Yogg Saron down:headbang: k 10ari k 25ari
Printable View
Yogg Saron down:headbang: k 10ari k 25ari
raiding guild δεν εχω και ουτε θελω,οποτε μεχρι να γινει και αυτο pug ουτε απεξω δε περναω ;p
Κάνε 10άρια casual raids. Εύκολο είναι.
α btw επειδη στον σερβερ μας -aka shattered halls-ειδικα exodar δεν εχει ουτε low lvl allies,ποιος καλος ανθρωπας θα κανει εναν αλτ να τον gankarw 2-3 φορες να κανω το γαμημενο ραθ οφ δε χορντ; ΄=p
Άντε μπες άμα είναι.
Ποιος θα το κανει κ για μένα;
γμτ αυτη τη στιγμη το πισιον τελει υπο καταληψη και ποσταρω απο το λαπτοπ που δε σηκωνει γουου
κανονιζουμε παντως...σιλβερμουν θες εσυ;
Χμ, αν μπορείς τώρα τότε πες faction/server να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.
roswell εσενα ελεγα για εσενα λολ μπλεξαμε τα μπουτια μας...για το που θες κιλς ρε
για το δικο μου θεμα οποιος και ναρθει το ιδιο μου κανει god bless u και τετοια
εγω τα χω ολα εκτος απο εξονταρ
μετραει το kill του boss αλλα αμα ειναι να πηγαινω for the horde καθε φορα για ενα kill χεσε μεσα
δε ξερω τι κοσμο εχει ο genjuros αλλα orgrimmar δυσκολο να βρουμε ηρεμο μερος για να κανεις δουλεια
empa xfire giati apo dw kouventa den ginetai
rozwell ποιοσ εισαι στον greekjuros?
πφφφ
tbc=chaostar
wrath=lamashtu
τωρα=τιποτις
ενχ σαμαν?
θυμησε μου!
γκιλτ?
αχα! καλα θυμαμαι! εισαι ο καινουριος που πηρε ο μελοκου! welcome :P
ε ναι! αλλα σταματησα 2 βδομαδες πριν μπεις!
ON βλασφημε!
ειναι το κομεντ μου αν θυμαμαι καλα?
noobοερωτηση,αλλα επειδη εχω ρωτησει 10 ατομα και ακρη δεν εχω βγαλει την κανω και δω:
thadius 25,πρωτο πολαριτι,αρνητικο,παω αριστερα,στα 2 δευτερα πεφτω one shoted μαζι με αλλους 2-3
γιατι.
Γιατί είσαι noob (αλήθεια). :P
Το θέμα δεν είναι που πας, αλλά όλοι όσοι έχουν το ίδιο polarity να είναι στην ίδια μεριά. Αν είναι ένας με αντίθετο, τρώτε όλοι εκεί τριγύρω damage. Δλδ πιθανότατα εσείς οι 2-3 είστε σε λάθος σημείο.
οχι δε καταλαβες,αριστερα πηγαν ολοι οι negative...εκει ειναι το θεμα
το χω κανει απειρες φορες στο δεκαρι,ξερω που να παω
To thema einai na exete kai kanonismeno to path pou allazete meria, gia na mhn peftei o enas panw ston allo sto switch. Kai na prosexei kai to mt na allazei kiayto swsta.
Fantasou ena kuklo gyrw apo ton thaddius me fora rologiou pou prepei na akolouthoun oloi (kai to mt) opote ginetai polarity shift kai prepei na allaksoun pleura.
Αυτό που εννοεί ο cloud είναι το πως πας αριστερά μιας και η όλη μαλακία γίνεται στη διαδρομη για εκεί.
εδιτ: α δεν είχα δει ποστ ινγκολέμου.
Αποκλείεται, ίσως σου φαίνεται έτσι επειδή στο 10ρι το dmg είναι μικρότερο απ'ότι θυμάμαι.
Δεν γίνεται να πέσεις one shot εκτός αν μπερδευτούν positive+negative charges. Επίσης την επόμενη φορά που θα συμβεί δες το combat log, θα δεις ότι το dmg στο έκανε κάποιος άλλος παίκτης (κι αυτό σημαίνει ότι είχατε αντίθετο φορτίο).
αρα φταιει καποιος αλλος;και γιατι δεν επεσε ολη η μερια τοτε;
και για το πως:ειμαστε στο κεντρο,ξεκιναμε,πολαριτι...ποσοι τροποι υπαρχουν δλδ να πας απο το κεντρο αριστερα;
Δε γίνεται να πέσει όλη η μεριά απο έναν λάθος παίκτη ρε γιατί τρώει κι αυτός dmg και ψοφάει στιγμιαία. Απλά θα πάρει μαζί του και τον πιο κοντινό ξέρω γω.
Ούτε το Path παίζει ρόλο απλά πρέπει να γίνει γρήγορα η αλλαγή (σε 3 σεκ αν θυμάμαι καλά), κι αυτό μπορεί να γίνει με πάνω απο 1 τρόπο. Εμείς πηγαίναμε όλοι μέσα απο το boss και δεν υπήρχε πρόβλημα.
Αν μπορείτε το κάνετε όπως πχ. ο cloud, αν δεν τότε
http://img51.imageshack.us/img51/577...ions084236.jpg
Πράσινο = το σημείο που είναι μαζεμένο το raid πριν το Polarity
Τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνεις.
Είναι σαν ένα ρολόι όπου πηγαίνετε σύμφωνα με τους δείκτες, ώστε να είσαστε μακρυά και από τανκ και από τον αντίθετο δείκτη. Οι + πηγαίνουν πάντα από εκείνη τη μεριά, οι - πάντα από την άλλη.
καλα ειναι δυνατον να συζητατε ΑΚΟΜΑ για τον Thadius??
ειναι boss 3 χρονων να ουμε!
ναι ξερεις,υπαρχει κοσμος που ξεκινησε να παιζει στο tbc
κι εγω ειμαι ενας απο αυτους!
τεσπα δεν με νοησες μαλλον
αρα ειδες το naxx πρωτη φορα στο wotlk και συ;
αν ναι,τι να λεει το 3 χρονια μπος;