-
γιατί πρέπει να με ρωτάς μαλακίες αντί να με βοηθάς;! γιατί θέλει windows στα ελληνικά και θέλω να κατεβάσω το language pack. στο μεταξύ δεν κατεβαίνει τίποτα από την microsoft, δοκίμασα να εγκαταστήσω το NET Framework 4.0 κι ούτε αυτό γίνεται, WHAT DO PLS.
-
Τι Windows είχε και τι του πέρασες; Ξεκίνα από αυτό. Μια καλή ιδέα θα ήταν να περάσεις όποια windows θες να περάσεις, χωρίς το pc να είναι συνδεδεμένο στο internet. Αφού τα περάσεις, έχε κατεβασμένο κάπου το service pack που θέλεις και πέρνα το ή κάνε τα "authentications" που απαιτούνται και κάνε ΜΟΝΟ τα updates που θέλεις από την ΜικροΑπαλή.
Λέω εγώ τώρα, με τις ελάχιστες πληροφορίες που μας έδωκες...
-
Από Windows 7 Home σε Windows 7 Ultimate. Δεν μπορώ να φανταστώ τι σχέση έχει αυτό που λες. Έχω κάνει φορμάτ σε 10 διαφορετικά λαπτοπ φίλων και πρώτη φορά συμβαίνει αυτό το πράγμα.
-
Σκέφτηκα πως μπορεί να περνούσες 8.1 ή 10, οπότε και θα είχε μια λογική, μιας και η εγκατάστασή τους διαφοροποιείται λίγο αν την κάνεις offline/online. Εν πάσει περιπτώσει, δεν ξέρω αν παίζει κάτι με τους servers της ΜικροΑπαλής. :/
EDIT:Χωρίς να μας έχεις πει σε ποιο στάδιο συμβαίνει, δοκίμασε λίγο αυτό:
Τρέξε Run... (Windows Key + R) και γράψε services.msc. Δες προσεκτικά τα services που τρέχουν και κάνε δεξί κλικ και ΣΤΟΠ στο windows update service. Χωρίς να κλείσεις αυτό το παράθυρο, βρες τον φάκελο SoftwareDistribution μέσα στο C:Windows και σβήσε τον, πήγαινε πάλι στα services και κάνε start.
Δοκίμασε ξανά να κάνεις update και ενημέρωσε.
-
Τα ίδια... Τι εννοείς σε ποιο στάδιο συμβαίνει; Το λάπτοπ έχει ολοκαίνουριο windows installation, πατάω check for updates και κάνει checking for updates... για πάντα (σκέψου από χτες το βράδυ το 'χα ανοιχτό να δω αν θα τελειώσει να checking κάποτε, χαχ)
edit: Γενικά δεν κάνει update σε οτιδήποτε της microsoft (π.χ. όπως έγραψα πιο πάνω δεν κατεβαίνει ούτε το NET Framework 4.0 και τώρα που δοκίμασα το Microsoft Security Essentials, γράφει updating κι η μπάρα είναι κολλημένη 2 ώρες χωρίς τελειωμό)
-
original windows? an oxi alla3e torrent. an nai pare thl thn ms.
-
-
-
Δεν έχω ιδέα, το άφησα ένα μεγάλο διψήφιο αριθμό ωρών και απλά σε ένα από τα check που έκανα να δω αν έχει κάποια πρόοδο, είχε βρε ένα αρκετά μεγάλο σε δεδομένα pack για updates (το οποίο δεν δικαιλογείται κάπως, SEARCH έκανε όπως έγραψα και πιο πάνω, όχι download/installation)
-
Στο μεταξύ μετά το format το bsplayer του βγάζει τους ελληνικούς υπότιτλους έτσι
http://i.imgur.com/T6GieTa.jpg
καμιά ιδέα πως φτιάχνεται; ήξερα στο VLC να φτιάχνω αντίστοιχες περιπτώσεις, κατέβασα αλλά και πάλι δεν, αν έχετε καμία ιδέα ρίξτε να μην με σκοτίζει άλλο
-
Ορίζεις ελληνικά για non-unicode;
-
path στον bs;
edit: επειδή παίζει να σε μπέρδεψα μ'αυτό που έγραψα πιο πάνω, στον VLC τους δείχνει κανονικά, απλά δεν μπορώ να βρω ανάλογες επιλογές στο BS
edit2: γάμα το, είμαι μαζόχα και προτιμώ να σπαζοκεφαλιάζομαι από το να κάνω ένα google search
-
sysadmin, server admin και λοιποί κομπιουτεράδαι του φόρου
θέλω να στήσω έναν VPS server για να διακομίζει 2 εφαρμογές σε LAMP stack, μία ιστοσελίδα κι ένα elearning CMS γραμμένα σε php
1.) αξίζει τον κόπο και τα resources να εγκαταστήσω κάποιο γραφικό περιβάλλον (κάτι ελαφρύ lxde ασούμε) και να κάνω vnc with ssh tunneling για το administration του σέρβερ;
2.) πέρα από το να θωρακίσω τον ssh server μου τι άλλο πρέπει να προσέξω για την ασφάλεια των δεδομένων μου;
3.) μπορώ να στήσω τον σέρβερ σε κάποιο virtual environment στο σπίτι μου και μετά να κάνω τον production server μου ίδιο με το virtual image που έστησα;
-
-