τον parasight ρώτησα ρε μπούφο.
Printable View
Ναι καλά, το fotm δεν πεθαίνει, αλλάζει κάθε μήνα, γι' αυτό το λένε fotm :P
Το levelling με αυτά τα 2 classes ρε είναι μακράν το πιο εύκολο/γρήγορο/self sufficient που υπάρχει. Εκτός αυτού το leveling έχει γίνει πολύ πιο γρήγορο για όλους σε σχέση με 1-2 χρόνια πριν. Αν πρόσεξες elite quests δεν υπάρχουν πια ως το lvl 50+.
λοιπον πειτε μια πως μπορω να κανω backup τα συγκεκριμενα : key bindings,macros,addons και τα settings τους και ui settings
για τι θα παω για re-install με το maintenance,γαμιεται στα crash απο το προτελευταιο 3.0.9 πατς και μετα (εχω δοκιμασει τα παντα,και ultrex)
Αν η λύσεις που δοκίμαζες περιελάμβαναν και delete το WTF, τότε ίσως θα ήταν καλύτερο να μην το κρατήσεις και απλά να ξανασεττάρεις όλα τα add-ons και τα options από την αρχή. Γιατί άμα είναι καμιά μαλακία του WTF που σου κάνει τα προβλήματα τότε όντως θα είσαι όπως πριν παρέα με τα crashes.
Κάνεις που κάνεις reinstall, κάντο σωστά (μην σου πω να σβήσεις και όλα τα addons ώστε να τα κάνεις μετά clean install :P ).
ρε τα χω κανει ολα αυτα,οκ ας πουμε το μονο που βαριεμαι να κανω απο την αρχη ειναι τα keybinds και τα macro
αυτα τα 2 ΜΟΝΟ μπορουμε καπως να τα μπακαπαρουμε;
edit οπα τωρα το ειδα αυτο,οντως;αν ναι ειμαστε οκQuote:
key bindings,macros einai ston server
Hodir Thorim down
Cloud για πες nick από περιέργεια μήπως σε θυμάμαι
Χμ ναι δεν σε θυμάμαι όντως. Βλέπω στο άρμορυ Fulmen ήσουν; Θυμάμαι παλια αυτοί είχαν πολλά μέλη και τώρα το άρμορυ τους έχει 14 :S
"Koitaza Ta Tetoia Mou"
6295 Ach. Points. Καλός καμμένος hunter ήσουν κι εσύ :P Πάρε και μία Chopper μιας κι έχεις λεφτά ίσα ίσα για το achievement.
Μπα καλύτερα να υπάρχουν εκεί καβάτζα
Αχαχα ναι ρε, με τις choppers τι παίζει; Είδα μία προχτές στην Orgrimmar, γαμάτη φάση :grin:
παιζει οτι θελει να φας τη ζωη σου φαρμαροντας μιας και θελει κοντα στα 20κ τζι
ή κινέζο μάστορα
STEILE MOU TO AVATAR SOU SE FYSIKES DIASTASEIS
εγω θυμαμαι καπου στα 16-18 που ελεγε καποιος στο trade,δε τοχω ψαξει και πολυ
αλλωστε παραπανω απο 5-6k ποτε δεν εχω καταφερει να κρατησω στη bag μου
Βασικά κι εγώ κάπως έτσι ήμουν ώσπου μια μέρα ανακάλυψα πως το Nobles deck μόλις το είχανε βγάλει σαν καλύτερο trinket στο παιχνίδι και η κάθε κάρτα έφευγε για πάνω από 1.2κ στο ΑΗ. Ήμουν και λίγο πάτος και έβγαζα 3-4 Nobles την ημέρα...ε Inscription ftw.
Αχουυυυ τι καλά που δίνουν πια το πρώτο mount στο level 30! Τεράστια ανακούφιση!
Επίσης, για πείτε λίγο τι παίζει με τα glyphs, γιατί τα βλέπω εκεί και δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα.
Είναι απο το νέο prof, το Inscription. Φαντάσου το σαν enchanting για τα abilities σου. Πχ. βάζεις ένα Glyph Of Evasion και αυτόματα το evasion σου θα διαρκεί 5 secs παραπάνω. Για leveling το Glyph of Sinister Strike είναι ωραίο που έχει 50% chance σε κάθε SS crit να σου δώσει 2 combo points αντί για 1.
Α και τα glyphs χωρίζονται σε minor και major. Κοίτα πρώτα τι ελεύθερο slot έχεις και μετά αγόρασε.
PTR με premades με ωραίο gear λοιπόν και μπαίνουμε για να γελάσουμε. Υπάρχουν και Glyph Vendors για να βάλεις ότι glyph θες. Ξεχωριστός vendor για κάθε class, όμως όλοι έχουν κάτι το περίεργο:
http://img8.imageshack.us/img8/2824/...9002251.th.jpg
κλικι-κλικ!
εντιντ: έχει και Linus αλλά δε φαίνεται.
αυτα ειναι!
πιο πτρ ειναι;
3.1.2 . Brill Server. Απλά έχει μερικές μικροαλλαγές σε glyphs κτλ και έχει και το Equipment Manager για bug testing, το οποίο δουλεύει μια χαρά.
Δικαιολογία για να γελάσουμε με premades BGs όπου όλοι έχουμε full deadly.
Οι χαρακτήρες έχουν deadly sets + weapons, Tier 8, Ulduar loot (trinkets + weapons), full JC με τα recipes για να γεμίζεις με gems (τα οποία σου δίνουν) και scrolls με enchants.
μπορεις να δεις μια ποσο ειναι οι τιμες των mount στο argent tournament και αν προσθεσαν mounts;
edit: τωρα ειδα αυτα * Nether Protection reduced to 30% damage reduction, down from 60%.
* Shadow and Flame: Now also includes Shadowburn.
* Fire and Brimstone: No longer increases the damage of your Immolate spell, but now increases the bonus damage your Incinerate deals to targets afflicted by your Immolate by 6/12/18/24/30%.
* Conflagrate updated: Consumes an Immolate or Shadowflame effect on the enemy target to instantly deal damage equal to 12 seconds of your Immolate, or 8 seconds of your Shadowflame.
* Decimation now only works on targets below 30% health. (down from 35%)
ε γαμω το σπιτακι τους με τα νερφ,ακομα δε βρηκαμε ενα σπεκ να ντεχουμε λιγο παραπανω και πανε να το γαμησουνε κιαυτο...
Τα βλέπεις και λίγο αργά όμως με αποτέλεσμα να μην είναι up to date :-P
Fire and Brimstone -- After a lot of feedback and testing, we think we are going to change this again. Now increases the damage done by your Incinerate and Chaos Bolt by 15% on targets afflicted by Immolate, and increases the critical strike chance of your Conflagrate by 25%. The first portion of the talent is now a pure percent boost instead of modifying the “bonus” that Incinerate gets. It was too confusing to players and had some weird side-effects, such as Chaos Bolt not scaling well with Incinerate if Incinerate did more damage.
Conflagrate -- We still intend to leave this as it currently works on live (not consuming the Immolate)
Εν ολίγοις το Destruction τρώει ένα PVP nerf ενώ το PVE κομμάτι θα μείνει ίδιο.
εντιντ: Για τα mounts http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=52946.0
τουλαχιστον The Warlock ability Death Coil now heals you for 300% of the damage done, up from 100%.
μαλάκα παναή το σάββατο θα ξεκωλιάζεις wow υπό τους ήχους του BRIKOLIA!!! :P
χαχα
Ρει παιδιά, υπάρχει κανένας γρήγορος τρόπος να κάνω τον 37 Belf μου exalted με Undercity ώστε να πάρω ένα ωραίο αλογάκι, γιατί αυτό το κωλόπουλο αρχίζει και μου δίνει στα νεύρα; :-P
αν εχει γκολντ απο κανα main παρε με το κιλο runecloth και γυρνα τα στον undercity cloth master πως λεγεται τεσπα ;p
και μετα το best seller ni hao...
:worship::worship: