αφήνω αυτό εδώ
https://retropie.org.uk/
Printable View
αφήνω αυτό εδώ
https://retropie.org.uk/
ό,τι είπε ο ratpoison, στο ebay βρίσκεις έτοιμα σεταρισμένα Pi στην τιμή που είναι το Snes mini πχ
μη σκάσεις 100 ευρώ για 20 παιχνίδια εκτός αν είσαι πιουρίστας και συλλέκτης και γουατέβερ
My 2cents:
Δεν είναι δα ότι δεν είχαμε emulators και πριν το Pi, καλό, βολικό κτλ κτλ. αλλά πχ. εμενα δε με αγγίζει η φαση του. Προτιμώ κάποια στιγμή να πάρω ένα SNES Mini και να φροντίσω αυτή τη φορά να μου μείνει. Ναι, είναι καθαρά νοσταλγία αλλά όσο να'ναι μου αρεσει και σαν κονσόλα (αν ήταν πχ. το αμερικάνικο, ούτε καν) αλλά και το feeling των αυθεντικών pads με το ωραίο d-pad του SNES (και το d-pad είναι το 1ο πράγμα που κάνουν λάθος οι 3οι vendors).
Ακόμα κι έτσι, είναι overpriced στα 100€ για 20 παιχνίδια; Είναι. Όμως μπορείς να το χακάρεις και να βάλεις όλα τα SNES roms που υπάρχουν. Πάλι είναι overpriced, απλά λίγο.
όμορφουτσικα και συλλεκτικά αλλά μέτρια η ποικιλία όντως, θέλει να βάλεις κι άλλα.
Για πείτε λίγο στα γρήγορα όσοι γνώστες εδώ αν γίνεται. Με την προσφορα ps4 στα 250ε που παίζει αυτές τις μέρες παιζει κάτι συγκεκριμένο; Είναι προφανώς επειδή βγαίνει ps5 σύντομα και ξεφορτώνουν; Θα υπήρχε κάποιος λόγος που δε θα ήταν σοφή η εν λόγω αγορά;
Αφού δε λες ποια εννοείς, parasight πάρε Wii u με Zelda breath of the wild και Super Mario odyssey :grin:
Περίπτωση για ps5 και ξεφόρτωμα απλά δεν παίζει, όλα είναι θέμα των παιχνιδιών που θες να παίζεις οπότε δες τη λίστα των exclusives για κάθε κονσόλα και αποφάσισε ανάλογα. Στα 250 btw μπορεί να χρειαστεί να υπολογίσεις 2ο χειριστήριο αν το θες για μαραθώνιους σε φιφα\προ\νβα2κ.
Ιν αδερ νιουζ, αυτό το ΕΠΟΣ το hellblade: Senua's sacrifice είναι εμπειρία με μπολντ και σαιζ 1000 και όποιος μπορεί να το παίξει ασαπ
Η οποία πιο νέα έκδοση δε λέει απολύτως τίποτα, καθώς το slim αποδείχτηκε πιο "προβληματικό" απ' ότι το πρώτο και το Pro ουσιαστικά σου παρέχει κάτι που αν δεν έχεις τη δυνατότητα/διάθεση να προχωρήσεις σε 4Κ, δε λέει απολύτως τίποτα. Γιατί το VR και οποιαδήποτε υλοποίησή του προς το παρόν, είναι ανέκδοτο.
Ε ρε συ, ακόμα οι αναλύσεις δεν είναι αυτές που θα "έπρεπε" για να αποδοθεί σωστά αυτό το περιβάλλον και για να φτάσουν εκεί, οι επεξεργαστές των σημερινών game systems δεν αρκούν. Κι αυτό είναι το τεχνικό θέμα, νομίζω. Έπειτα τίθεται το ζήτημα του κόστους και τέλος υπάρχει και το ζήτημα της χρήσης, αλλά αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό.
Υπερβολές. Το 3D ήταν ανέκδοτο. Το VR ακόμα και τώρα είναι μια χαρά και οι αναλύσεις ανα πανελ στο headset είναι σχετικά καλές. Εκεί είναι και το πρόβλημα μιας και πχ. το Vive έχει συνολικά ανάλυση 2160x1200 στα 90hz, οπότε θέλει παραπάνω δύναμη από το μέσο πισι / κονσόλα που είναι φτιαγμένο να τρέχει σε 1080p.
Στα του PS4VR, είναι καλό γιατι είναι plug n play αλλά νομίζω πως είναι το headset με τα περισσότερα περιστατικά ναυτίας.
Την Τρίτη αρχίζει η CES και λογικά θα έχουμε περισσότερα νεα για καινούργια headsets. Ελπίζουμε σε κάποια εξέλιξη από Microsoft μεριά όσον αφορά το WMR, μιας και το Samsung Odyssey VR είναι πολύ, πολύ καλή φάση.
Το γαμημένο Humble Monthly δε δεχεται prepaid cards. Any ideas?