To dark crusade εθεάθη σε γνωστά torrentosites ..(με ψιλο άθλιο seeding..)
Printable View
To dark crusade εθεάθη σε γνωστά torrentosites ..(με ψιλο άθλιο seeding..)
Χμ κάτι έχω χάσει. Σε πακέτα ίντερνετ στυλ ADSL-in-a-box δε πληρώνεις κάθε μήνα πάγιο στον ΟΤΕ; Δηλαδή πληρώνεις πχ μόνο τα 25 ευρώ που λέει πάνω το κουτί;
krhth k exw otenet.Pantws standar den ftaiei o ISP alla to gamwdiktyoQuote:
Originally Posted by cloud
Για ΟΤΕΝΕΤ που ξέρω, πληρώνεις τα 85-τόσα ευρά στην αρχή, για 4 μήνες δε δίνεις τίποτα απολύτως και μετά η σύνδεση γίνεται αορίστου bundle(δλδ σε ένα λογαριασμό της ΟΤΕΝΕΤ δίνεις λεφτά για γραμμή και provider).Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
Απλά πρόσεχε γιατί πλέον νομίζω όλα τα πακέτα σε πρήζουν με συμβόλαιο μετά για κάποιους μήνες. Συμβόλαιο = bad.
EWRWEQRASDFASDFASDFADSFASQuote:
Originally Posted by JnB
Δεν έχω ασχοληθεί (καθώς τέτοιες προσφορές σε δεσμεύουν σε συμβόλαιο στο οποίο τελικώς θα πληρώνεις περισσότερα το μήνα), αλλά φαντάζομαι πως συμπεριλαμβάνεται στην τιμή η ευρυζωνική πρόσβαση στην χονδρική τιμή του ΟΤΕ.Quote:
SpiritCrusher γίεα, πληρώνεις μόνο τη μηνιαία συνδρομή, σε αυτή (και στο πάγιο που πληρώνεις αρχικά) συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα προς ΟΤΕ. Τουλάχιστον στο Broadband Pack της ΗΟΛ.
Μάλιστα. Δλδ οκ, εγώ που έχω αορίστου τι κερδίζω; (γιατί πληρώνω παραπάνω λογικά).
δε νομίζω να πληρώνουμε παραπάνω εμείς του αοριστου,άσε που δε δεσμευόμαστε με κανένα συμβόλαιο οποτε μπορούμε ανά πασα στιγμή και να διακόψουμε αλλα και να λάβουμε μείωση τιμών όταν αυτή επιτευχθεί (πράγμα που δε γίνεται όταν έχεις προπληρώσει)
αν έχω λάθος,διορθώστε
SpiritCrusher κερδίζεις διότι ο εξοπλισμός μας είναι leased, όπως και η γραμμή. Με το που διακόψω τη σύνδεσή μου με ΗΟΛ, αυτόματα πρέπει να τους επιστρέψω ρούτερς και τα σχετικά κι επίσης γίνεται από την εταιρία αίτηση προς τον ΟΤΕ να μας απενεργοποιήσουν τα κυκλώματα της DSL. Οπότε πρέπει να περιμένω να γίνει η απενεργοποίηση, και μετά να ξανακάνω αίτηση για κυκλώματα (είτε μέσω ISP πάλι είτε απευθείας στον ΟΤΕ) αν θέλω να ξαναέχω DSL από άλλη εταιρία.
Εξαρτάται από τις απαιτήσεις σου.Quote:
Παραδείγματος χάριν, εμένα με ενδιαφέρει να έχω μία μόνιμη, εγγυημένη συνδρομή με έναν παροχέα που εμπιστεύομαι (αντί να αλλάζω από προσφορά σε προσφορά για την μείωση του κόστους) και να έχω μία σταθερή μηνιαία χρέωση ώστε να μπορώ να υπολογίζω τα έξοδα μου χωρίς τον φόβο πως 6 ή 12 μήνες μετά θα πληρώνω σχεδόν τα διπλάσια μηνιαίως (όπως ισχύει σε κάποιες από τις προσφορές αυτές, για συνδέσεις 1 ή 2Mbit).
Χο.
Κοίτα κι εγώ είμαι κατά των συμβολαίων (για τις γνωστές παπαριές) όμως βλέπω ότι σκάω το μήνα 39,09 ευρώ για 768 όταν με το ADSL-in-a-box τα 1024 ειναι λιγότερο απο 20 ευρώ.
Δε με ενδιαφέρει ο εξοπλισμός τους, έτσι κι αλλιώς είναι γτπ (USR 9105 \m/ ), και οκ εδώ και 1μισο χρόνο έχω forthnet και δεν έχω κάποιο σοβαρό παράπονο.
ekleise to blue white gt?
εδιτ : ακυρον
Phgenete na deite ton Nightbringer sto Dark Crusade na xusete....
http://www.youtube.com/watch?v=v57ZqPMmeqs
το οποίο παιχνίδι ΓΑΜΑΕΙ και δέρνει. Το campaign είναι κάβλα.
Και είναι και standalone