Αυτό που παρατηρώ είναι πως αυτή η ομάδα είναι νεκροταφείο. Ο Τζιώλης έγινε ποδοσφαιριστής, ο Εντόι χαζεύει τη Μπαρτσελόνα, Ο Γκέκας είναι πρώτος σκόρερ στη Γερμανία και ο Ποστίγκα είδατε τι έκανε, ξαναφέρτε τον παρέα με Ίβανσιτς, αυτά
Printable View
Αυτό που παρατηρώ είναι πως αυτή η ομάδα είναι νεκροταφείο. Ο Τζιώλης έγινε ποδοσφαιριστής, ο Εντόι χαζεύει τη Μπαρτσελόνα, Ο Γκέκας είναι πρώτος σκόρερ στη Γερμανία και ο Ποστίγκα είδατε τι έκανε, ξαναφέρτε τον παρέα με Ίβανσιτς, αυτά
Καλημέρα παιδιά! Η μόνη σωστή και ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ λύση είναι το γκρέμισμα της Παιανίας και η κατασκευή ενός προπονητικού κέντρου κάπου αλλού. Είναι πασιφανές ότι όποιος περνά τις πύλες της, ξεχνάει ό,τι ήξερε. Η γκαντεμομιζέρια τους έχει διαποτίσει τα πάντα.
παρατηρώ μια μιζέρια...
Μπα προσωπικά δε μιζεριάζω ποτέ με την ομάδα. Αλλά αν πονάνε τα μάτια μου με αυτά που βλέπω να μην το πω;
Κι επίσης όταν το σκηνικό παραμένει το ίδιο για πάρα πολύ καιρό κι όταν βλέπεις ότι κάτι πάει να αλλάξει και τελικά γυρνάει πάλι στα ίδια ε τότε είναι ξενέρωμα. Τέλος πάντων, εγώ δεν ξεγράφω κανέναν προπονητή. Μακάρι να πάει καλά ο άνθρωπος αλλά η στατιστική είναι εναντίον του.
μεταφέρω τη συζήτηση εδώ και διακαιολογώ γιατί σε λέω εμπαθή για το συγκεκριμένο θέμα. εκτός από αυτό που είδα εγώ από την τηλεόραση, ότι ο σπυρόπουλος έπαιξε πολύ καλά χτες, συμφωνούν και δύο ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδες. goal news και sportday τον βαθμολογούν αμφότερες με 7/10 και quotάρω κάποιες χαρακτηριστικές φράσεις:
sportday: "Πολύ καλό παιχνίδι με ισορροπία σε άμυνα και επίθεση."
goal news: "Πραγματικά ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με τον Παναθηναϊκό. Εξαιρετικός ανασταλτικά και δημιουργικά."
προσωπικά είμαι ποιο κοντά στην άποψη της sportday, αλλά όχι και κακός ρε.
α οκ, αφού το λένε και δύο ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδες, αλλάζω άποψη: έπαιξε πολύ καλά.
οπως και να χει παραμενει ενας κλοουν που γλυτωσε την οικοδομη ως εκ θαυματος
Θα ήταν πιο ουσιαστικο να προβληματιστουμε με το γεγονος πως η ομαδα δε μπορει να βγαλει εναν αυτοματισμο ενω μπαινει Δεκεμβρης.Οχι πως ολα κυλανε φινα με το αριστερο μπακ που βγάζει σεντρα και κοιταει τις πρασιναδες,αλλα εχουμε μεγαλύτερα προβληματα ε.
Έχουμε προβληματιστεί φίλε! Για αυτό αλλάξαμε προπονητή!
Καταλαβαίνω ότι αυτό που εννοείς είναι πως έχει -ή θα έπρεπε να έχει- ιδιαίτερη βαρύτητα η γνώμη κάποιου αθλητικογράφου. Γενικά, την έχω χεσμένη τη γνώμη τους, ειδικά την έχω χεσμένη και και τυλιγμένη με κορδέλα. Λες και δεν ξέρουμε πως το ρεπορτάζ που κάνουν γίνεται από Έλληνες παίκτες με αντάλλαγμα ευνοϊκή μεταχείριση προς την αμπαλίαση τους.
Και στην τελική, μήπως θα πρέπει να παίρνουμε σοβαρά και κάτι απίθανους που χρησιμοποιούν δήθεν λεξιλόγιο σαλονιού και μιλάνε για dvd και fouls committed?
οκ, κατάλαβα.
προχθές έβλεπα το ματς με 10 άτομα και όλοι είπαμε ότι ο σπυρό έπαιξε καλά. άρα νομίζω ότι κάνεις λάθος.
Κι εγώ το έβλεπα με καμιά 30αριά και όλοι σιχτίριζαν μετά από σχεδόν κάθε του προσπάθεια. Κερδίζω;
ήθελα να δω πιανού η άποψη έχει μεγαλύτερη βαρύτητα