AYTOKΡΙΤΙΚΗ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ.
Printable View
AYTOKΡΙΤΙΚΗ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ.
εγω ξερω οτι...
Spoiler
...ειναι ο καλυτερος σχιζοφρενης
http://www.anarchy.gr/index.php?opti...d=319&Itemid=1
μας έσβησε όλους ο βλασσο.
και μόνο ο όρος της "επιθετικής πρωτοπορίας" σημαίνει ότι η φάση αυτή δεν είναι ακριβώς τα βλαμμένα χουλιγκάνια που θέλουν να περάσουν οι περισσότεροι ότι έρχονται και μας τα σπάνε επειδή έκατσαν για μία μπίρα στη μεσολογγίου, αλλά μία συγκεκριμένη τάση μέσα σε αυτό το κίνημα. Μακάρι να είναι όπως τα λέει το κείμενο κατά τ' άλλα, και όχι ένα ακόμα "εμείς και οι άλλοι".
Μ' αρέσει πολύ το κείμενο της ΑΚ Αθήνας. Ακομπλεξάριστο, ειλικρινές, καθαρό χωρίς να γλείφει ή να λειαίνει πουθενά τις αιχμές. Εντελώς οντοπικ μετά απο πολλές σελίδες, δείχνει γιατί σε κάθε φάση μέσα στον ίδιο τον "αναρχικό χώρο" μπορούν και ξεχωρίζουν και οι συνεπείς του δυνάμεις, που -ακόμα και αν υπάρχουν χαώδεις διαφορές στα μέσα και στον τρόπο με μας- έχουν τελικό στόχο στην κοινωνική απεύθυνση και στη συλλογική πάλη. Γελάω επίσης με τον όρο "ψιλικατζήδες της βίας" που απευθύνεται στο μπαχαλιστάν και αυτό θα το καταλάβει όποιος έχει δει τουλάχιστον μια φορά μπλοκ της ΑΚ να συγκρούεται, για να μιλήσουμε και με "υλικούς όρους" όπως αρέσει και στα φρίκς καθώς και στο απανταχού αριστεριλίκι. Αυτούς τους τύπους, μια χαρά ρε φίλε, τους θέλω μαζί μου.
φειθφειλς: με καθε καλοβουλη προθεση και με φωνη πραγματικα απολυτη: ΜΗΝ πιστευεις τα μεσα μαζικης ενημερωσης. εχεις καιρο να πας σε πορεια, διαφορετικα αν εβλεπε την πορεια στην οποια συμμετειχες μεσα απο καναλια/εντυπα, θα καταλαβαινες περισσοτερο.
το άτομο είναι τόσο αμοραλιστής που ακν κρίνω από το ύφος του τα κότερα δείχνει με ειρωνεία.
και φυσικά πρέπει να λάβουμε πολύ σοβαρα΄την πιθανότητα ωμής προβοκάτσιας γαι να σπιλωθεί στη γέννησή της η αντίσταση. Δεν είανι πε΄ριεργο τόσο ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ έγκλημα να γίνει αυτή την εποχή; Μολότωφ σε μαγαζιά έχουν πέσει χιλιάδες και δεν έπαθε ποτέ τίποτε ούτε κουνούπι. Πολλά παίζονται με αυτή την κατα΄σταση της πτώχευσης και του ΔΝΤ που η εξουσία είναι ικανή για όλα.
Ρε Καντίρου, με όλο το σεβασμό (λόγω ηλικίας και μόνο), γαμώ το Χριστό σου πια.
Γιατί ρε συ amnesiac σου φαίνεται παράλογο αυτό που λέει ο candiru ή έχεις τόση εμπιστοσύνη στο κράτος και το παρακράτος?
εγώ πάντως απογοητεύτηκα ψες, τη μέρα μετά από προχθές δηλαδή, και όχι σε κάποια τυχαία συγκέντρωση, όταν μας διέλυσαν τα καλά ΜΑΤ και κατεβαίναμε (πολύς κόσμος) την Πανεπιστημίου με (σχετική) ηρεμία, και ένας τύπος επιτέθηκε σε ένα εντελώς καπιταλιστικό καρτοτηλέφωνο, του μίλησε ένας (1) τύπος και του είπε "άστο φίλε τηλέφωνο είναι" και όλοι οι άλλοι συνέχισαν σιωπηλοί, και σε τρία άλλα πιτσιρίκια που πήραν πέτρες και άρχισαν να τις πετάνε, πάλι μόνο μία φωνή ακούστηκε και καμία άλλη συνδρομή. Τα δε 15χρονα, μόλις άκουσαν τη φωνή, γύρισαν λίγο κοίταξαν, και όντως σταμάτησαν. Δεν είναι τόσο δύσκολο, πραγματικά.
Μπα, καθόλου παράλογο, αυτό που μου φαίνεται παράλογο είναι ότι όλοι ανεξαιρέτως ψάχνουν να βρουν τη "βολική" απάντηση, αυτή που εξηγεί ότι φταίνε οι άλλοι, μη τυχόν και φταίει κάποιος δικός τους και κλονιστούν οι πεποιθήσεις τους. Γενικά κανένας "καλός" δεν έχει ευθύνη ποτέ.
Δε πα να σκοτώνονται άνθρωποι, σταρχίδια σας όλα.
Το καλύτερο άρθρο που έχω διαβάσει μέχρι τώρα.