εγω καθαρισα επιτελους τη σπιταρωνα μου, ακουω ωραιες πειραματιλες, πινω εναν κουβα καφε και διαβαζω διαφορα ωραια πραματα. my life rocks ρε, ειναι τα μικρα πραματα της ζωης κλπ.
Printable View
εγω καθαρισα επιτελους τη σπιταρωνα μου, ακουω ωραιες πειραματιλες, πινω εναν κουβα καφε και διαβαζω διαφορα ωραια πραματα. my life rocks ρε, ειναι τα μικρα πραματα της ζωης κλπ.
καλά, είναι και τα μεγάλα όμως.
εγώ πχ χθες πληρώθηκα τα λεφτά που μου χρωστούσαν τα αφεντικά μου ας πούμε.
τους ετρεξες;
η αλήθεια είναι πως όχι γιατί είμαι ΚΟΤΑΡΑ, απλά έκατσε η φάση χθες.
κερνάω κοκακόλες παιδιά.
Aνέκαθεν ήθελα πάρα πολύ να πάω Κων/πολη, αλλά ποτέ δε καθόταν με παρέες κτλ. Πριν 1-2 βδομάδες πέτυχα προσφορά αεροπορικά 84ευ και μου τη βάρεσε και έκλεισα χτες να πάω μόνη. Έστειλα και 2 requests στο couchsurfing και βρήκα αμέσως hosts. 6 μέρες κέντρο λοιπόν, και 3 μέρες σ'ενα από τα πριγκηπόννησα ^_^
Χαρηκα για τη γνωριμια, να εχεις μια καλη ζωη :!:
Στα σοβαρα τωρα, ειχα παει "μονος μου" για 11 μερες Βιεννη - Πραγα - Βουδαπεστη το 2007 γιατι ειχαμε κανονισει με παιδια απο τη σχολη απο το ετος μου να παμε με την εκδρομη του 5ου ετους. Απο το οποιο δεν ηξερα κανεναν. Οι φιλοι μου ηταν ενα ζευγαρι και ενας ακομα. Το ζευγαρι χωρισε, και ο αλλος ηθελε να τελειωσει διπλωματικη, οποτε ακυρωσαν, και επειδη ημουν σε περιεργη φαση, ειπα ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ, οποτε πηγα ναι μεν με 100 ατομα ακομα, αλλα δεν ηξερα ουτε εναν. Φυσικα εσυ θα εισαι εντελως μονη σου, αλλα κι εγω ουσιαστικα εκει περα μονος μου ημουν, ασχετα αν εκανα καποιες γνωριμιες, δεν τους ακολουθουσα σχεδον πουθενα. Δεν το μετανιωσα ουτε για ενα δευτερολεπτο, φοβερη εμπειρια ενα ταξιδι σε γαματο προορισμο, κι ας εισαι μονη σου.
A, δε με χαλάει καθόλου που θα'μαι μόνη μου. Ίσα ίσα, ανυπομονώ να χαθώ στα στενά με την φωτογραφική χωρίς να έχω κανέναν να με ζαλίζει να βιαστώ =)
anarwtiemai giati grafetai edw ka8e fora pou anakalyptete oti h gata sas einai katoikidio me podia.
Για να μη πάρεις ποτέ τη χαρά να ξεθάψεις αυτό το θρεντ, GraveMizere.
molis hpia kafe ! me zaxarh ! life rocks !
kai htan kai se KOUPA kafe !! life rocks double !
den exei teleiwmo : efaga x8es ! life rocks rocks rocks !
αγόρι μου φιλικά πάντα, πρέπει να το κοιτάξεις το πρόβλημά σου