εννοώ πολύ απλά ότι έχει γίνει κάτι σαν το gadget που όλοι αγοράζουν απλά για να λένε ότι το έχουν ,γιατί έτσι πρέπει,δε λέω ότι δεν είναι βολικο και χρήσιμο για κάποιον που θέλει να ακούει μουσική παντού,u know what i mean
Printable View
εννοώ πολύ απλά ότι έχει γίνει κάτι σαν το gadget που όλοι αγοράζουν απλά για να λένε ότι το έχουν ,γιατί έτσι πρέπει,δε λέω ότι δεν είναι βολικο και χρήσιμο για κάποιον που θέλει να ακούει μουσική παντού,u know what i mean
Εγώ μια φορά πήρα ένα usb stick του ενός γίγα για τις ατελείωτες ώρες σκοπέτου που με περιμένουν. Αν χώραγε το discman μου σε τσέπη παραλλαγής δε θα τό'παιρνα, αλλά ο χώρος είναι πολύτιμος.
E μην κάνεις το λάθος.Quote:
Originally Posted by DarkOmeN
Χαε, 2 ώρες σε ΜΜΜ καθημερινά χωρίς τόνους μουσικής = θάνατος.Quote:
Originally Posted by Bullet
Γαμάει το μπόρατ.
Αυτο που λεει ο φαντομας!Το iPοd ηταν στην τσεπη μου καθε φορα που ημουν έξω.Δεν παλευεται στον δρομο χωρις μουσικη.Αααχχχχ.Σκατα. :(
Αν έχει κανεις τίποτα ήχους πληκτρολογίου θα με βοηθήσει πολυ σε μια εργασία!Τhnx! :)
" ταπ "
"lol"
Συμφωνώ με Bullet.
Επίσης δε βρίσκω walkman σε κανένα μαγαζί :S
τα iriver είναι καριόλικα
κατ'αρχήν προυποθέτουν ότι έχεις ΧΡ. Κατά δεύτερον ότι έχεις εγκατεστημένο το service pack 2. Κατά τρίτον ότι θες να τρως στη μάπα τον media player 10, διοτι αρχεία μπορείς να φορτώσεις στο γαμω iriver μόνο μέσω της βιβλιοθήκης του mp10. Φτάνουν αυτά;
Θέλω ένα usb στικ που να παίζει μουσική, τελεία
έχω ακόμα ένα κίτρινο που ανοίγει σε στυλ βαλιτσάκι και έδενε με ένα μαύρο κούμπωμα,αποξω ειχα κολλησει ενα στικερ νιρβανα και μεσα μεταλλικα
τατσντ
walkman rules ρε
και τα αμαξια με τη μανιβέλα καλα είναι
:lol: το γαμησες
Tα έχω όλα..και είμαι τζετ.. :)Quote:
Originally Posted by enitharmon
σταματήστε να ποστάρετε ΠΑΝΤΟΥ τη λέξη "παοκτσάκι"
ναι, αλλά εγώ δε θελω να τα χωQuote:
Originally Posted by DENIZ
και πανω στο κουτι δε γραφει τίποτα ότρι χρειαζεται όλα αυτα για να παιξει. Και μετά από πολύ ψαξιμο στα FAQ βρήκα τι φταιει. Οπότε πήγε πίσω και πήρα ένα creative
:hippy:
πω ρε πούστη, θέλω ν' ακούσω ένα τραγούδι, αλλά βαριέμαι να σηκωθώ να ψάξω τα σιντιζ και μισή ώρα τώρα δε μπορώ να το κατεβάσω :rangry:
Σοφίζω:
Η ζωή είναι ωραία.
Αλλά είμαστε μαλάκες.
Σόφισα
πόσο θεά είναι η Λουκά
εμενα το αι ριβερ μου (που το χω δυο χρονια) δεν χρειαζεται μιντια πλειερ.. και λειτουργει ακριβως σαν φλασακι.Quote:
Originally Posted by enitharmon
και γω αυτο εχω :D :DQuote:
Originally Posted by DENIZ
ιιιι το είχα κι εγώ αυτό, sony sports δεν είναι?Quote:
Originally Posted by Bullet
πω, τα πρώτα βήματά μου έβερ στη μουσική έκανα με αυτό το walkman, δυστυχώς ήταν της αδερφής μου και το είχε ήδη ψιλοκαταστρέψει οπότε δεν έζησε πάρα πολύ.
εμενα παλι παρεδωσε πνευμα ο σκληρος του Muvo και μαλλον ψαχνουμε γι' αλλα. Πρωτος υποψηφιος το Zen V plus 2gb. Ξερεις κανενας αν αυτο εχει σκληρο ή flash?
emena pali den fortizei k to phra molis proxtes. :dangry:
πιο εμ πι θρι εχεις?Quote:
Originally Posted by Hunted_By_A_Freak
E, PSIT:
Your ass is grass and this is the loanmoaner:
http://www.pocketcalculatorshow.com/...hics/rp-45.jpg
εντάξει το πρώτο muvo παρέδωσε πνευμα μετα από μια μέρα, το πήγα, το άλλαξαν και το επόμενο κράτησε 2,5 χρονιαQuote:
Originally Posted by Hunted_By_A_Freak
[quote=freak brother]πιο εμ πι θρι εχεις?[/quote:2jiellmt]Quote:
Originally Posted by "Hunted_By_A_Freak":2jiellmt
ena mojo h kati tetoio.dn einai marka.alla xwraei 1gb
twra to gemizw apo ton fortisth tou gt apo thn usb dn egine tpt
pinw kafe gia prwth fora meta apo kana mhna
[quote=Hunted_By_A_Freak][quote="freak brother":21k6oe2z]πιο εμ πι θρι εχεις?[/quote:21k6oe2z]Quote:
Originally Posted by "Hunted_By_A_Freak":21k6oe2z
twra to gemizw apo ton fortisth tou gt apo thn usb dn egine tpt[/quote:21k6oe2z]
αααα, ε καλα απο τη usb μην περιμένεις να φορτίσεις mp3 player. Το δικό αδειο και μετά από μισή ώρα με usb δεν μπορούσε να ανοίξει.
[quote=Hunted_By_A_Freak][quote="freak brother":3acts8ar]πιο εμ πι θρι εχεις?[/quote:3acts8ar]Quote:
Originally Posted by "Hunted_By_A_Freak":3acts8ar
twra to gemizw apo ton fortisth tou gt apo thn usb dn egine tpt[/quote:3acts8ar]
I'VE LOST MY MOJO!!!!
[quote=Kveldssanger][quote=Hunted_By_A_Freak]ena mojo h kati tetoio.dn einai marka.alla xwraei 1gbQuote:
Originally Posted by "freak brother":36zk22en
twra to gemizw apo ton fortisth tou gt apo thn usb dn egine tpt[/quote:36zk22en]
αααα, ε καλα απο τη usb μην περιμένεις να φορτίσεις mp3 player. Το δικό αδειο και μετά από μισή ώρα με usb δεν μπορούσε να ανοίξει.[/quote:36zk22en]
den vlepw omws prokoph k me to fortisth,leei oti stis dyo wres gemizei 80%,to exw miamisi wra twra paw na to vgalw na fygw k mou kleinei.sixtir 8a to paw pisw
i got my mojo working but it just won't work on you
νιανιανιανιανια
παντως μαυτες τις συσκευες καλυτερα να τις φορτιζεις φουλ την πρωτη φορα
siskeues pou zoun 2-3 xronia. ntroph
k na tis afiseis na ksefortisoun fullQuote:
Originally Posted by freak brother
kalo einai afto stin arxh na to kaneis 2-3 fores
Μαλάκες, πριν κάποιες μέρες είχα αγοράσει ένα hamster μαύρο και "αρσενικό". Το φώναζα Κομψόγναθο. Ε ωραία, ο Κομψόγναθος είναι θηλυκο και δη γκαστρωμένο και σήμερα άρχισε να σπέρνει μικρά,ροζ,αηδιαστικά ποντικάκια! Τι στο διάολο, αυτά κατά μέσο όρο γενάνε 20 μικρά. Τι θα κάνω 21 ποντίκια ρε; ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΓΙΝΑ ΠΑΠΠΟΥΣ!
Na prosexeis giati trwne ta mikra tous.
γατα εχεις?Quote:
Originally Posted by Shadowking