χμμ δεν ειναι τοσο απλα τα πραματα. αυτό το βραχιολάκι που λες είναι κατι σαν κορδελες που φορανε στο κεφαλι, οι χαρακτήρες απο γνωστό ανιμε που λέγεται ναρούτο. οπότε το αφεντικο ειναι μαλλον αρρωστο.
Printable View
χμμ δεν ειναι τοσο απλα τα πραματα. αυτό το βραχιολάκι που λες είναι κατι σαν κορδελες που φορανε στο κεφαλι, οι χαρακτήρες απο γνωστό ανιμε που λέγεται ναρούτο. οπότε το αφεντικο ειναι μαλλον αρρωστο.
Συγκεκριμένα προσπάθησε να ντύσει το σκυλί του σαν τον Pakkun:
http://img177.imageshack.us/img177/1...ipakkundn6.jpg
To yfos tou skilou pantws sti foto einai sa na leei: E re pousti kita me enan malaka pou eblexa gamw tin koinwnia mou.H kati tetoio...
χοχλιοί ρε μλκ, μου γαμάνε τον κήπο, αλλά γαμάνε σαν μεζέδες
Μπλιαχ.. δάχτυλο λαρύγγι και ξέρασμα :!:
ntropi!
πως τα τρώτε ρε....?
γαματα είναι εφαγα μια φορα με σαλτσα ανιθου και σκόρδου, τα σπασαν. αλλα ειναι μικρουτσικα, δε χορταινεις.
εγω γελάω με τα τσιγαρα τα γαλλικα
πήγε μια φορά ενας γνωστός μου σε ένα περίπτερο που είναι ένας παππους και λέει θελω ενα πακέτο Gauloises
και λεει "δεν έχω"
και λέει ο τυπος "Gitanes???"
ζηταν λέει αλλα δε φερνω!
τα σπάω. "Gitanes καπνίζουν οι Έλληνες ταξιτζήδες" είπε ένας Tobacco shop owner στο Sheffield. Και χοχλιούς ενώ δεν έτρωγα και σιχαινόμουν κι όλα αυτά τα gay, δοκίμασα σε ένα λάηβ των Χάσμα και από τότε έχω γίνει Fanatic και Thanatic. Γιουχούυυυ.Quote:
Originally Posted by Rush
αχαχαχαQuote:
Originally Posted by Mitsmann
έφαγες σε live σαλιγκάρια?Quote:
Originally Posted by House Of Low Culture
Den kserete na trwte kyrioi.Oi xoxlioi einai yperoxoi, oi Keiser einai re8ymniotikh paradosh kai ta gitanes einai epiroes apo nothingman kai genika foithtiliki.
karharias, ναι. Κρήτη.
πολύ παράξενος συνδιασμός live κ σαλιγκάρια.. όπως κ να 'χει είναι πολυ νόστιμα!