και τώρα σύγκρινε τις δημόσιες τουαλέτες της Ομόνοιας, που δεν πληρώνεις, με της ΒιέννηςQuote:
Originally Posted by MastodontoideaPliokenous
Printable View
και τώρα σύγκρινε τις δημόσιες τουαλέτες της Ομόνοιας, που δεν πληρώνεις, με της ΒιέννηςQuote:
Originally Posted by MastodontoideaPliokenous
κοιτα , παλια εβλεπες μια φεραρι στο τοσο , τωρα πλεον στον δρομο ειδικα εδω στα νοτια που ειναι μαζεμενοι ολοι οι νεοπλουτοι βλεπεις αμαξαρες. Γκαλαρντο , αστον μαρτιν και τετοια καλα δεν συζητω για καρερα που υπαρχουν παντου.Quote:
Originally Posted by dead in magazines
[quote=freak brother]κοιτα , παλια εβλεπες μια φεραρι στο τοσο , τωρα πλεον στον δρομο ειδικα εδω στα νοτια που ειναι μαζεμενοι ολοι οι νεοπλουτοι βλεπεις αμαξαρες. Γκαλαρντο , αστον μαρτιν και τετοια καλα δεν συζητω για καρερα που υπαρχουν παντου.[/quote:2763l7na]Quote:
Originally Posted by "dead in magazines":2763l7na
De lew na blepoume "kala" ama3ia (posh cars mallon), lew na blepoume OMORFA ama3ia.
[quote=dead in magazines][quote="freak brother":grb1uayf]κοιτα , παλια εβλεπες μια φεραρι στο τοσο , τωρα πλεον στον δρομο ειδικα εδω στα νοτια που ειναι μαζεμενοι ολοι οι νεοπλουτοι βλεπεις αμαξαρες. Γκαλαρντο , αστον μαρτιν και τετοια καλα δεν συζητω για καρερα που υπαρχουν παντου.[/quote:grb1uayf]Quote:
Originally Posted by "dead in magazines":grb1uayf
De lew na blepoume "kala" ama3ia (posh cars mallon), lew na blepoume OMORFA ama3ia.[/quote:grb1uayf]
υπαρχει πιο ομορφο αμαξι απο μια Καρερα? :pink:
[quote=freak brother][quote="dead in magazines":21j4ybpn][quote="freak brother":21j4ybpn]κοιτα , παλια εβλεπες μια φεραρι στο τοσο , τωρα πλεον στον δρομο ειδικα εδω στα νοτια που ειναι μαζεμενοι ολοι οι νεοπλουτοι βλεπεις αμαξαρες. Γκαλαρντο , αστον μαρτιν και τετοια καλα δεν συζητω για καρερα που υπαρχουν παντου.[/quote:21j4ybpn]Quote:
Originally Posted by "dead in magazines":21j4ybpn
De lew na blepoume "kala" ama3ia (posh cars mallon), lew na blepoume OMORFA ama3ia.[/quote:21j4ybpn]
υπαρχει πιο ομορφο αμαξι απο μια Καρερα? :pink:[/quote:21j4ybpn]
OXI RE PSILE GAMW DLD SDGSDHGSHDGSDHSDH ME ISOPEDWNEIS GMT! SFDFHSDHGHAHADHADHDHDHDHDHAHDHDHADHADSKFGSDGSD Oxi h 911 wraio ama3i :(
ε ναι στην ομονοια ομως καβατζωνεισ και κανα 2-3 τηλ του στυλ αν εισαι σε φαση αποσυνθεσηςQuote:
Originally Posted by enitharmon
δοινο στωμα σαι παραια
κανο τοις πειο γαματαισ πειπαισ
γιο
Fusika kai uparxei:
1968 Dodge Charger, to autokinhto twn Dukes Of Hazard \m/
http://i80.photobucket.com/albums/j1...ackcharger.jpg
http://i80.photobucket.com/albums/j1...GeneralLee.jpg
Etsi Mitse. Ki o Hammond exei :pink:Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
Quote:
Originally Posted by freak brother
Quote:
Originally Posted by Angrafan
ένα τέτοιο δεν έχεις πει ότι έχεις;
Σκατάσχημος είσαι εσύ βλάκα και κακόγουστε Ιντέγκραλ που θα πεις και για τις BMW. Μείνε στις ΙΤΑΛΙΚΕΣ αμαξάρες σου.
oxi an kai poly tha to ithela. Eixa ena yugo prin 8 xronia, alla me afhse :(Quote:
Originally Posted by enitharmon
Quote:
Originally Posted by H.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Telika, den eisai pio asxhmos kai apo tous Mastodon, eisai pio asxhmos kai apo OLH th gkama twn aytokinhtwn ths BMW! :pink: :rofl: :rofl: :rofl: ":*******"
e oxi... oxi
prosvolh, aisxos, ntroph... oxi k asxhmes oi bmw...
apla oxi
ps.mallon tis proales to video pou me to corsaki na trwei tin ferrari sekapse file italofile eeee? :P
Να πατε σε αλλο σεκσιον να μιλησετε για αμαξια ε :evil: :P
Den kserw an uparxei hdh topic opote rixnw edw thn erwthsh:
Mporei kapoios na mou perigrapsei thn agora ergasias sthn ellada? Pio sygkekrimena, ston idiotiko tomea ti metraei perisotero? Ti xartia exeis parei, ti proypiresia exeis, ti douleia exeis na epidikseis se proswpiko epipedo?
οι πίπες.
Okay.Quote:
Originally Posted by DarkOmeN
Swollen, milaw gia ta prosfata dhmiourghmata tou Chris Bangle, oxi prohgoumena montela. Oson afora to Corsaki, edw exw dei Beetle na trwei Modena, to Corsa 8a me peiraze? :wink:Quote:
Originally Posted by Swollen
:DQuote:
Originally Posted by dead in magazines
εξαρτάται τον εργοδότη αλλά και την δουλειά. Αλλού μπορει να ζητάνε προϋπηρεσία, αλλού πτυχία. Αν και τουλάχιστον στον κατασκευαστικό κλάδο που βρίσκομαι εγώ μετραει κυρίως η πρώτη. Μετά τα κοννέ φυσικα..... :roll:Quote:
Quote:
Originally Posted by Zoonchild
450 μποφόρ στο Ρίο, έπεσαν οι κεραίες ξέρωγω και μείναμε με το πουλί στο χέρι και χωρίς dsl για κανένα 4/ωρο.
den mporw na brw lexeis gia ayta pou legontai sth drouza twra.
:|
εγω φοραω αλουμινοχαρτο στο κεφαλι και δεν μπορουν να κλεψουν τις σκεψεις μου.Quote:
Originally Posted by Tevez
χαρδαβελας number 2
Ναι αλλά βλέπετε Δρούζα, νπ άναλ καντ.
ρίξε καμμιά ατάκα για να γελάσουμε κι εμείς που δεν έχουμε τιβίQuote:
Originally Posted by Tevez
Χαχαχαχαχα. Η Δρουζα τα εσπασε σημερα. Ειχε μια μορφη, ενα παλικαρι που ηταν σαν να πηρε μορφη το εσωτερικα.τζιαρ.
Θεικες ατακες, το αιθερικο του το απηγαγαν φωτεινες μορφες, αλλα ειχε μαζι και τον αγγελο του τον Μιχαηλ.
Μετα απο αυτο εκλεισα ως εξωγηινη.
Quote:
Originally Posted by HAVOC
http://i42.photobucket.com/albums/e3...3953955940.gif
νομίζω ότι το κονέ μετράει πρώτο πάντα και σε όλο τον κόσμο. αν θέλετε πάντως να το συζητήσουμε περισσότερο, ελάτε μια βόλτα από το πολιτικς :PQuote:
Originally Posted by solution_AK-47
twra pou giriza spiti akrivws eksw apo thn eksoporta eida dyo alepoudes
Σκότωσε τες, ρίχνουν καλό loot.Quote:
Μια φορά είχα δει στο ρέμα Βριλησσίων και την πέρασα αρχικά για μεγάλη γάτα.
Βέβαια έχω ήδη ένα πλάσμα που φέρνει πολύ σε αλεπού στο σπίτι μου.
αποκλείεται, εκεί έχει μόνο κομμουνιστές.
θεοc.Quote:
Originally Posted by stam and the witches
Quote:
Originally Posted by Deggial
:O
:rofl:Quote:
Originally Posted by Atheist
εγώ έχω δει δυο φορές αγριόγατο, μια στο πανόραμα (πλατανάκια) και μια στο Βασιλούδι (Κορώνεια λίμνη).
σε μερικές περιοχές πολλές αλεπούδες είναι πλέον σαν κατοικίδια: σε πολλά κάμπιγκ ή ταβέρνες στη χαλκιδική έχουν εξοικειωθέι τόσο που μερικές πλησιάζουν και στα τραπέζια ή τις σκηνές για φαγητό
Στο παζάρι φάνηκε καμία;
Μικρή ιστοριούλα από τη χθεσινοβραδυνή δουλειά (για την πρωινή δουλειά δεν έχω ιστορίες να σας πω, είμαστε καλά παιδιά εκεί. Επίσης νυστάζω σε υπερβολικό βαθμό και δεν ξέρω πως θα τη βγάλω μέχρι το απόγευμα που σχολάω, αλλά αυτό είναι μια άλλη υπόθεση):
Λοιπόν, χθες βράδυ μου ζήτησαν το "a shark in the dark" του Ozzy.
A Shark ρε μαλάκα. A SΗARK.
Κι όταν του πα να επαναλάβει το αληθές, γκάριξε στη μάπα μου "Α SHARK IN THE DARK ΡΕ ΦΙΛΕ, ΤΟΥ OZZY, ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΓΑΜΩΤΟ;;;"
Επίσης την ώρα που έπαιζα Helloween το Victim of Fate (Aπό το "Helloween" EP του 1985) έρχεται ένας τελειωμένος που δεν παίζει να ταν πάνω από 30 (με τίποτα όμως) και μου λέει "ρε φίλε αυτό τώρα είναι χεβιμέταλ; Κι εμείς οι παλιοί τι θα ακούσουμε; Βάλε κάτι απ τα 80s. Κάτι από 1984-1985, εκείνη την εποχή". 'Ηθελα πολύ να τον πνίξω, το ομολογώ.
ΝΥΣΤΑΖΩ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ.
:disco: :disco: :disco: