Poso einai?
Printable View
Poso einai?
5
Είναι μια αλήθεια πως δεν έχω βρει κάποιον άνθρωπο στη ζωή μου με τον οποίο να έχω ακριβώς τις ίδιες απόψεις. Η κοινή γραμμή στην οποία επένδυσα, ήταν οτι τη συγκεκριμένη περίοδο θεώρησα πως με εκείνα τα άτομα μπορούσα να συνεργαστώ καλύτερα, και όχι μόνο με αυτά, αλλά και με τους υπόλοιπους. Αυτή ήταν μια μαθηματική διατύπωση. Και επειδή γενικώς είμαι καλόβουλος άνθρωπος εν αντιδιαστολή με το στυγνό και απόκοσμο blackmetal προσωπείο μου, δεν πιστεύω πως κάποιος εκ των συμμετεχόντων είχε κάποιον ύποπτο σκοπό, ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε κανείς άλλος. Με αυτό το σχόλιο θα κλείσω τη συνεισφορά μου στο θέμα.Quote:
Originally Posted by Dragonlord
να μου επιτρέψετε να συνεχίσω τον ουσιώδη αυτό διάλογο που άνοιξα με τον μπλίτζερQuote:
Originally Posted by BLi
βαριέμαι να το συνεχίσω με τα κουώτς αλλά μία λες δεν πόσταρες στην πλάκα
ενώ πιο πριν έγραψες "Apla eixe plaka to drama". Αποφάσισε!
Ο Ζαχαρόπουλος ήταν ο Inside Charmer, ο οποίος τότε συμμετείχε αρκετά συχνά στο φόρουμ.
Τούφας, harvestman & Helm (οι μόνοι "εξωφορουμικοί" που θυμάμαι) μπήκαν πολύ αργότερα στο mag.
Αν και ξαναλέω ότι δεν βλέπω κάτι το κακό σε αυτό, το αντίθετο.
Nai to drama kai ta prosopika kai oi exthres kai ola ayta tespa eixan pollh plaka indeed. Panta exoun. Parolayta eipa th gnomh mou peri mag. Xoris plaka. Apla den to ekana gia na piaso syzhthsh h gia na ephrreaso h gia otidhpote sxetiko. De me endiaferei. AYTO eipa h esto ennoousa.
Hm to nick kati mou thymizei. Kati arnhtiko, apla de mporo na to prosdioriso tora, opote tha afhso ta mpinelikia sthn akrh kai tha meino sto "arnhtiko".
Kai telos, den eipa pote oti synevh kati kako. Eipa apla oti mou fainotan ligo periergo arxika giati panta eixa to mag sto myalo mou os inside fash, ena forum ths gnosths pareas pou proxoraei ligo parapera.
Επίσης το #xm έπεσε.Quote:
Originally Posted by iskra
BLOMBERG
σωστα, παρακολουθουσαμε πολυ καιρο το forum, απλα μπηκαμε απο την αγγελια που ειχε βαλει το περιοδικο καποια στιγμη.Quote:
Originally Posted by regularpaul
αχ.το πρωτο καλο πραγμα που ειπωθηκε για μενα ....νομιζω μετα απο ν χρονια.ιφινοι υποννοεις οτι εγω πεταξα την ωραια ιδεα για μιτινγκ???αν οχι λυπαμαι αλλα δεν μπορω να ερθω αυτη την τεταρτη! :shock: :D
επισης. ακομα δεν εχω διαβασει τα κρυφα αλλα νομιζω οτι εχω βγαλει τα επουσιωδη συμπερασματα μου τα οποια δεν εχουν καμια σημασια για σας και τα κραταω για την παρτη μου.αλλα εν προκειμενω να δηλωσω πως καλη φαση το μαγκ, αν κλεισει δεν θα στεναχωρηθω ιδιαιτερα μιας και το χαμερ το παιρνω σταθερα καθε μηνα. αν ανοιξει αλλου θα μου προσφερει κατιτις παραπανω.αν και το ερ μαγκ δεν μπορουσα να το παρω μαζι μου στην τουαλετα πραγμα που το χαμερ εξυπηρετει αποτελεσματικα.
υπαρχει μια διαφορα αντιληψεων προφανως μεταξυ των εμπλεκομενων.δεν μιλαω για παραταξεις. κατανοω την φιλοσοφια του ντραγκον ριβερ και τι εννοει.δεν ειμαι σιγουρος για τον τροπο επιλυσης αλλα οκ αν θελει να το κλεισει ας το κλεισει. υπαρχει οργη και θυμος και εδω ο αγαπητος νεκρο ως ψυχολογος αν θυμαμαι καλα θα μπορουσε να μας βοηθησει να λυσουμε τα θεματα αυτα των ωφελουμενων και να πορευτουμε ολοι μας στο μελλον αφηνοντας πισω το επεισοδιο αυτο. οπως λεει και ο αγαπητος , παροτι χοντικος( εκ του honda οχι hoynta), μπλιτσερ ε καλα στα αρχιδια μας στην τελικη , αν τον ερμηνευσα σωστα.
πλεμπα η οχι , εξακολουθω να αποτελω μελος του φορουμ...οτι και αν σημαινει αυτο....
ρε γμτ, είχα καταφέρει μέχρι την κυριακή να φτάσω στην 26η σελίδα και μπαίνω σήμερα το πρωί και βλέπω 52 και να συνεχίζει. και νόμιζα ότι το τόπικ θα ψιλονεκρώσει στις πρώτες 15-16. τι παίζεται που απαιτεί τόσο ζάλισμα δεν μπορώ να κατανοήσω. τουλάχιστο έμαθα ότι ο ινσάντ τσάρμερ είναι ο ζαχαρόπουλος :P
ΥΓ @ράνια, ειδοποιείστε για πια τετάρτη λέτε, μπας και...
Eilikrina den 8ymamai poios petakse thn idea kai den exei shmasia, an 8eleis thn patentaroume sto onoma sou.Quote:
Originally Posted by atom_smasher
Quote:
Originally Posted by Raven Lord
Loipon yparxei syzhthsh gia avrio Tetarth 11/6.
Tha anoiksw thread sto general gia na synennoh8oume ekei na mhn diakoptoume kai th sovarh syzhthsh.
Εγω ημουν που ειπα για πρωτη Τεταρτη του Ιουνιου Τζάσμιν.
Να την πατενταρετε στο δικο μου ονομα.
εγω ομως πεταξα ιδεα για μιτινγκ κλπ....βεβαια δεν θυμαμαι αν ημουν ο πρωτος....αλλα θα ηθελα μια πατεντα στο ονομα μου...οκ.σταματω. :pingpong: για οποιον αναρωτιεται αν ειμαι ηλιθιος η γαμαω την συζητηση να αναφερω οτι στο προηγουμενο μου ποστ ειπα την γνωμη μου.
Marillion, εξήγησα και εδώ και στον Dragonlord (και στον χελμ) ποιό είναι το σκεπτικό που συνέβησαν όλα αυτά κα8ώς και ζήτησα συγγνώμη για πράγματα που εμφανίστηκαν και δεν αφορούν το φόρουμ. Κάτι το οποίο το κάνω και τώρα αν εξακολου8εί να πιστεύει κάποιος ότι 8ίχτηκε για προσωπικούς λόγους και όχι για πράγματα που αφορούν το ER. Νομίζω ότι υπάρχει ρασιοναλισμός (ή χιουμοριστικός σουρεαλισμός) σε ό,τι λέω και κάνω, απο κει και πέρα αν κάποιος το 8έλει μου εξηγεί γιατί πρέπει να γίνω ban. Η βασική μου 8έση είναι ότι η ανοιχτότητα είναι ουσιαστικός λόγος να υπάρχει το παρόν thread. Αλλέως δεν υπάρχει λόγος, το "ER που 8έλουμε" αφορά κλειστές πρωτοβουλίες και συζητήσεις.
Συμπέρασμα: Lock και ban (και κάλτσες).
edit: το να λέει κάποιος ότι είμαστε κολλητοί με dragonlord ή οτιδήποτε και μου δίνει προσβάσεις στα κρυφά είναι απο τα πιο αστεία πράγματα που έχουν παίξει και το λέει μόνο άν8ρωπος που έχει μπει στο er αύριο.
Oudepote eipa pws eiste kolhtoi me dragonlord h kati tetoio, ayto den me afora diolou. Shmasia exei pws mphkes sta kryfa kai kata kapoion tropo ypeklepses syzhthseis. Sevastes oi sygnwmes an kai outws h allws egw den 8ixthka. H praxh omws paramenei katakritea, toulaxiston ws pros ton tropo pou egine mias kai gnwrizes oti ayto den epitrepete. Allwste aytos einai kai o logos pou den exei access o opoiosdhpote. (edit : edw mhn parexhgh8w pali gia elite kai loipes mpourdes, katalavenete pistevw wrimoi an8rwpoi eimaste)
Sto thema ban, einai profanes pws tpt aposa anefera gia to forum den metrane. Allwste den eisai oute o prwtos, oute o televteos pou grafei me ayton ton tropo. O logos einai i eisodos sou sta hidden forums (asxetws to ti legane gia sena h gia opoiondhpote, o skopos den agiazei ta mesa) kai h dimosiopoihsh (kai) kapoiwn evais8htwn plhroforiwn. Opws kai na xei pistevw eisai logikos an8rwpos kai katalavaineis pws o Dragonlord ekane ta kryfa matia sto sygkekrimeno zhthma, pi8anotata (ti pi8anotata kai o idios to eipe) wste na mhn ginei mouni to forum me ta 1002 fake accounts kai to anelehto trolling pu tha akolou8ouse se tetoia periptwsh.
Synexizw na pistevw pws ayto pou ekanes den htan swsto kai exw 3eka8arisei thn 8esh mou. To kanw kai twra se open public thread gia apofygh parexhghsewn.
Ένα πράγμα 8έλω να μου εξηγήσεις μαρίλλιον, το τελευταίο σου ποστ γιατί το έκανες στα κρυφά και δεν το έκανες εδώ;