ρε,έχω αρκετούς δίσκους σε ένα τράκ μόνο...για πείτε γνωρίζουμε κανά πρόγραμμα που να σου χωρίζει αυτό το τράκ κανονικά στα κομμάτια που είναι ο δίσκος?
Printable View
ρε,έχω αρκετούς δίσκους σε ένα τράκ μόνο...για πείτε γνωρίζουμε κανά πρόγραμμα που να σου χωρίζει αυτό το τράκ κανονικά στα κομμάτια που είναι ο δίσκος?
με το audacity ή το goldwave μπορείς, αρκεί να ξέρεις διάρκεια κομματιών.
και άν δεν ξέρω δεν παίζει κανένα που να κάνει τη μόντα από μόνο του?αναγνωρίζοντας εντάσεις,συχνότητες,ξέρω'γω τι άλλο...
1400 (όπως λέει η εταιρία, άλλοι μιλάνε για πολύ λιγότερα) εισιτήρια ο Nyman, άντε την επόμενη στο gagarin
Twraaaaa phhhhhhhhhaaaaaraaaaaaaaaa xampariiiiiii...
Leakare to album ths 100etiaaasssss.. :D
Gnwmh se ligooo.. :D :D
διέρρευσε το third, το τέλος του κόσμου είναι πολύ κοντά.
θα το βάλω αμέσως τώρα για ακρόαση και έχω ανατριχιάσει ολόκληρη.
άντε να δούμε.
edit: επίσης προφανώς δεν είδα την προηγούμενη σελίδα =)
πείτε πόσο ωραίο κομμάτι είναι το Shot Gun Blues από Campbell/Lanegan
και το the raven και το the raven!
Entaksei as kapsoume diskografies, oi portishead katestrepsan to galaksia, h beth einai oti pio pink exei uparxei se laruggi ston planhth kai kai kai ...
Ontws to threads pou eipe o loki einai ap'ta kalutera ever portishead trackz an kai ntaksei o oros kalutero track portishead den polu paizei!!:D
Prwth akroash apla en8ousiasmos ..
Pame gia alles 23978253987253987253..
P.s. AAAA kai to Machine Gun DIDASKEI!!! :D :D :D :D :D
http://img291.imageshack.us/img291/9...ntcoveryg1.jpg
ενδιαφέρον,o τυπάς μιξάρει μουσική Hendrix κ ραπάρισμα Biggie Smalls,Deniz έχεις τσεκάρει?
Όχι μαν.. φοβάμαι να το κάνω.. :fear:
εδώ που τα λέμε, λήκαρε το καινούριο Πόρτισχεντ και σε ένα παράλληλο σύμπαν εσείς ακόμη μιλάτε για ανούσιες μαλακίες.
Στο ίδιο σύμπαν φαίνεται να είναι αριστούργημα.Quote:
Originally Posted by nothingman
the rip the rip the rip the rip
σε κάποιον που δεν έχει τίποτα από Pelican, θα προτείνατε το Australasia ή το city of echoes;