fidi mipws?
Printable View
fidi mipws?
Σαχλοί.
k mia tarantoula tha kanei douleia
pigene poula ta apo kei pou ton (tin) phres
μια goliath spider ή μια giant scolopendreQuote:
Originally Posted by Swollen
eisai giatompoutso.
:rofl: :rofl: :rofl:
Quote:
Originally Posted by freak brother
Και πως περνάς τα mp3 μέσα σύντροφε iriverίτη?Copy/paste μέσα στην συσκευή?
Επίσης μετά από 2 χρόνια χρήσης πως βαστάει? Να ψαχτώ να πάρω καμιά μπαταριούλα καβάτζα ή μπα?
Να απευθυνθείς στο κοντινότερο σουβλατζίδικο..ξέρουν αυτοί.. :dwink:Quote:
Originally Posted by Shadowking
mhpws to xwses ston kwlo sou?Quote:
Originally Posted by iskra
δειγματολόγιο-μπουκίτσες κ ετς; :PQuote:
Originally Posted by DENIZ
Μάλλον για κοτομπέικον θα πάνε..έτσι μικρά και στρογγυλά που θα είναι.. :rofl:
:lol:Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
:thumbsup:
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα.
Όλα τα λεφτά είναι το γρύλισμα στο "γκω-"
Γαμημένες καταλήψεις, κοντεύω να ξανατερματίσω το Zelda.
Sto Wii?
ναι το sports :)Quote:
Originally Posted by Weiss
Εγώ έχω το Sports Discman, και είναι γαμημένα τεράστιο. Έχει αντέξει σχεδόν 6 χρόνια κακοποίησης αλλά έχει τον καλύτερο ήχο που έχω ακούσει και δεν μου πάει η καρδιά να το πετάξω. Το service κοστίζει καμιά 100στάρα ευρώ και με βλέπω να τα ξαναδίνω.
hvilelos? στο Nintendo 64 :D
Γαμάτα. Έγινε μια μαλακία (ο(η) κομψόγναθος δάγκωνε διαρκώς τα πλαστικά που κρατάνε το πλαστικό κάτω μέρος του κλουβιού και τα έκοψε και όταν πήγα να σηκώσω το κλουβί, το σήκωσα περίπου 5cm και μετά ξεκόλλησε το αποκάτω, ouch). Τέλοσπαντων, πάνω που πίστευα ότι γλυτώσαμε αναίμακτα, αφού από το κουτί που έχω για φωλιά κανένα δεν είχε βγει και αφού ξανάκλεισα το κλουβί, η άκαρδη ποντικόμανα, έβγαλε τα μικρά έξω από την φωλιά, έφαγε 5-6 μέχρι να ηρεμήσει(αηδιαστικότατο θέαμα, αφου είναι ελαστικά και τα τράβαγε σαν ζαχαρωτά για να τους κόψει κομμάτια), συνήλθε, πήγε στην φωλιά, μάζεψε και τα υπόλοιπα alien και συνέχισε την διαδικασία της μητρότητας σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Πουτάνα φύση...
γμστ,φρικηQuote:
Originally Posted by Kingdom Gone
είναι φύση; Ετσι κάνει και το άγριο στο φυσικό του περιβάλλον;Quote:
Originally Posted by Shadowking
πάντως δικαίωσε το όνομά του :P
πείτε πλζ, πώς γίνεται να κατεβάσει κάποιος απο rapid χώρις να περιμένει, όταν η ip του δεν αλλάζει με απλή αποσύνδεση.
εχεις static ip?
αν ναι,μονο με premium account
όχι εγώ, ένας φίλος, αλλά νόμιζα ότι υπήρχε τρόπος και γι' αυτό.
κοίτα,όσους "τρόπους" έβρισκα παλαιότερα που δεν είχα premium ,που και καλά κατέβαζες χωρίς να περιμένεις,δε δούλευε κανένας από αυτούς
προγραμματάκια,ρυθμίσεις κ.ο.κ.
yeap, thx anyway.
Egw me aplh aposundesh de mporousa na katebasw kateu8eian, k kanw reset mia allh malakia pou exei gia to modem k douleuei fina.
αϋπνίες
file kalitera giati o telikos sto Wii einai teleiws ksenera.Mporei kai na einai o idios alla tou pousti,einai paneukolos gia toso wraio gameQuote:
Originally Posted by stam and the witches
Καλημέρα μικρα όντα χρωματιστα! :)
kalhmera
:pink:
Καλημέρες με τρελό χανγκόβερ. Και ήθελα να πάω με διάθεση στους gathering γμτ :(
Ksanapies
:thumbsup:
Ε δεν παίζει με τίποτα όμως. Άμα το κάνω με βλέπω να γίνομαι εντελώς κωλοτρυπίδι. Γενικά μεθύσι από μπύρες, ότι χειρότερο για την επόμενη μέρα :?
Pies mia mpura re sou lew :!:
έπρεπε να φάς πατσά
Και μόνο στη μυρωδιά του θα ξερνούσα.
ε ναι , μετα θα στρωνε ο στομαχοςQuote:
Originally Posted by H.
Τουλάχιστον θα πας gathering
=/