Καλά αυτό είναι λίγο είπε ο γαιδαρος τον πετεινό κεφάλα αλλά είναι άλλη κουβέντα.
Το θέμα είναι ότι δεν βγάζω άκρη για τί μιλάτε (και φυσικά αυτό είναι το πιο σημαντικό: )
Printable View
χαχα,ναι οκ,κατα βαθος πολυ θα ηθελες να δεις την σκατομαδα σου να κάνει μιά καλή πορεία.Παρακαλώ όμως οι τσόντες του Πατέρα να μην μιλάνε.
Για πες μας τελικα...σε ποιό άρμα είναι ο ΠΑΟΚ?Θα σου πω απάντηση που μου έδωσε ομοιδεάτης σου..."πουθενα,κανει τα δικα του κονε και χρησιμοποιει οποιον και οποτε γουσταρει".
Γελα JnB,γελα κυρία μου.Να δείς εγώ τι γέλια θα ρίχνω όταν θα ξαναπέσεις Β Εθνική και τα φορεία με τους καρδιακούς θα φρακάρουν στην είσοδο του Παπανικολάου.
Καλά ως εδώ.
Όσο για τις ανακοινώσεις, οι δικοί όταν πήγαν να παίξουν ξύλο με τις γριές και "το κέντρο είναι παοκ ξερωγω και δε φταίμε αλλά οι άλλοι ήρθαν" είναι οκ, αλλά ο σουπερ 3 μόνο είναι για γέλια.
Έχετε γράψει ήδη πόσα πόστ και σε ΟΥΤΕ ΕΝΑ δε λέτε κάτι για αυτό που έγινε σήμερα, μόνο "Σε πονάει", "γίνατε ρόμπα με τη λέσχη", "γραφικός σούπερ 3" κλπ.
Αυτοί είστε (όχι όλοι, αυτοί που φαίνεστε).
τι να πω...για το 50-75 για νεροχυτες-σουπερκανις στην εκδρομη του τελικου? (βγηκε και ο ζορπιδης)
για τα βρισιδια κατα του πατερα του μπαμπη απο δασκαλου? (80φευγα χρονος παππους τι τον εφταιξε?)
για το οτι ο λαμπης εγινε ΧΟΥΛΚ-ΑΜΑΝΙΑΣ και παραλιγο να ανατιναχτει το ιντερνετ μου?
για τα ποσα που βγηκαν παραοξω?
για Γρανουζη και (αμεμπτο) Ατανασιαδη?
για νεγρη?
για Σολ?
ΟΛΑ τα ειπε ο λαμπρουκος μας
αστα φιλε...η εκπομπουλα ειναι να ποσταριστει στο νεοψυχεδελεια και σπεης ροκ θρεντ
πολυ μαλλι-πολυ ελεσντι
Ναι JnB,αλλά εμεις δεν θα σηκώναμε ποτε χερι στην οικογενεια ενός ΈΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥ πρώην προέδρου μας (και στον ιδιο).
Αυτά, μόνο εσείς και τα συμφέροντα του υπογείου.
Το τι κάνει οπαδικά ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ η κάθε θύρα 4 είναι σαφώς λιγότερο γελοίο από χαρακτηρισμούς που δίνετε μεταξύ σας "ποντικια" "αρουραιοι" "σουπερια".Και φυσικα το παθολογικό μίσος που έχουν οι σουπεράδες για τους άλλους αρειανούς.
Αν εσύ σήμερα είδες στημένο παιχνίδι,πάσο.Ο Βόλος μιά χαρά μας κόντραρε.
ουτε και με την γριά είναι εχθρικός ο Μπέος,ούτε με το χανούμι.Με εσένα και τον βάζελο ειναι.Μάντεψε γιατί.
-Ο επιτυχημένος πρόεδρος καλά έκανε και τις έφαγε, γιατί αν όσα λέει είναι αλήθεια γιατί τα είπε τώρα και όχι όταν γίνονταν, και αν δεν είναι γιατί λέει μαλακίες.
-Σαφώς, λιγότερο γελοίο το να δικαιολογείς το ξύλο σε δημόσιο χώρο, από το να παίζεις ξύλο μέσα στο σπίτι σου.
Οκ, σε νίκη της ΑΕΚ περιμένω συγχαρητήρια στον Αδαμίδη.
και ο σουπερκοντης ομως δεν τα ελεγε για τον μπαμπη ΤΟΤΕ
γενικα απο το ξεκατινιασμα βγηκαν πολλες αληθειες για το φουλ υγεια σωματειο μετα την υπαγωγη στο αρθρο 44 και την ιδρυση της χαρτοπαικτικης λεσχης με τα εικονικα μελη (λογια του μπαμπη)
ααα και ο κοντης ειπε οτι το παιδι του θα γινει αρειανακι....λολ μη σταματας να τους γαμας
εντιτ....
κορυφαια στιγμη οταν πηρε αρχιχουλιγκανος ιδρυτικο μελος του σουπερβητα και ελεγε για ματς στο ιωνικο οπου τους σαπισαν οι γαυροι
-θυμασαι ρε λαμπρο που με μαχαιρωσαν στο νεφρο
-θυμαμαι ρε φιλε...τοτε που φορουσαμε καπελακια του ιωνικου για να γλυτωσουμε (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ) και που σε εκλεισα την πληγη με σελοτεηπ
Όντως, θα έπρεπε να τους σφάζανε. Oh wait, το αστείο είναι ότι έκατσε εκείνη τη στιγμή να είναι λιγότεροι. Αλλά είναι ο μπάμπης μωρε, γελοίος τυπάκος.
Εκτός αν εννοείς ότι και από τους ιωνικούς ότι είμαστε λιγότεροι, που είναι ακόμα πιο αστείο.
Πολλές αλήθειες βγήκαν για το φουλ υγεία σωματείο, αλλά αυτή η διαδικασία έγινε για να βγαίνουν αλήθειες, έστω και αν καταλήγουν στις φάπες.
Εσείς που είστε πλέον ένα σωστό φουλ υγεία σωματείο, από πού βγάζετε τις αλήθειες; Από τις ανακοινώσεις της παε;
Μην απαντήσεις πάντως, βαρέθηκα να ξανακούσω για Κόντηδες κλπ, γιατί πάλι γι'αυτούς θα πεις.
ακούγοντας το δημήτρη τον ελευθερόπουλα στο σπορφμ έχω να πω ότι πωπω παναγίτσα μου, ευτυχώς που δεν επιστρέφει, θα πνιγόμασταν στην παπάντζα και στις καταθέσεις ψυχής και στην κικίτσα τη δημουλά.
μιτς μην μουτζώσεις πριν ακούσεις. μετά δε θα σου πάει το χέρι.
έντιτ: ναι, μάλλον δεν είναι το σωστό τόπικ αυτό αλλά σιγά.
To Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟ θα σφυρίξει ο Κουκουλάκης....
Να δω πόσο θα πέσει ο άσσος.
τα ζωα μου αργα...
εχουμε κανει σκορερς τον βυντρα και τον δελλα
ΠΑΟΚαρα εισαι πρεζα
άσε ρε, εδώ παίζει ο μπάχα ... που αν παίξει τσαμπιος λιγκ θα είναι ο ορισμός της υποβάθμισης του θεσμού
απιστευτα πραματα...
Αφού μου βάζετε σε στημένο τον Ετό να πιάνει το Δέλλα!!!
δε πειραζει...κολπο καναμε
ηθελαν να ξεκουραστουν τα παιδια απο την υπερπροσπαθεια στον Βολο
μπέε κανε τα κουμαντα σου...ξερεις...
Spoiler
αφού μόνο με στημένα ξέρουν να παίζουν οι ζαβολιάρηδες, αν δεν κάνουμε κανένα φάουλ και δεν διώξουμε ποτέ σε κόρνερ μέσα στην Τούμπα τους έχουμε για πλάκα.
να λενε και ευχαριστω οι αεξ που δεν τους σφαξαμε μεσα στο οακα
αλλα ειναι τετοιανοι αχαριστοι που αυριο στις φιμιριδες θα λενε οτι γκρεμισαν την παραγκα μας
Συν Αθηνά και χείρα κίνει
lol (με την καλή έννοια)
σε άλλα νέα το ματσάκι εν μέρη δώρο το κάνατε με το στήσιμο στην άμυνα, και πάλι καλά να λέτε.
το κεκλεισμένων των θυρών επίσης είναι καλό , φέτος με τον κόσμο στο πλευρό της ομάδας απίστευτο άγχος μεταφέρεται στους παίχτες.
και Χ κάνει την τετάρτη
Spoiler
gelaei o kozmos me tin parti mas .
egklima ximene8 , eprepe na afisei mesa ton papampoupa gia to hat trick .
http://www.sabotagetimes.com/wp-cont...0853501739.png
edit:kapxios na me pei gt de paizei vasikos o mateos,dgiavazo kolakeftika logia gia afton apo ispania.einai toso kalo to didimo manola-tragianos?
εκνευριστικα αδιαφοροι.και να υπηρχε ενα φως για του χρονου να πηγαινε στο διαολο.αλλα...
3 ηττες απο τον σολακη,τον ζαραδουκα κ τον φιλο του περπινιάδη φέτος. ζούμε μέρες ζάετς - καρούλια. και ακόμη και πέρα από το αγωνιστικό μας μπουρδέλο, μας έχει γαμήσει διαιτητικά ο κάθε πικραμένος φέτος. ρε τους "200 αλήτες"...που κατήντησαν έτσι την ομάδα...έτσι δεν είναι κύριοι τουλουμποσοφέρ A.E. ; έτσι δεν είναι παυλοθανάσιδες; έτσι δεν είναι μπαινοβγαινοπουλε;
εντιτ. να σημειώσουμε πως αν βγει πρώτη στα play ωχ η αεκ, ο 5ος δεν βγαίνει καν ευρώπη :thumbsup:
και βγαίνει ο νεμπεγλέρας, κάθε αυθεντικός φίλος του ποδοσφαίρου στηρίζει αεκ λοιπόν.
ναι ο κουκουλακης φταιει
και ο εποπτης στο φαληρο αλλιως θα ειχατε το πρωταθλημα στο τσεπακι
α και ο κοκκαλης φταιει(διαχρονικα)
Κάτι έψαχνα και έπεσα πάνω του. Πρώτη τιμωρία κεκλεισμένων φέτος στον ΠΑΟ για (μικρής έκτασης σε σχέση με τα τελευταία που βλέπουμε) έκτροπα με την Καβάλα. Η ΠΑΕ βγάζει ανακοίνωση:
Ο Οντονιάν ποστάρει (για τον γαυρο που λέω έχει να κάνει με τη γκρίνια των πράσινων ΑΡΔ για τη μη τιμωρία του γαυρου για "αντίστοιχα" σκηνικά με τις Σέρρες):Quote:
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/S...os/292533.html
Η θέση της "πράσινης" ΠΑΕ είναι ότι: "η σημερινή απόρριψη της έφεσης προφανώς εντάσσεται σε μια λογική αυστηροποίησης των πειθαρχικών μέτρων και των σχετικών ποινών. Κάτι τέτοιο βεβαίως θα επιβεβαιωθεί εάν ισχύει ή όχι, αν η ανάλογη αυστηρότητα επιδειχθεί και στις ποινές που θα επιβληθούν στο εξής. Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρόκειται για επιλεκτική εφαρμογή διατάξεων και επιδεικτική ευαισθησία, που αντί να αντιμετωπίζουν τα φαινόμενα βίας, αλλοιώνουν το πρωτάθλημα και υπονομεύουν την αξιοπιστία του".
Από τότε είδαμε πράματα και θάματα, αλλά κάνουμε μια νέα αρχή με την ΑΕΚ (και τον Ατρόμητο)! Σε αγώνα που δεν είχε την ευθύνη της διοργάνωσης και ενώ ενδιάμεσα έχουν γίνει τα απίστευτα από οπαδούς και παράγοντες.Quote:
Εγώ ως οπαδός ΠΑΟ συμφωνώ με την ανακοίνωση της ομάδας. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα να ξεκινήσουν οι τιμωρίες από μας, αρκεί να μη μείνουμε εκεί. Καλό είναι να τιμωρούνται και παράγοντες (όχι με επιπλήξεις), τους οποίους με τις πρώτες δηλώσεις του (για λίγο ασήμαντη αφορμή) απενοχοποίησε ο μαρινακης να λένε όλοι τη μαλακία τους και να μετράνε το πέος τους σε κάθε αγωνιστική. Όσο για το αν έγιναν παρόμοια σκηνικά με τον γαυρο κλπ, δεν είμαι σε θέση να το ξέρω και ως εκ τούτου είναι λίγο καθυστερημένο να επικαλούμαστε τους κατευθυνόμενους δημοσιογραφίσκους.
αγνοια κινδυνου ο Παμπλος...ρε αμα το παρει αποφαση ο μπαμπαμπουμπας σε σκορπαει με μια γκροθια ρε Παμπλε,που πας
http://www.fcpaok.gr/images/stories/...%20playoff.jpg
ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΑΕΚ
PAOK against all...
Επίσης να δεις που αλλού έχω ξαναδεί πρόσφατα να εξαφανίζονται οι μπάλες....
γκολ και ξυλο κυρα φρόσω.....
:touched:Quote:
Originally Posted by Pablo Garcia
gelasame pali....sfagh lene oi xylokopoi/volleyballistes....an h8ele na sfyriksei PAOK to ka8aro penaltaki sth fash tou lino giati de to dwse......
:touched::touched::touched:Quote:
Originally Posted by Pablo Garcia
Κόκκινη μόνο για φόνο λοιπόν