Μπορεί κάποιος να μου ανεβάσει το αρκετά από lost bodies για δε μου δουλεύει το soulseek?
Printable View
Μπορεί κάποιος να μου ανεβάσει το αρκετά από lost bodies για δε μου δουλεύει το soulseek?
μα είναι free ρε Χ! ((tab)δισκογραφία>mp3)
Δεν ήξερα. Θένκιου.
πόσο θεϊλα.
deniz!!! περιμενουμε compilation e :-D
my_troubled_Mind πανε τσέκαρε επίσης και το καινούργιο άλμπουμ του heron. (σκέτη αλητεία είναι)
καλα για orphaned land τι περιμενατε-μια ζωη για το πεος ειναι,γαμω τον χαλπεριν τους μεσα
το social distortion δυστυχως ειναι τερμα νεροβραστο:-(
ουτε με το προηγουμενο τραβαγαμε τα βυζια μας αλλα ηταν πιασαρικο και ειχε δυο τρια καλα κομματια
τον μπουλο και αυτοι εκτος αν ερθουν live οποτε θα τα σταξουμε
simera akousa mono Lillingtons sto ripit
to exw kanei arketes fores auto.
Hexvessel
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
να μη ξεχνιώμαστε παρακαλώ
http://www.youtube.com/watch?v=7huZ1x1DJSM
Ευχαριστούμε
στεναχωρεμενο μπανιστηρι
THIS ISN'T WHAT WE MEANT, MAΛΑΚΑ ΧΟΝΤΡΕ :moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza:Quote:
«Ω ναι, η επανένωση των Savatage θα συμβαίνει στο τέλος κάθε show των Trans-Siberian Orchestra για 8 περίπου κομμάτια με το line up των "Dead Winter Dead" / "Wake Of Magellan"», τόνισε ο Oliva, για να συμπληρώσει:
«Πάντα το θέμα με την επανένωση των Savatage ήταν πως για να γίνει σωστά θα έπαιρνε πολύ χρόνο από τους Trans-Siberian Orchestra και ο Paul O'Neill σε καμία περίπτωση δε θα άφηνε μία μέτρια παραγωγή να λάβει χώρα. Τώρα όμως ήταν η τέλεια ευκαιρία: Με ένα σμπάρο, δύο τριγώνια. Θα βοηθήσει στις πωλήσεις των εισιτηρίων, μιας και οι Trans-Siberian Orchestra δεν είναι τόσο γνωστοί στην Ευρώπη όσο στην Αμερική και θα ηρεμήσει όλους μία για πάντα. Αν θέλετε να το δείτε, έχετε 12 ή 14 βράδια και μετά τέλος. Μετά δε θέλω να ακούσω τίποτα. Αυτό ήταν. Οι οπαδοί θα έχουν το reunion, εγώ θα ξεμπερδέψω με αυτό το ζήτημα και όλα θα είναι όμορφα».