με καλυψε ο φιξξξξξξξξξξξξερ εμενα
Printable View
με καλυψε ο φιξξξξξξξξξξξξερ εμενα
Το σύνδρομο του πρωτοδισκάκια.
Χα, ποιο ειναι το συνδρομο του πρωτοδισκακια?
"Καλά και τα άλλα αλλά σαν το πρώτο δεν έχει" ή "μετά το demo ξεπουλήθηκαν".
Ε αφου εν προκειμενω ισχυει τι να κανουμε? Αστειο γενικα να το λες αυτο, αν το λες για μενα. Αν το λες για τζακ ας σε κανονισει μονος του
Ε, ενα anti-climax απο την στιγμη που η εννοια του καινουριου/καινοτομου για τα δεδομενα μας μειωνεται το παθαινουμε οι περισσοτεροι.
Αν μια σειρα σε εχει κερδισει την βλεπεις ακομη και με αυτη την διαθεση, και αν οι σεναριογραφοι την παλευουν λιγακι θα καταφερνουν να σε ξαναενθουσιασουν.
Τωρα η συγκεκριμενη βασιστηκε απο το ξεκινημα της σε αρχετυπικες φορμουλες με ενα βασικο μυστικο που επρεπε να φυλαχθει παση θυσια. Μετατοπισαν λιγακι το focus να χαλαρωσουμε και καποιοι ξενερωσαν. Σιγα το μεγαλο κακο.
τι να πω μωρε...ο καθενας τη γνωμη του εχει...ως κακος κλπ ο τρινιτυ ηταν καλυτερος..ειχε περισσοτερο ενδιαφερον(κατα τη γνωμη μου παντα)...αλλα η πρωτη σιζον που ερχεσαι για πρωτη φορα σε επαφη με τη σειρα και το ιδιαιτερο στυλ της δινει επιπλεον ποντους προφανως
η καλυτερη σεζον θα ειναι η (5η) τελευταια.
για διαφορους λογους.
Αν δεν πεθανει ο Ντεξ χωρις να μαθει κανεις απο τις κοντινες γενιες τι ηταν εγω θα ξενερωσω παντως.
Ναι.
που?
Εγώ λοιπόν που δεν τα παθαίνω όλα αυτά με τις ανάστροφες κλίμακες επειδή είμαι ΥΠΕΡΗΡΩΑΣ πιστεύω ότι η καλύτερη σεζόν είναι η 4η.
Κι εμεις επειδη εχουμε γουστο σου λεμε οτι εισαι λαθος