τον Χριστο και τη μανα του σε λεω
Printable View
τον Χριστο και τη μανα του σε λεω
Την επομενη φορα λοιπον να θυμασαι οτι ειχες αγιο και η δουλεια του συνοδηγου ειναι να κανει παρεα στον οδηγο και να λενε καμια μαλακια για να μην τον παρει ο υπνος και οχι να κοιμαται ο ιδιος γιατι κινδυνευει να βρεθει ανασκελα στου χαντακ.
Σε αλλα νεα πονος στο στηθος...νοσοκομειο ...εγχειρηση..ανευρυσμα ....κηδεια...τι ευκολα που φευγει ο ανθρωπος..
και σκαει και η περαιωση...1000 ευρα. Τι σκατα κανουμε με αυτην γαμω τον χριστο του γαπ;
kati epaixe sthn outrexth kai den exei trena , kai exasa to aeroplano , kai anagkastika na vgalw allo .. me 170 euro... FML.
Εγώ προτείνω ο συγκεκριμένος να κάνει περαίωση.
Bλακακο, αμα εισαι οκ, τι προστιμα κ λαδωματα λες?
Αμα εχει θεμα, και τον συμφερει το χιλιαρικο, αυτος το ξερει.
Η χαβοκαρα δεν δινει μια.
Η αλήθεια είναι ότι για να κάνεις περαίωση πρέπει να ισχύει ένα από τα εξής:
1) Να είσαι έντιμος αλλά χέστης
2) Να έχεις κάνει λαδιές
Φάντομ αυτά που αναφέρεις από που προκύπτουν? Σου ήρθαν εφοριακοί να κάνουν έλεγχο στα βιβλία σου?
Στο 1 που λες υπερθεματιζω. Ζητησαν και παλαιοτερα, στον 1 1/2 χρονο λειτουργιας σε μηχανικους της σειρας μου να κανουμε περαιωση και η ταριφα ηταν φιξ, απο ολους ζητουσαν ενα 500αρικο. Ποσο πατος. Και εννοειται ξαναστειλανε και τωρα.
Βασικα αμα ειστε οκ, μην μασατε, τιποτα δεν παθαινετε αν δεν κανετε και γινει ελεγχος.
Σε αλλη περιπτωση, βαλτε τα κατω με τον λογιστη, και δειτε τι σας συμφερει.
Ο φαντομ επρεπε να πει τη μαλακιαρα του.
Σιγά μην πληρώνουμε λογιστή για τα βιβλία :P
Απλά ο Φάντομ, του οποίου οι γνώσεις για λογιστικά βιβλία φαντάζομαι είναι της τάξης των δικών μας για ανατομία, έχει την εντύπωση (και λογικό είναι) ότι το όλο φορολογικό είναι ένα μυθικό τέρας, υπερδαιδαλώδες, το οποίο εκτοξεύει πότε πότε μικρά τέρατα που έρχονται και μας κλείνουν το σπίτι για χαβαλέ. Όπως ακριβώς τα παρουσιάζει ο Αυτιάς δηλαδή.
καλέ αυτοί θα πηδηχτούνε.
λοιπόν, H.AVOC, το μισό μου σπίτι είναι λογιστικό γραφείο. θα έγραφα καμια μπούρδα για το πώς δεν υπάρχει επιχείρηση που να αποδίδει κανονικά όλους τους φόρους (ακόμα και πασόκη τύπου τει εκπαίδευσης πόκεμον όπως οι αποπάνω), αλλά θα προσπαθήσω να αποφύγω σε συζήτηση με τα ιερά τέρατα του φόρουμ.
ατομσμάσερ ψηλέ, μη ρωτήσεις λογιστή, άκου τους αμπράμοβιτς του ηαρ.
Εμένα απλά θέλω να μου εξηγήσεις πως ΟΛΟΙ οι ελεύθεροι επαγγελματίες εκπαιδευτές πόκεμον που ξέρω λένε μην τυχόν κάνετε περαίωση, είναι σκέτη κοροϊδία. Άσε με εμένα δηλαδή και την φάρμα μου, το μισό σπίτι σου ξέρει καλύτερα από καμιά 20αριά άτομα που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ? Το άλλο μισό σπίτι επίσης τι λέει?
A, ρε καθεσαι και μιλας με το κομματοσκυλο.
Πελατες παντως, δεν μας πιανει. Iσως δεν επρεπε να πω βρειτε τα με το λογιστη σας, επρεπε να προτεινω το μισο φαντομ-σπιτι. Τινος λογιστικα κρατατε? Του κομματος και η πρωτη κουβεντα ειναι προστιμα, λαδωματα και τρομολαγνεια Αυτια?
μαγκες..και κυρια μου..ευχαριστω. Ημουν εντιμος πλην τιμιος εργαζομενος με μπλοκακι...1000 δεν βλεπουν. 4 αποδειξεις εχουν κοπει ολες κι ολες. εχουμε κλεισει και βιβλια κλπ..
Ξέρεις ρε Χαβοκ σε ποιο κόμμα είναι ο Φάντομ τουλάχιστον;
Τι σημασια εχει, κομματοσκυλο τον ειπε, δε νομιζω να την ενδιαφερει ποιος κραταει το λουρι.
στειλανε και στον παππου μου για περαιωση , χρωσταει λενε 500 ευρο απο το 2001-05 , παιζει περιπτωση να ειναι ζωντανος τυπου μαικλ τζακσον και να μας εκανε πουστρηλικι οτι πεθανε το 2001.. τον μπαγασα!
εννοείται δε δίνεις, αφού έχεις κλείσει και βιβλία.
μου ήρθε κ εμένα 4900 ευρώ. φυσικά, κατέληξε στο καλάθι των αχρήστων. είχα πάει στο διευθυντή της εφορίας την προηγούμενη φορά με το 500αρικο/έτος (=2000 για'μενα). τον ρωτάω τι παίζει και του εξηγώ σε τι φάση βρίσκομαι εγώ. μου είπε να σκίσω το χαρτί.
Βρήκα δόντι μεσα σε μπεργκερ απ τα γκουντις. Payback για όλους τους τύπους που λένε θεωρίες συνομωσίας για φαστφουνταδικα και τους δουλεύω.
mpleaarg.
sigouros oti itan donti?
Yep. Κομμάτι απο δόντι.
Χμ ναι, έχει τύχει κάτι παρόμοιο αλλά πιθανότατα είναι κόκκαλο απλά από την άλεση του κρέατος --> κιμάς ή κάτι άλλο.
μου εχει τυχει και μενα κατι παρομοιο (παλι σε κιμα) αλλα το εξηγησα με την εξηγηση ΣπιριτΚρασερ, για να μη χρειαστει να το εξηγησω αλλιως.
που ειναι και η πιο πιθανη εξηγηση και θα τη λεω κι εγω κοροιδευντας τις θεωριες συνωμοσιας μεχρι να μου τυχει
kokalakia kai xondroi kaitetoia paizoun genika se kimades. alla ama mou eskage donti malon tha ksernaga.
ti donti mwre, an einai kommataki pws akribws symperanes oti einai donti k oxi random kokalo pou oloi mas panw katw exoume brei se random kimades?
Ξεκινάω λοιπόν να πάω για συνέντευξη σε γνωστό κατάστημα αθλητικών στου μολ. Είχα ένα 50ευρο στην τσέπη. Μπαίνω, τελειώνει η συνέντευξη, βγαίνω απο το μαγαζί, "ρε μαλάκα γιατί έβαλες το 50ευρο στην τσεπη που είναι κ μικρή?", πάει το 50ευρο.
Χθες με παίρνουν από το μαγαζί, "ήταν πολύ καλή η συνέντευξη, την επόμενη φορά θα σε έχουμε υπόψιν"(νταξ τι περίμενες θα μου πεις, με την πρώτη κ δουλειά)
Σήμερα όμως καθώς γυρίζω στο σπιτάκι μου από κέντρο μπερδεύω ο μαλάκας τα εισιτήρια. είχα 2 στην κωλότσεπη(το ένα καλό κ το άλλο χτυπημένο).
Χωρίς να κοιτάξω ποιο από τα 2 πετάω, πέταξα το αχτύπητο, χτύπησα το ήδη ακυρωμένο με αποτέλεσματα να φάω πρόστιμο από έναν παπάρα ελεγκτή που στο συγκεριμένο λεωφορείο δεν έχω πετύχει ποτέ.
Ωραία. :)
Πήρα γατί το οποίο τα έμαθε καλά μέχρι τώρα, αλλά στον ύπνο με γάμησε. Ανεβαίνει συνέχεια στο κρεβάτι και νιαουρίζει συνεχώς όταν το κατεβάζω. Να το αφήσω στο σαλόνι ούτε κατα διάνοια, λυσσάει. Κανείς καμιά ιδέα;
πηγαινε εσυ στο σαλονι
fwnakse to mitsmann
Δεν το αφήνεις να φιδιάζει αβέρτα κατά τη διάρκεια της μέρας(όσο είσαι στο σπίτι και μπορείς αφ κόρς) οτοσώστε να πέφτει ξερό όταν πας για ύπνο εσύ.
Πρόφιτ.
Σε μιση ωρα δουλευω. Φυσικα ενω ειχα πεσει απο τις 12:30 ο υπνος δεν με πηρε. Θα τελειωσω δουλεια κατα τις 4 και μετα 5;30 ξαναδουλευω στον Οτε. Οποτε πινω καφε και διαβαζω ιαρ. ΦΜΛ
εντιτ: ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ! για θεραπευτικους και μονο λογους.
ο χειρότερος πονοκέφαλος της ζωής μου χθες βράδυ. απορώ πως με πήρε ο ύπνος...
ελπίζω ποτέ ξανά τέτοιο πράγμα.
ti phres gati re MALAKA?