"if they invent a car that runs on stupid jokes, you could go far"
Printable View
"if they invent a car that runs on stupid jokes, you could go far"
"Those jokes work well in Greek, too"
yeah!
-Γεια σου Αργύρη τι κάνεις; πόσα χρόνια ρε φιλε.
-Γεια χαρα.
-Πως εισαι; τα παιδια;
-Μια χαρά και εγω και η σύζυγος και τα παιδιά. Ο μεγάλος έγινε φανοποιός, η κόρη νηπιαγωγός και ο μικρότερος κλέφτης.
-Μα καλα...τον μικρό κλέφτη; γιατί δεν τον διώχνεις;
-Αυτός μας συντηρεί...
Για καθε 1024 οπαδούς των Megadeth γινεται ενας Gigadeth.
an to elege o ilektrologos amixanos tha eixe 40 moutzes
Το θέμα pink ή μούτζα δεν έχει να κάνει μόνο με τη φύση του τι λέγεται, αλλά με τη θέση του στο χώρο/χρόνο, καθώς επίσης και το συνολικό posting του εκάστοτε χρήστη (Mitsmann et al, 2012). Εδώ συγκεκριμένα, βλέπουμε χαρακτηριστικά πως ο χρήστης ikonoklast εκμεταλλεύεται το λοβοτομημένο ανέκδοτο του χρήστη asimoulis και ποστάρει ένα - σε γενικές γραμμές κακό - ανέκδοτο, το οποίο καταφέρνει να μαζέψει 12 pinks έως τώρα. Νομίζω πως όλοι και όλες αξίζει να διδαχθούμε από το γλαφυρό αυτό παράδειγμα, που μετουσιώνει τη θεωρία σε πράξη, αντιλαμβανόμενοι πως όλα στη ζωή είναι σχετικά.
Π.χ. το αποπάνω ποστ δεν εμπίπτει στην κατηγορία ούτε φύση ούτε θέση.
παρα φύση
Καλα ολα αυτα, αλλα το λογοπαιγνιο στο "ανεκδοτο" του ικονοκλαστ προκαλει εστω ενα αλφα γελιο για το "ποιος μαλακας το σκεφτηκε χεχε" του θεματος, αυτα του ηλεκτρολογου σε κανουν να θες να πιεις κωνειο.
εγώ απ' την κρυάδα του ικόνοκλαστ το μόνο που κρατάω ότι το deth είναι μονάδα μέτρησης δυαδικού φυσικού μεγέθους κι όχι δεκαδικού.
edit: έγραφα hed κι όχι deth προφανώς επηρεασμένος από αυτόν τον κύριο
Spoiler
Πάντως, ένα από τα καλύτερα προήλθε από τον παραπάνω κύριο:
"πως λέγεται ο ξάδελφος του Μέγκαχεντ;"
Spoiler
ατύχησες, έπρεπε να πεις "γίγαχεντ"!
-Έβαλα το χέρι μου στην πρίζα και με χτύπησε το ρεύμα.
-Ναι, έχει την τάση να το κάνει αυτό.