρίξω και αν, θα πίνω στην υγειά σου την άλλη εβδομάδα.
ο μιτς προτεινει, μετα απο διαβασμα αλλα και συνεση, ειναι 1η γαμωαγωνιστικη.
ασο την τζιλιγχαμ στην ληγκ 2.
ασο την τσαρλτον.
ασο το σαουθεντ - στοκπορτ.
4,5 φορες τα λεφτα σας, φχαρστουμε.
Στηρίξαμε επιλογές Μπετ Μιτς.
Καλή χρονιά να'χουμε, παίδες.