ηταν στο στουντιο το σαββατο?
Printable View
ηταν στο στουντιο το σαββατο?
naiQuote:
Originally Posted by Bullet
λοιπον,ο συμπαραγωγος ποιος ειναι(μαζι σου στο μικ. σε καθε εκπομπη)?
και ο τυπος που ελεγε για το σκυλαδικο στη ξανθη ποιος?
γιατι δε θυμαμαι αλλον στα μικροφωνα
ο distortion είναι ο "συμπαραγωγός".
distortion και μήτσο τους θυμάμαι σχεδόν σε κάθε εκπομπή ρε συ μπούλετ
αυτός με το σκυλάδικο πρέπει να είναι "καινούργιος" για το "καινούργιο" ακροατήριο της εκπομπής
ε τότε είναι σε κάθε εκπομπή (από όσες παίχτηκαν και online),τι πολλές φορες με λες ρε σότο ,λες και ζούμε ξανθη και ακούμε τα εφεμς σας; :P
τωρα οκ :)
Nai re Bullet, den akouses ta grullismata pou ekane se kapoia fasi prox8es?
:lol: ότι νάναι συζήτηση
:D
den htan panta se oles o Distortion alla se arketes. Sigoura htan stis 2 teleftaies pou eginan. Pio prin eixame kanei allh mia 8wrh ekpomph me ton Xarh o opoios den katafere na ksanaer8ei....
Genika sta8eros symparagwgos den yparxei... tous allazoume san ta poukamisa etsi gia poikilia, allwste opoios goustarei erxetai sto studio opote 8elei. To palikari pou elege gia skyladika, LEPA, Xristodoulopoulo klp klp ka8ws kai gia Rizospasth se perasmenh ekpomph einai o Lewnidas kai htan ki aftos to Savvato.
kala milame gia MPAXALO!!! (MPAXALO=skuladiko ths Xanthis :P )
καταλαβα,σατανας φαση
:rofl: :rofl: :rofl:
Τι απίστευτη συζήτηση! Γεια σας ειμαι ο Μπίλιας και έπινα Ursus και ο φίλος ο Μήτσος ειναι ο dix-e6 χρήστης κι αυτός του φόρουμ με άβαταρ την Πέγκυ Ζήνα! Ο Λεωνίδας δεν είναι χρήστης αλλά πονάει η ψυχή του με σκυλάδικα! :P Ο Σωτήρης είναι ο .... τον ξέρετε τελοσπάντων και προτείνω άλλη φορά να λέμε και κανα όνομα την επόμενη φορά!
Ντάξ λογικό ειναι να μπερδευτουν τα παιδια!
Στην τελική γουστάρετε μ'αυτό που ακούτε???? Αυτό ειναι το point...
Και κάτι τελευταίο αλλά πολυ σημαντικο.... Το topic δεν είναι "Ραδιοκαννιβαλισμοι"
είναι Radio Underground και πάραυτα δεν ειδα κάποιο σχόλιο για καμιά αλλη εκπομπή. Αν ακούτε κάτι άλλο γράφτε γι'αυτο και μεις τους το μεταφέρουμε!
Μάκια σε όλους και ας γελάτε που είδα 2 κολλημένους σκύλους κώλο με κώλο και δεν ήξερα οτι ήταν απο γαμήσι....... :P :D :D :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
λοιπόν παίδες, σχολή κλειστή μέχρη την άλλη βδομάδα οπότε τα νέα είναι καλά
σαβ/κο Ξάνθη.. μέσα απ'όσο ξέρω είναι Μαστόδοντας και Λοστ
είπαμε βάζω αυτοκίνητο από Αθήνα κ ξεκινάμε Σαββάτο πουρνό πουρνό.. ακούω προτάσεις :P (μπούλετ?, σταμ? κανείς άλλος?)
βασικά άλλο ένα άτομο μπορώ να πάρω, άντε δύο να είμαστε πέντε απο Σέρρες και μετά
Εγω ψηνομαι να ρθω, αλλα με προβληματιζει τι ωρα θα γυρισουμε την Κυριακη. Για αναλυσε λιγο το πλανο της επιστροφης.
Βασικά παίζει ο παράγοντας γονείς, αλλά θα προσπαθήσουμε και θα τονε γράψουμε στο πέος μας. Αύριο θα ξέρω.