Quote:
Originally Posted by Bullet
AXAXAXA
E OXI KAI NA TOYS KANEIS PLAKA RE MLK.
ASE TOUS ANTHRWPOUS STHN EUTYXIA TOUS POU KSESTOKARANE
Printable View
Quote:
AXAXAXA
E OXI KAI NA TOYS KANEIS PLAKA RE MLK.
ASE TOUS ANTHRWPOUS STHN EUTYXIA TOUS POU KSESTOKARANE
Den tous pernete eseis na tous valete parea me ta dika sas talenta na xanaparete prwtathlima se 40 xroniaQuote:
εμεις θα φερουμε κρεσπο,εχω τις πηγες μου
Ποιος Ανρι ρε, ο Ανρι δεν εχει μυαλο και δεν εκανε γαμω τις καριερες? Καλα θα γαμησει και στην Μπαρτσα. Για το ΖΩΟ τον Τουρε λεω τον πανυβλακα.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Η αντιπαθεστατη ομαδα (Chelsea δλδ ) πηρε Alexandre Pato(ή οπως γραφεται τελος παντων)
H aek fc λέει ενδιαφέρεται για Παππά / Ταραλίδη.
Ε, πάρτε και Μάριτς / Ανατολάκη.
και ο ΓΕΩ ελεγε οτι θελει να παιξει ενα χρονο ακομα!!!!
basika o taralidis endiaferete gia tin aek fc kai oxi to anapodo. gia papa den kserw alla den tha me xalage
ο Ταραλιδης, ολο μαλακιες κανει. Και ειναι ψωνισμενος του κερατα, ενω ποδοσφαιρικα δεν εχει κανει ακομα ΤΙΠΟΤΑ.
sti mpoxoum o mietsel gia 250.000. mlkia pou den ton epirame emeis :?
στην ώρα τον έχει εξώφυλλο όμως.Quote:
Originally Posted by Eulogy
συνεχώς αυτοι παίρνουν οτι φεύγει απο ολυμπιακό..Quote:
Originally Posted by dyingfreedom
i wra egrafe "aytos einai o kosmos tis A.E.K." kai eixe foto me opadous tou arh opote den mou leei kati ayto :)Quote:
Originally Posted by dyingfreedom
Ταραλίδης: «Καμία επαφή με ΑΕΚ»
Κατηγορηματικά διέψευσε πως έχει πρόταση από την ΑΕΚ ή συζητήσεις μαζί της ο Γιάννης Ταραλίδης. «Πρώτα απ' όλα το κινητό μου τηλέφωνο δεν έπιανε στο εξωτερικό, άρα δεν γινόταν να έχω μιλήσει με την ΑΕΚ ή τον Ντέμη Νικολαΐδη. Χθες (σ.σ.: προχθές) επέστρεψα από το γαμήλιο ταξίδι και δεν έχω μιλήσει με κανέναν», δήλωσε ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού, ενώ ο εκπρόσωπός του, Γιάννης Ευαγγελόπουλος, είπε: «Δεν έχουμε μιλήσει με την ΑΕΚ ούτε εγώ ούτε ο Γιάννης. Δεν μπορώ να καταλάβω από πού βγαίνουν αυτά. Δεν είχαμε καμία επαφή ή κρούση από την ΑΕΚ».
ο γεωργατος θα παει παναχαικη ρε
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Fererico Xavier Azcarate Ochoa. Ο Αργεντινός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων χρόνων.
Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ο 23χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε στο aekfc.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην ΑΕΚ και θέλω να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας που μου δίνεται. Πρόκειται για μια σημαντική ομάδα στην Ελλάδα, που παλεύει πάντα για το πρωτάθλημα και συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».
http://www.aekfc.gr/index.asp?a_id=74&n_id=3220
ligo flwros fenete alla arxentinos :P
εχει γινει τεχνικος διεθθυντης ηδη νομιζωQuote:
einai emo!
Sport fm τωρα.
Γκαλετι εκλεισε. θα ανακοινωθει αυριο πρωι, οχι αποψενες.
ypervolika kalh periptwsh gia gavro....gia na doume....
εγω λεω πως τα χριστουγεννα θα λετε για παλτο,τι λετε εσεις;
Εγω λεω ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ.
και μια που λες για ΠΑΛΤΟ φιλε Μπουλετ, τι λες για μια φημη που χαν παρει τα αυτια μου περσι, οτι θελατε ενα παιχτη ΓΚΑΛΕΤΙ!!!!
συνωνυμια ε? σορρυ. :(
ennoeitai synwnymia!Quote:
Quote:
Να μην λησμονήσουμε, μάλιστα, πως το περσινό καλοκαίρι ο Λουτσιάνο Μαρτίν Γκαλέτι είχε απορρίψει το ενδεχόμενο να πάρει μετεγγραφή στον Παναθηναϊκό, που επιθυμούσε διακαώς την απόκτησή του.
ρε χαίρω πολύ,πρόβλεψη κάνω,εδώ θα είμαστε άλλωστε
prepei na epese poly xrima kai megali magkia tou ivic an erthei opws ola deixnoun. to kyriotero problima itan oti oi typoi den eipan pote ton poulane kai persi eixe agwnistei se 28 mats den ton eixan katholou tou petamatou
ενταξει κι αυτοι θα παρουν Κουαρεσμα, δε θα τους λειψει, χαχα
Pros to paron ase tis provlepseis kai dexou thn pragmatikothtaQuote:
ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ
triple crown
mperdepses ta athlimata tharw!Quote:
ε για αυτό τον δίνουν φαίνεται.Quote:
H zesth ftaei, an kai sto podosfairo piran tria kai apo ta tria htan to makrytero.Quote:
Originally Posted by Moonspellheim
ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χάρη Παππά. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων. Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ο Χάρης Παππάς δήλωσε στο www.aekfc.gr:
«Πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, την οποία υποστηρίζω από μικρός. Θα κριθώ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΑΕΚ και όσους έπαιξαν ρόλο στη μεταγραφή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα στον Ολυμπιακό, διότι το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει για μένα. Τώρα ανήκω στην ΑΕΚ και θα κάνω τα πάντα για την καινούρια μου ομάδα. Πιστεύω ότι με τον προπονητή που έχει η ΑΕΚ, για τον οποίο δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ, αφού όλοι λένε τα καλύτερα, θα βελτιωθώ σαν παίκτης. Θα μάθω πολλά».
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 58556.html
Καλα εκανε το παλικαρι αφου εμεις τον παιξαμε ασυστολα. Παλι καλα που φυγαν οι καραγκιοζολατιν και πλεον ερχονται μονο καφρολατιν.
στο καλό και να μας γράφει ο Χάρης.
Πάρτε και τον Ταραλίδης, παιχτούρα είναι...
Λιγο παραπανω να ειχε παιξει ο Παππας θα ειχε μεινει φανταζομαι. Δεν ηταν καλος περσι, ισως να μην την παλεψε σε μεγαλη ομαδα δε ξερω.
Παντως για μπακ απ του Γκαλεττι ισως επρεπε να μεινει. Θα δουμε. αν δεν τελεψουν οι μεταγραφες δε λεω κατι.
στο μεταξυ, ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ.