METAL HEALING FESTIVAL (το 1ο) στη Δράμα...
γαμώ το στρατό, μεταξύ άλλων έχασα ABORTED, NIGHTSTALKER και Distortion of Perception
Printable View
METAL HEALING FESTIVAL (το 1ο) στη Δράμα...
γαμώ το στρατό, μεταξύ άλλων έχασα ABORTED, NIGHTSTALKER και Distortion of Perception
Quote:
Originally Posted by Intronaut689
μακαρι οι ξενερες στον στρατο να ηταν τετοιας φυσης :)
Στα Live Που ήθελα να πάω, πήρα άδεια και πήγα! :PQuote:
Χα, εγώ πήγα στο πρώτο Metal Healing ακριβώς επειδή ήμουν στρατό. Σέρρες τότε. ΔΝ και την κοπάνησα μάλιστα από το στρατόπεδο Σαββάτο στις 9 το πρωί με υπηρεσιακό κολλημένο στην έξοδο. Ωραίες μέρες, θυμάμαι πέτυχα και τους Wotan στο τρένο όπως γύριζα από Δράμα Σέρρες το βράδυ. Αλλιώς σιγά μην πήγαινα 700 χλμ βόρεια για Wotan/Marauder/Strikelight μόνο.
Κατά τα άλλα, όλα κανονίζονται. Πχ στο UTH II δε βόλευε με τίποτα το Σ/Κ που έπεσε, καθότι ήταν μετά τα γκρουπάκια Πάσχα και λόγω γκρουπ εγώ δεν μπορούσα να πάρω άγραφο εκείνο το Σ/Κ(ήμουν ακόμα τότε στο ΕΚΕ - το καλύτερο μέρος της θητείας μου με 1-1 και άγραφο κάθε 2ο ΠΣΚ). Τέσπα, προτίμησα να χάσω ένα ΠΣΚ και να το τρενάρω μια βδομάδα για να μου κάτσει ακριβώς.
Α ναι, και είχα δει και Candlemass Θεσ/νίκη πάλι με ΔΝ(κομμάτια είχα μπει το άλλο πρωί στο στρατόπεδο).
Το μόνο που έχασα ήταν το Brocas Helm πριν κανά χρόνο περίπου, γιατί τότε έκανα ζωάρα στα φυλάκια(ε μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας).
+ Enslaved το Φεβρουάριο :bang:Quote:
τι? πως? που? ποτε??????????????
:shock: :hungry: :bananafuck: :-o
Απο εδώ το είδα:Quote:
Originally Posted by Zoonchild
http://www.rocking.gr/modules/forum/...ead.php?t=9771
χειροτερη ημερομηνια δεν θα μπορουσαν να βρουν.... :evil:
E, τι να κάνουμε άλλους τους βολεύει, άλλους όχι..
On topic,
http://i96.photobucket.com/albums/l1...gescand-09.jpg
Όταν βλέποντας αυτή την pic αναγνωρίζεις αμέσως ότι ο τύπος δεξιά έχει όπλο τύπου Barrett και συνειδητοποιείς ότι έχεις καεί αρκετά στο Call Of Duty :gun:
και πρέπει να παίξεις και κάνα άλλο game.. :lol:
χαχα,καπως ετσι
και ο αριστερα m4
Ta Barrett einai kati parapanw apo opla, einai agaph einai hdonh einai to Rambo to 4 einai...
Einai h xara tou na pyroboleis kapoion mesa apo 1 metro mpeton. Einai ta dakria pou kyloun otan diamelizetai to swma tou apo thn ormh kai thn tribh tou blhmmatos (apo 1km apostash)...
:touched: :touched: :touched:
πολεμικό action παιχνίδι, που ΔΕΝ είναι του 2ου παγκόσμιου, είναι πατάτα..
κ το απόλυτο όπλο γι'αυτά τα παιχνίδια είναι ένα απλό και λιτό Kar98k
έτσι όπως μας έμαθε το πρώτο CoD και το αρχίζαμε κ το τελειώναμε με δαύτο 8)
εντιτ: το πρώτο μου ποστ σ'αυτό το τοπικ! ήρθε η ώρα να πάω φαντάρος?
Μόλις έβγαλες πατάτα Far Cry, Halo και Half Life
έλα νταξ υπερέβαλλα λίγοQuote:
Originally Posted by Kelldorain
καταλαβαίνεις..
Είσαι αθηναίος, έχεις χοντρό βύσμα και μπορείς να μπεις αεροπορία; Κάνε τα εξής:
Θα προσπαθήσεις να πάρεις το Ι5. Δεν αναγράφεται πλέον στο χαρτί της απόλυσης οπότε μην φοβάσαι αν θα στιγματιστείς ή όχι... Αν το πάρεις μπράβο σου, αν όχι συνέχισε να διαβάζεις...
Θα μπεις ΜΑΙΟ (τουτέστιν πρέπει μέχρι Γενάρη το αργότερο να διακόψεις αναβολή, μίλα με το βύσμα σου).
Θα βγεις Ι3ΧΟ ή Ι4 (κιλά, μάτια, μέση, γόνατα - πολύ εύκολα σου δίνουν όλα αυτά το απαραίτητο Ι)
Θα κάνεις 25 μέρες εκπαίδευση Τρίπολη. (η μόνη "πίπα" - μη ψαρώνεις, όλα είναι θέατρο, απλά είναι πολλές οι μέρες και τα νεύρα σου θα γίνουν νέρο προς το τέλος, και κυρίως από άλλους βλάκες φαντάρους που δε τη παλεύουν από τη 3η μέρα, όχι από μόνιμους)
Θα μετατεθείς στο ΚΕΔΑ/Ζ. (Αν θες να μάθεις για ειδικότητα στείλε μου PM και θα σου πω πόσες μέρες μέσα/έξω θα σε πηγαίνει - παίζει με το πόσοι άλλοι στην ειδικότητά σου βρίσκονται εκεί)
Και θα περάσεις τέλεια (τουτέστιν θα μπορείς να ζεις μερικώς έως πλήρως τη πολιτική σου ζωή και δε θα χάσεις ολοκληρωτικά τον χρόνο σου όπως γίνεται σε άλλες μονάδες).
Αυτά και από μένα...
Φίλος μπήκε αεροπορία το Μάιο και τις πρώτες 4-5 μέρες καθόντουσαν με τα πολιτικά, μετά είπανε να δοκιμάσουν και τη στολή..
Ω ναι, ξύλο που εκτοξεύει σφαίρες. Όμως Μ1 > Kar98k :PQuote:
Originally Posted by Swollen
κατι γνωστους που εχω αεροπορία ποζαρουν με κατι οπλα σαν τουφεκια του 1910... αυτα τι ειναι? διακοσμητικα?
freak, πόσες έμειναν? :P
Τσουκ, κάνουν βολές κανονικά με Μ1 Garand.Quote:
Originally Posted by freak brother
καλα με 1 τζι3 σκοτωνεις δλδ μια πτεραρχια αεροφλορων!! :P
48 κ.σ ρε αιδοιαααααααα!!!!
Quote:
Εμενα στην προπαιδευση παντως το (σαφως διακοσμητικο μου) οπλο για να κανω βημα και αρχιδιες, ελεγε λιτα "1913"
τατσντ.
38 κ.σ , πλοιο και καπακια στρατοπεδο και μινι εμπλοκη 5 μερες μεσα.. γκαλη φαση...
ελα σχεδον τελειωσες
επίσης, τώρα είναι τα καλά. μετά αρχίζουν τα δύσκολα. για πότε μπήκες και πότε βγήκες ε? ούτε που καταλάβαμε πότε πέρασε ο καιρός. :P
Έρχεται και μένα η σειρά μου...
Ακούω γνώμες για ΚΕΠΒ Θήβας.
παλευεται ανετα.300 ζελε
kouragioQuote:
Originally Posted by JnB
Μπά, καλύτερη σειρά για αεροπορία είναι η Γ'- τέλη Αυγούστου. Προηγούμενο καλοκαίρι έξω(μπαίνουν 28-29/8), επόμενο καλοκαίρι πάλι έξω(που μαζεύονται οι άδειες).Quote:
Originally Posted by Phoebus
ΚΕΔΑ/Ζ καλό το χειμώνα αλλα απο μακρυά το καλοκαίρι που έχει κόσμο.
?Quote:
Originally Posted by Razor
Ξέρεις κάτι που θα έπρεπε να ξέρω ή γενικά και αόριστα;Quote:
Originally Posted by BURNIN AMBITION
re su kollhtari mou htan ekei kai teleiwse to mai pou mas perase. eutuxes se sxesh me palaiotera einai ligo kalutera pleon mias kai allaxe dioikhths apoti xerw kai irthe pio normalQuote:
Originally Posted by JnB
genika einai xwsimo apoti elege
kai htan kai alani o filos mou alla genika efage poutsa
tespa ola einai sxetika mporei na xwtheis ap oto pouthena se kavatzothesi opote exw ap oto xoro polla tragoudia legontai
apla an to deis xera, to kepb den einai kai oti kalutero re su
auto
alla mh masas exeis to agaphmeno sou metal nma se suntrofeuei
auto pou xerw einai oti moirazoun dwrean koloxarta averta mesa ekei. de xerw giati. egw vevaia panta eixa to diko mou koloxarto triplou fulou apo ta lidl pou de lekiazei to kolodaxtulo me skata
Quote:
Originally Posted by BURNIN AMBITION
Κρατώ αυτά τα δύο :)
μαντεψτε ποιον χρηστη του ε.ρ παροτι θελει λιγοτερες απο 25 μερες να απολυθει στον λοχο του εχει βαλει 3 σειρες τον παει... σ/κ μεσα.. ... :behead:
Quote:
κουράγιο ρε λελέ, και σε 25 μέρες θα ξεχάσεις τα πάντα για το στρατό μέσα σε λίγες ώρες
:oops:Quote:
Originally Posted by fandango
που στον εβρο?
ferres
τουλαχιστον θα εισαι κοντα σε αλεξανδρουπολη
αχχ...φερες ειχα κανει 1 μηνα λυβ
:touched: :touched:
κι εγώ εκεί έκανα ΛΥΒ, 300 άτομα, 7 έξω μία μέσα και κάθε Σαβ/κο 24ωρη. ωραία ήταν.
:touched:
το απόγευμα που θα πάω σπίτι θα ποστάρω και την θεϊκή φωτό από την πύλη του τάγματος.
ποτε???
Xρηστης του ΕΡ, κατορθωσε να τον γραψουν οι ναυτονομοι για προσπεραση μεσα σε στρατιωτικη βαση.
το μιτσμομπιλ φταιει.