χρήστης moshpit3596 στο slsk ή σας το στελνω μολις κατεβει (αν δεν με εχει παρει ο υπνος)
Printable View
χρήστης moshpit3596 στο slsk ή σας το στελνω μολις κατεβει (αν δεν με εχει παρει ο υπνος)
εβαλα και το ακουω τωρα. πραγματικα δυναμιτης. και φωναρα ο τυπος. θα τσεκαρω bandcamp. ΑΝ κανει ο φιλτατος παυλος την καλη παντως ας μου δωσει καποιος ενα πιεμ :)
αν ειναι ολα τα κομματια ετσι θα επενδυσω παντως
Μπαντάρα. Μια φορά στα κάμποσα χρόνια τέτοιες μπάντες.
edit:
Χτύπησα βινυλιάκι από bandcamp 8)
θέλω και 'γώ λίνκ το πρωί που θα ξυπνίσω!
το βίντεο θυμίζει φούλ αυτό
καλά μου παιδιά αν δεν είναι κόπος, ρίχτε ένα λινκ και κατα 'δω.thanx
εντιτ. τελικά βρέθηκε ;)
Πολύ τίμιο EP, τα breaks τους με συγκινούν.
Κατατάλλα, εκτός του ότι βρίσκεται εύκολα slsk, οι άνθρωποι το δίνουν όσο δύο μπύρες, πόσο γύφτοι είστε λολ.
τα μπ3/φλαξ δινουν φτηνα ρε χουβαρντα, δεν νομιζω οτι ψωνιζει κανεις απο δαυτα
κατα τα αλλα ειναι 1000παιγμενο μετριοτατο στονερ το EP, δεν ξερω τι του βρηκατε
Μη βαράτε ρε για τα mp3 λέω. Αφού δε το βρίσκεις εδώ κι εκεί, δώστους ένα πεντοδόλλαρο και πάρτο άπ' τους ίδιους τι ψυχή έχει.
Χιλιοπαιγμένο δε νομίζω ότι θα διαφωνήσει κανείς, αλλά μετριότατο, αυστηρό σε βρίσκω.
με κοροιδευουν τοσα χρονια οι φιλοι μου οτι ειμαι ευκολος με πασης φυσεως στοουνερ οποτε το παιζω αυστηρος
αλλα σοβαρα τσεκαρε το νεο Routes πχ ποσο πιο πληρες δισκακι ειναι
ή ακομα καλύτερα http://smallstone.bandcamp.com/album/s-e-i-s-m-i-c
Συμφωνω με Παυλο οτι δεν ειναι κατι το καινουργιο το Valley of the Sun, αλλα ειναι σιγουρα πολυ ευχαριστο και θα παραμεινει στον player για καιρο.
Παυλε σχετικα με το μπαντκαμπ και μεις το φτιαξαμε πιο πολυ στην πλακα οποιος θελει να αγοραζει σε φλακ τον δισκο 3 ευρω, ενω τον εχουμε διαθεσιμο δωρεαν σε μπ3 σε 10 μπλογκς,λαστ φμ κ.α και παρολ' αυτα εχουνε αγορασει καμια 40αρια ατομα τα φλακ πιο πολυ μαλλον για το σαππορτ.
ε γαμω τις φασεις, δεν αντιλεγω
αλλά αν μπω στην διαδικασια να πληρωσω, θα δωσω το κατι παραπανω για το βινυλιο
το οποιο valley of the sun δειχνει και πανεμορφο
Ακριβώς αυτό.
Για το "μετριότατο" δε θα το έλεγα, τουλάχιστον όσον αφορά το προσωπικό μου γούστο. Έχουν έναν αέρα, μια ποιότητα που τους ξεχωρίζει κατ'εμέ. Και αν σκεφτείς ότι γενικά stoner δεν ακούω και πολύ τα τελευταία χρόνια, αφού μου φαίνεται κάπως βαλτωμένο.