Ayto de sou kanei? https://driverscollection.com/?H=Des...s%207%2064-bit
Printable View
Ayto de sou kanei? https://driverscollection.com/?H=Des...s%207%2064-bit
Θα το δω αύριο στη δουλειά, αλλά ένας HP Install Wizard που δοκίμασα, απλά έκανε installation και μετά έδινε οδηγίες πώς να κάνεις driver update από windows. Λολ.
Ka8ysterish. Den mporw na pistepsw oti se olo to internet den yparxoun gamhmenoi drivers gia ena printer eureias kykloforias. Wtf.
A btw eixa antimetwpisei kati paromoio prin kati xronia me enane allone printer, kai telika doulepse otan katebasa to installation prog sta ellhnika. Apo to ellhniko site ths HP. HP htan k ekeinos, an kai nomizw oti h dikia sou periptwsh einai diaforetikh.
πολλές φορές έχει να κάνει ακόμα και με τη ρύθμιση που έχεις για την default γλώσσα στον browser του υπολογιστή σου
πας εσύ στην hp, βλέπει αυτή en-US default γλώσσα, σε πάει στο διεθνές site της κωλοεταιρίας που δεν κυκλοφορεί όλα της τα μοντέλα σε όλες τις αγορές και έτσι ο 845c που κυκλοφόρησε μόνο στην ελλάδα τη βουλγαρία και την τουρκία εμφανίζεται ως προϊόν μόνο στο ελληνικό site και στο αμερικάνικο δεν υπάρχει καθόλου. ταυτόχρονα δε, μπορεί και να υπάρχει πανομοιότυπο μοντέλο με άλλη εμπορική ονομασία στην αμερικάνικη αγορά - γύρευε για ποιο λόγο
στα ταξίδια μου με το ρόλο του IT support, έχω δει να κάνουν αυτό το πράγμα
η Canon
σε κάποια φάση η canon έλεγε ότι δε θα βγάλει ποτέ linux drivers για κάποιους εκτυπωτές, τη στιγμή που τους διένειμε στο canon.com.au (και όχι στο canon.com.gr ή .com)
όλοι οι κατασκευαστές laptop με τις κάρτες ήχου/δικτύου
πήγαινα να γράψω ολόκληρη παράγραφο για το δαίδαλο της πλοήγησης στο internet προς άγραν driver για τσιπάκι laptop του οποίου το site δεν ανενεώνεται πια: κατέληξε ένα ασύντακτο χαωτικό rant που πιθανόν δεν ενδιαφέρει κανέναν έξω από το /r/talesfromtechsupport και το έσβησα στη μέση, εκεί που ψάχνεις στο control panel ή στο cpuz για το μοντέλο του τσιπακίου realtek και γράφει generic sound card 00 ή κάτι εξίσου χρήσιμο και φωνάζεις ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ cat /proc/$whatever τώρα! γαμώ τα windows μου γαμώ γιατί εκνευρίστηκα.
η hp
φέτος εζήσα την εμπειρία εγκατάστασης εκτυπωτή HP σε vista λειτουργικό που ο driver δεν είναι συμβατός με αυτό των 7. oh god...
Laptop που ήταν στο πάτωμα κλειστό πατήθηκε έντονα και η οθόνη τα 'χει κλάσει. Έχετε ιδέα αν αξίζει/παίρνει αλλαγή;
Εγκατέστησα το Office2013 και -όπως και στο Office2010 που είχα- έχω πρόβλημα με τo spelling στα ελληνικά (στα αγγλικά το κάνει κανονικότατα). Ξέρετε που κατεβάζουμε τι, ώστε να σταματήσουμε να είμαστε ανορθόγραφοι; Και επίσης, για κάποιον γαμημένο λόγο δε δέχεται στο Word τις συντομεύσεις Ctrl+Α, C, V, ... Πως το φτιάχνουμε;
ψαξε κατι σε "MS office proofing tools 2013, SP1 Greek"
θα το κανα εγω αλλα φευγω τωρα
Κώστα που πας μη φεύγεις.
Guys , σαν νεοπας , θαθελα να μου πειτε κανενα καλο freeware η γενικα καλο αντι-malware . εχω το kaspersky σαν αντιvirus .
MalwareBytes Anti-Malware.
Ξέρει κανείς τι τύπου κάρτα γραφικών φοράει αυτή η motherboard?
http://i.imgur.com/8MgpuLL.jpg
PCIe(xpress) είναι, απλώς σου λέει πως αν βάλεις 2 κάρτες γραφικών, για την πρώτη ο δίαυλος θα παίζει σε ταχύτητα Χ16 και για τη δεύτερη Χ8. Τα 2 πανομοιότυπα αλλά μικρότερα άσπρα slots είναι επίσης PCIe, για να βάλεις καμιά άλλη κάρτα επέκτασης, αν χρειάζεσαι (τύπου FireWire, κάποιον controller για δίσκο κτλ κτλ)
ty
Ρωτάει φίλος, στα windows 8 πώς γίνεται να έχεις διαφορετική γλώσσα σε διαφορετικά παράθυρα; (να γράφει ελληνικά στο word και αγγλικά στον firefox ξέρω γω, χωρίς alt-shift όλη την ώρα)
(προσωπικά δεν μπορώ να τον βοηθήσω γιατί έχω linux σε όλα μου τα πισιά)
Open control panel
Switch to all items view
Click language
In the left hand side panel choose advanced settings
Check the box under switching inputs that says "Let me set a different input method for each app Windows"
(εγώ έβαλα γουγλ στο λίνουξ ΙΤ ΦΑΚΣ!!!!)