καμια εντυπωση δεν μου κανει. σιγα μην ειναι ικανος αυτος ο αγραμματος να γραψει κειμενο μονος του.
Printable View
καμια εντυπωση δεν μου κανει. σιγα μην ειναι ικανος αυτος ο αγραμματος να γραψει κειμενο μονος του.
καληφα!
Καλά όλα αυτά, αλλά δεν ξέρω ποιό το νόημα όταν απέναντί σου έχεις...
Spoiler
Ένα χρυσό πορτατιφ, ένα imac και ένα gap. Η επιτομή του design και τα τρία τους, τι σε τρομάζει ακριβώς;
πολυ ποστ-αποκαλυπτικ το βιντεακι, γουσταρω.
σοζ αλλα πρεπει να το πω,η βια ειναι φασιστικη δυναμη καθως ο πιο ευνοημενος απο την φυση(η οχι) νικαει.δεν λεω να μην χρησιμοποιειται ως μεσο για τον σκοπο μας απλα να μην γινει φετιχ οπως υποθετω{??} εχει γινει σε καποιυος.
dikio exeis mhn ta isopedwnoume ola
Βρισκομαι ελλάδα εδώ και 5 μερες και εκανα το λάθος να δώ ειδήσεις. Μα τι διαολο, οκ παντα ηταν σκατά η ελληνική τν αλλα τοσο πάτο δεν μπορουσα να φανταστώ ποτε. Ακομα πρεπει να πω οτι αν ακούσω μια ακόμα γριά να βρίζει τους μαύρους θα βαφτώ με κάρβουνο και θα της κάνω τον μπαμπούλα.
τωρα που τα ειδες, μπορεις να συνταχθεις μαζι μας.
ελα κατωριμε
join the dark side.
Και με κατωριμο να στουκαρει ζωντανα και να βλεπει Αυτια, ε, δεν κρατηθηκα.
http://img844.imageshack.us/img844/5153/papaioannou.jpg
είναι που θες και πολύ
Το γουνακι σου :pink:
Έχω τα ίδια γυαλιά με άπειρο σιχαμένο κόσμο, μεταξύ των οποίων και ο από πάνω εικονιζόμενος.
...λέτε;
Quote:
Originally Posted by Μία σημερινή προκύρηξη
αγαπητό ER, we are live at roarmag:
Spoiler
Είπε ο τύπος που ζητούσε αναδρομικά για 800 βουλευτές.Quote:
«Δεν είναι αυτή η εικόνα της χώρας. Δεν μπορώ να βλέπω τη χώρα μου να πεθαίνει. Ο εμπορικός κόσμος στην Αθήνα πεθαίνει. Θα ήθελα ο κ. Καμίνης να μπει μπροστά σε αυτή την υπόθεση. Η Ελλάδα δεν είναι μια χώρα της Λατινικής Αμερικής. Έχει ανηφόρα αλλά θα βρει τον δρόμο της.»
Της μα-νου-λας σας.
Μέσα σ'όλα η Πασοκάρα νομιμοποιεί τα αυθαίρετα. Αίσχος, καρκίνος.
Υπάρχουν παρ' όλα αυτά πάρα πολλά αυθαίρετα που είναι μικρά σπιτάκια ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΩΝ στο χωράφι απ' το εφάπαξ του πεθερού τους πέρα απ' τις επαύλεις ε.
Δε βρίσκω λόγια. Ο Μαλέλης κάνει αναγγελία ίδρυσης ενός «ευρύτερου δημοκρατικού σοσιαλιστικού ομίλου» με επαφές με το Δη.Αρι. του Κουβέλη. Στο Σουπερσταρ. Της Χριστίνας Λαμπίρη.
http://www.youtube.com/watch?v=3unZoYeq5jE
...:-|
:touched:
ας γκρεμισουμε πρωτα τις βιλλες και μετα τα μικρα σπιτια των βιοπαλαιστων , ειμαστε συμφωνοι σε αυτο? :p
Τα αυθαίρετα πως έχουν νερό, ρεύμα και τηλέφωνο, πείτε μου αλήθεια.
νερο απο πηγαδι και ρευμα απο Tεσλα.
πες ότι φυτρώνει ένα αυθαίρετο κάπου. πάει ο τυπάς στη δεή και λέει βάλτε ρεύμα. του λένε πολεοδομία. ο τυπάς έχει μπάρμπα στην πολεοδομία, στη δεη, στο δήμο, στη βουλή στο υπουργείο, κάπου. και έτσι παίρνει. κάνει και μια παράνομη γεώτρυση και έχει και νερό. μετά από λίγο σκάει ένας άλλος και παίρνει ρεύμα απ' το γείτονα μέχρι να φτιαχτεί και να κάνει το ίδιο. με τα πολλά μαζεύονται 10 σπίτια και πρήζουν το δήμαρχο βάλε νερό βάλε νερό θα σε μαυρίσουμε κι εμείς και οι φίλοι μας. και έτσι περνάει νερό ο δήμαρχος.
http://voliotaki.blogspot.com/2011/0...28Voliotaki%29
Εδω το καλο ξεπουλημα. Δεν θα φτανει πλεον ενας βλαχοδημαρχος, οποτε θα κανει την εταιρειουλα του, η θα την επεκτεινει τελοσπαντων και θα χτιζει αβερτα.
Σχήμα λόγου ήταν, όλοι έχουμε καταλάβει στην πραγματικότητα!