10 Γιατί τον νοιάζει η γνώμη μας.
20 Χώρισες με μια γκόμενα και άκουγες converge.
30 Βάρεσες C O N V - E R G E στα δάχτυλα σου.
40 GOTO 10
Printable View
10 Γιατί τον νοιάζει η γνώμη μας.
20 Χώρισες με μια γκόμενα και άκουγες converge.
30 Βάρεσες C O N V - E R G E στα δάχτυλα σου.
40 GOTO 10
μπα ατομ ησουν κομπλε απο την πρωτη στιγμη,ουτε με νοιαζει ο εριστικος τροπος,τον εχω συνηθισει 10 χρονια τωρα,απλα ενιωθα οτι επρεπε να δωσω μια απαντηση. αυτο!
Θα μπορουσες να τη δωσεις με στιχους converge, θα ηταν πιο τρου
εγώ πάντως να πεταχτώ και να πω την πρωινή μου κακία,
1 δεν με ενοχλούν τα ταττού στα δάχτυλα, 2 δεν μπορώ να πω για κάποιον που βάρεσε συγκρότημα, αλλά 3 το συγκεκριμένο είναι πραγματικά άσχημο.
4 (εκτός συναγωνισμού) θα σκάσω αν δεν ρωτήσω γιατί κάνεις ταττού λίιιγο πριν πας φαντάρος.
Το'θελε, το'κανε, το πόσταρε γιατί του άρεσε και μπράβο του.
Προσωπικά δεν είμαι υπερ δαχτύλων,λαιμού και προσώπου αλλά και τι να λεει. Δικό του είναι το σώμα κι οτι θέλει το κάνει.
Αρα δεν είναι λίγο χαζομάρα να αναγκάζεται κάποιος να δώσει κι εξηγήσεις (στον οποιονδήποτε) για κάτι δικό του που δεν αλλάζει κι ολας?
Το αν βάρεσε κονβερτζ ή τη λίμνη των κύκνων που είναι το αγαπημένο μπαλέτο του σκύλου του, είναι δική του υπόθεση, αυτός θα το κουβαλάει πάνω του.
Το να πεις σε κάποιον "α δε μ'αρεσει/τι πήγες κι έκανες/δε θα βρίσκεις δουλειά" ΑΦΟΥ το'χει ήδη βαρέσει είναι ηλίθιο εκτός κι αν είσαι η ελληνίδα μάνα του,το αφεντικό του ή προσφέρεις λεηζερ-αφαίρεση-σε-πολύ-προσιτές-τιμές.
Απο 'κει και πέρα είμαστε ηαρ και μας αρέσει ο καννιβαλισμος.
κλοκγουορκ, μην ανησυχείς, υπάρχουν και χειρότερα, ενας τύπος με το οποίο δουλεύαμε μαζί βάρεσε "kill me" στα βλέφαρά του.
Να βρω φωτογραφία του να'χουμε να κρίνουμε, να φύγει και το ατένσιον? :p
Όταν ποστάρεις κάτι δημοσίως, είσαι υποχρεωμένος να δεχθείς κάθε σχόλιο, αρνητικό ή θετικό. Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό, είναι απλά ηλίθιος.
Κανείς δεν ποστάρει το τατού του για να του πουν "μπράβο" και να μαζέψει πινκς. Ειδικά όταν είναι "converge" στα δάχτυλα. Ή αστεράκια.
Το θέμα, βέβαια, γίνεται αστείο, όταν τα μόνα άτομα που επικρίνουν σε μόνιμη βάση, είναι αυτά που δεν τολμούν να ποστάρουν ούτε φωτογραφία της φάτσας τους, πόσο μάλλον τα καλλιτεχνήματά τους.
μαλακες αμα στο e.r κανετε ετσι φανταστειτε πως θα κανουν οι δικοι του .
παντως και ο Οζζυ εχει εκει τατου , το εκανε στην φυλακη .
Inb4 "ναι αλλα του ΟΖΖΥ δε λεει "Converge"
Αφού δεν με ρώτησε πριν, πως να του πω ότι διαφωνώ; τώρα απλά αμπελοφιλοσοφώ! δεν αλλάζει τίποτα. Αλλά δεν νομίζω πως είναι αυτό το θέμα. Αφορμή είναι για συζήτηση και λοιπά. πόσταρε τον άλλον. Αν ξέρεις και γιατί το έκανε πολύ θα με ενδιέφερε ακαδημαικώς. ΕΠίσης πως στο διάολο χτυπησε εκει ταττου.
Αν μιλάς για μένα (!!!111), βαριέμαι να ψάχνω, αλλά δεν κατέβασα ποτέ τίποτα, οπότε πάλι μαλακίες λες. Αλλά εκτιμώ το ότι μπήκες στον κόπο να το ψάξεις εσύ :touched:
Για την ακρίβεια, παρεξηγήθηκα τόσο, που, τελειώνοντας το τελευταίο τατού μου, ξαναχτύπησα τα αστέρια μου, που ήταν κακοχτυπημένα. Θα ποστάρω! :touched:
Δεν είναι κάτι για να το προσπαθείς κιόλας, όλοι μπορούν να είναι κόπανοι. Το ιντερνετ απλώς βοηθάει να λες χωρίς τακτ αυτό που όλοι σκέφτονται.