:shock:
Printable View
:shock:
Τι περιεργο σου φαινεται?
Είναι αδύνατον να μη ζει η havon με τόσα ποστ εδώ μέσα.
ER posting = ζωή.
Εκτος κι αν εχω κανει καπου save το λειτουργικο μου και παιζει μετα το φυσικο μου θανατο
[και δεν εχω πιει τιποτα, απο τα σχεδια ειναι]
ποστάρω άρα υπάρχωQuote:
Originally Posted by pitchfork
Rene a la carte
Ποσταρω αρα υπαρχω φαση ε? :shock: :rofl:
Τεσπα, ειδα χειροτερο....την καμπια που ανεβαιναμε μικρα σε λουνα-παρκ-παζαρια κτλ κτλ
Παλιοκαμπιααααα
Εγώ είδα ότι ήμουν ανίκανος.
Κακή φάση.
εγώ κοίταξα τα χέρια μου στο όνειρο μου και ξύπνησα. καλή φάση.
Κρατούσαν τα @@ μου?
Χτες χεστηκα πανω μου οικτρα.
Εβλεπα οτι με μπουζουριασανε στον υπνο μου και με πηγαν σε καποιο δωματιο. λεγα τι σκατα συμβαινει και ενας απο αυτους που εβλεπα ηταν γνωστος αλλα δεν θυμαμαι. Σε καποια φαση μου βαζουν πανι στο στομα και λεει ο ενας φερε το τρυπανι ενω ο αλλος μου εμπηγε ενεση. Σε λιγο δεν καταλαβαινα τιποτα αλλα εβλεπα τα παντα. Μολις ξεκινησε το τρυπανι και πηγαν να μου ανοιξουν το κρανιο χτυπησε το ξυπνητηρι ευτυχως :?
το ξυπνητήρι προκάλεσε τον ήχο του τρυπανιού, δατς τρου.
ζειπε
ζειπαι
Πήγαινα με το τραίνο από την Αθήνα στη Σμύρνη (από την ξηρά, όχι χοπ χοπ τα νησάκια) αλλά το τραίνο ήταν αυτό το διώροφο που πάει στο Βερολίνο απ' το Σένεφελντ (επίσης πάει και στο Σένεφελτ απ' το Βερολίνο σε περίπτωση που αναρωτηθήκατε) και εκει που περπατούσα μέσα στο τραίνο ξαφνικά κατάλαβα ότι είχα βγει απ' έξω και το τραίνο έφευγε. Τελικά είχε χάσει και κάποιος άλλος το τραίνο με τον ίδιο τρόπο και για κάποιο λόγο είχε τη Φεράρι του στο σταθμό και είπαμε ότι θα τρέξουμε και θα το προλάβουμε αλλά αυτός με φοβόταν και ήθελε να μου βρει οπωσδήποτε ταξί (υποψιάζομαι από αυτό ότι ο τύπος ήταν ή ο Κάλκι ή ο Άθειστ αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ) και με πήγαινε από πόλη σε πόλη και μου έκανε εντύπωση που θυμόμουν τόσες πόλεις της Β. Ελλάδας γιατί το μόνο μάθημα στο οποίο ήμουν χειρότερη απ' την ελληνική ιστορία ήταν η ελληνική γεωγραφία και δεν περίμενα ότι κάποτε θα τα ξεράσει όλα το υποσυνείδητό μου στον ύπνο μου. Νομίζω βέβαια ότι συναντήσαμε και τη Θήβα εκειπάνω, αλλά μη μου κολλάτε γιατί όταν ο Λιντς γυρνάει κάτι τέτοια όλοι τον λένε θεό, ενώ εμένα μου βάζουν 12 στη γεωγραφία (και μάλιστα χωρίς να τους νοιάζει ότι εγώ ΞΕΡΩ πού είναι το Σεβερομπαϊκάλσκ).
Xaxaxaxa, ma ti gamato oneiro! ;-)Quote:
Originally Posted by babality