αχαχαχαχαχ
Printable View
αχαχαχαχαχ
ωραία μπύρα! αν και προτιμώ την φραντσισκάνα :)
αν σου έλεγα οτι μόλις τη τελείωσα κ ετοιμαζόμουν να βάλω φρατζισκάνερ θα με πίστευες; :D
ναι γιατι και γω κανω τετοιες μαλακίες στις μπυραρίες! Οτι να ναι μαρκες τι μία πισω απο την αλλη γιατι απλά ειναι ωραίες! :pingpong:
χαχχαχ. γαμησε τα. καλά θα ήταν να ήμουν σε μπυραρία κ να πόσταρα απο το κινητό ξερω γω :P έχω κ μια La Trappe Bock, λές να τη χώσω μετα ή να συνεχισω με Franziskaner? :P
!!!!! ρε θείο δε χρειαζεται να πας σε μπυραρια, βαζεις κι ότι μουσική γουσταρεις και τατάααμ να σαι. χωστη χωστη! πιες και για μενα :cry:
μετά από άαααααααααααπειρο τρέξιμο,ένα γαμάτο φρέντο εσπρέσο
αυτή τη στιγμή παιζουν Massive Attack αλλά λέω να αλλάξω σε κάτι λιγότερο "απλωτό" (σικ). Βάζω Eloy λοιπόν κ πίνω 2η στην υγεία σου!Quote:
Originally Posted by distortionofperception
φλωρος :PQuote:
Originally Posted by irreligious
να σαι καλα γιατι μετα απο τοσες μερες συνεχών σβέλτων επισκεψεων στο μέρος, τη χρειαζομαι την ευχη!
Oi Eloy einai ligotero aplwtoi?Ntaksei den einai san massive attack alla den einai kai grindcore.Gamates epiloges pantws
Quote:
Originally Posted by kontan
δεν γίνεται ρε μάν,πώς θα πάμε πεκίνο καλοκαίρι?απαιτούνται κάποιες θυσίες τι να κάμεις
αν κ το ψήνω για καμμιά ρακή κεντρικά απόψε
μουσική να συνοδεύσω τη(τις) μπύρα(-ες) μου θέλω αρχηγέ μου :P τους Circle Of Dead Children τους κρατάω για αλλες ώρες (κ άλλες καραχρήσεις χαχαχ). Θενκς παντως :)
ιριλίτζιους πεκίνο ε; καύλες :D
Ναξιωτικο τσιπρο με ενα παγακι για την ζεστη και ομ! :D
thrasher (ουζο με βυσσιναδα για τους αστοιχειωτους)