πιο καλό παιδί θα μου στείλει πμ με λίνκς για rapidshare φόρουμς με ταινίες, σειρές και παιχνίδια?
Printable View
πιο καλό παιδί θα μου στείλει πμ με λίνκς για rapidshare φόρουμς με ταινίες, σειρές και παιχνίδια?
Code:http://www.warez-bb.org/index.php
Το λεπόν έχω παραγγείλει 3 σιντί από το πλέη.κομ, τα ταχυδρομούν περνάνε 2 βδομάδες δεν έρχονται. Στέλνω ιμέηλ, τα ξαναταχυδρομούν , περνάνε 2 βδομάδες, παπάρια. Τώρα τι;
τωρα πας και ποσταρεις στο πλεη ντοτ κομ θρεντ του πισι εν γκεημς φορουμ :P
πηγαινε/παρε τηλ στο ταχυδρομιο της περιοχης μηπως εχει ξεμεινει εκει περα
Δε θα μου χε έρθει ειδοποίηση ρε;
το play.com εμενα δυο φορες που πήρα cd/dvd ,μου τα έστειλε στο σπίτι,δε πήγα στο ταχυδρομείο δηλαδή
απλά πάρε τηλ ή περνα από εκεί μπας και απλά θάφτηκαν εκεί μέσα και δε στα έχουν στείλει ακόμα
κουφάλες
(και μένανε στο σπίτι μου τα εφέρνουνε, αλλά πάντα όποτε πάνε ταχύδρομος μου έρχεται ειδοποίηση, μετά υπενθύμιση αν αργήσω, άρα μάλλον δεν έχουν έρθει. και ξέρω γω φοβάμαι να τα παραγγείλω τρίτη φορά)
Meraa
...φεύγει
Η μέρα αρχίζει όταν ξυπνάς.- Δεν πα να 'ναι και 2 το βράδυ.
θα συμφωνήσω
6 δις διαφορετικές μέρες. 8)
Oi kariolhdes sthn Piaza Di Roma exoun kopsei to delivery kai 8a tous parei o diaolos. Pali Dominos. @!$!#$!~@#~!@ :bash:
dead in magazines des ta pms sou
:pink:
Αν δεν το δει πάλι θα πέσει πμ.. :PQuote:
Originally Posted by DENIZ
Quote:
Originally Posted by DENIZ
κοιτα με την μπαταρια το προβλημα ειναι οτι με το που το κλεινεις πρεπει να την βγαζεις και να την ξαναβγαζεις στα καπακια γιατι αλλιως μπαινει σε standby mode και ξοδευει την μπαταρια τσαμπα,τωρα τα mp3 τα βαζω με κοπι πειστ κανονικα , αν δεις στο my computer κατω κατω σου βγαζει το εικονιδιο του πλειερ , το πατας και δουλευει ακριβως σαν σκληρος .εχεις btw υποψιν ποσο κανει μια μπαταρια?
[quote=freak brother][quote=DENIZ][quote=DENIZ][quote="freak brother":2l860mwa]εμενα το αι ριβερ μου (που το χω δυο χρονια) δεν χρειαζεται μιντια πλειερ.. και λειτουργει ακριβως σαν φλασακι.[/quote]
Και πως περνάς τα mp3 μέσα σύντροφε iriverίτη?Copy/paste μέσα στην συσκευή?
Επίσης μετά από 2 χρόνια χρήσης πως βαστάει? Να ψαχτώ να πάρω καμιά μπαταριούλα καβάτζα ή μπα?[/quote]
Αν δεν το δει πάλι θα πέσει πμ.. :P[/quote]
κοιτα με την μπαταρια το προβλημα ειναι οτι με το που το κλεινεις πρεπει να την βγαζεις και να την ξαναβγαζεις στα καπακια γιατι αλλιως μπαινει σε standby mode και ξοδευει την μπαταρια τσαμπα,τωρα τα mp3 τα βαζω με κοπι πειστ κανονικα , αν δεις στο my computer κατω κατω σου βγαζει το εικονιδιο του πλειερ , το πατας και δουλευει ακριβως σαν σκληρος .εχεις btw υποψιν ποσο κανει μια μπαταρια?[/quote:2l860mwa]
Ναι ρε φίλε..γιατί μπαίνει σε standby mode γαμώτο..?
Το παρατήρησα και εγώ..το έκλεινα το βράδυ και όταν ξύπναγα η μπαταρία ήταν σχεδόν νεκρή.. :?
Για μπαταρία τώρα..υποθέτω ότι θα έχουν στην αντιπροσωπεία της iriver.. αν υπάρχει ακόμα δηλαδή γιατί το site τους έχει να ανανεωθεί από το 2003.. [url="http://www.iriver.gr/"]http://www.iriver.gr/[/url]
Επίσης έχω εντοπίσει μπαταρία για iriver εδώ.. http://www.batteries.gr/product_info.ph ... cts_id=706
Ψήνομαι να πάρω μία να έχω καβάτζα..
GAMW TOYS SYNAGERMOYS FWTIAS TIS ESTIAS GAMW DSGHHFHADHGDG
POIOS MALAKAS TA EKANE POYTANA PALI
SKATIARIDES KINEZOI ADHFSDJGSDG
Aυτοκινητα κι ετσι.
Kai mhxanes ama laxei.
Καλημέρα παιδιά. Ειναι η πρώτη φορά που δεν κατεβαίνω σε πανελλαδική πορεία στην οποία συμμετεχει ο σύλλογος φοιτητων Ξάνθης και νιώθω λίγο άβολα... Αν οποιοσδήποτε έχει εικόνα για το πόσο κόσμο έχει προπύλαια κ.λ.π. ας πει. :)
"Εσείς για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που θα κάνετε αποτρίχωση;"
Ναι.
τι ναι; πού θα την κάνεις;
Μουστάκι, μούσι, φρύδια, στήθος, μασχάλες και πόδια.
και το μπικίνι τέλειο κορίτσια :D
:rofl: :rofl:
:]]]Quote:
Originally Posted by distortionofperception
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=651541
απο τελεφωνο μου είπαν κε μένα περι τις 10-12 χιλιάδες.
Nαι θειο αυτο το παρακολουθώ ώρα τωρα. Μίλησα και με τηλεφωνο. Απλά 12 η ώρα που πόσταρα δεν είχα καμία ενημέρωση.. Θενξ παντως :D
Α και πού στε οσοι δεν έχετε τηλεόραση (όπως και γω) τσεκάρετε το
http://radiofono.eng.auth.gr/
Τσιάο και ευχές να γαμήσει η πορεία σήμερα...
Να ακουστεί καλα, μεχρι τις Βρυξέλλες, μπάτσοι γουρούνια ζαρντινιέρες...
Αντε κοσμοσυρροή!!!!!!!!
ego piga alla eprepe na fygo logo vardias sti douleia!
poly kosmo eixe!
ego imoun sto blog tou polytexneiou pou einai proto kai otan eixame perasei kamia 100ria metra tis stadiou den eixan fygei oloi apo ta prolylaia!
Speraa
Υπήρξαν κι ισχυρότερες πορείες.Quote:
Originally Posted by lab
Οι παπάρες κάνανε εξακριβώσεις στοιχείων πριν την πορεία, χαε.
nai ontos ypirxan kai isxyroteres!
opos fenete ipolitiki tis dap kai ton mme exei arxisei kai voithaei!
Na sou pw, den pas na se gdaroun kalutera? Ligotero 8a poneseis.Quote:
Originally Posted by psychotron
Τα σπάει η δημόσια τηλεόραση ώρες ώρες. Δεν φτάνει που κάηκε το βράδυ, κάθομαι και χαζεύω ΕΤ3, συνέντευξη Νιόνιο.
Και ρωτάει ο θεός ο δημοσιογράφος : "Κύριε Σαββόπουλε, σας έχω μια κάπως δύσκολη ερώτηση. Είστε τελικά αριστερός ή δεξιός; Με ένα "ναι" ή με ένα "όχι" απαντήστε."
Και πραγματικά αν δεν είχε ξεμωράνει τελείως, πιστεύω πως θα το έκανε.
Pe8ane h Anna Nicole Smith kai den exete parei eidhsh? Ti pragmata einai auta?
εγώ περιμένω να μάθω από τι πέθανε. μάλλον βρήκε το σεντούκι του γιού της.
πεθανε?νεα δεν ηταν αυτη?
Ε, να και το ρεπορταζ:
Quote:
Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 39 ετών η Αν-Νικολ Σμιθ. Το πρώην μοντέλο και "κουνελάκι" του ανδρικού περιοδικού "Playboy" κατέρρευσε σε ξενοδοχείο του βράδυ της Πέμπτης (8/2) και διακομίσθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, ωστόσο εκεί απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Τα αίτια είναι άγνωστα, ωστόσο θα διεξαχθεί αυτοψία την Παρασκευή.
Πριν από πέντε μήνες, ο 20χρονος γιος της Ντάνιελ Σμιθ πέθανε ξαφνικά στις Μπαχάμες και σύμφωνα με τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, ο θάνατός του σχετίζεται με υπερβολική δόση ναρκωτικών.
Η… καριέρα της Σμιθ οφείλεται στο παρουσιαστικό της. Πληθωρική ξανθιά, η οποία έγινε διάσημη τη δεκαετία του ’90 για τις γυμνές της φωτογραφήσεις και για το… γάμο της με τον 89χρονο μεγιστάνα Χάουαρντ Μάρσαλ, ο οποίος ένα χρόνο αργότερα, το 1995, "έφυγε" από τη ζωή. Εκτοτε, βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη με την οικογένειά του για την κληρονομιά.
Η γεννημένη στο Τέξας Σμιθ έχει υπάρξει χορεύτρια σε stript show πριν κερδίσει σε έναν διαγωνισμό φωτογραφίας του "Playboy" το 1992. Ένα χρόνο αργότερα έγινε Playmate και σε συνδυασμό με ορισμένα κοινά εμφανισιακά χαρακτηριστικά που είχε με τη Μέριλιν Μονρόε, η καριέρα της εκτοξεύθηκε.