Mono stous rwsoi, evribodi.
CVLT
Printable View
Mono stous rwsoi, evribodi.
CVLT
Οι ρώσοι δεν ανοίγουνε ωρέ. Βρε λες να ψόφησαν και αυτοί;
^
Επειδή έχασα επεισόδια, εσύ καλά είσαι μετά το εμβόλιο?
nai ok an k me talaipwrhse enas psilopuretos k enas ponokefalos gia kamia vdomada.kai fusika o ponos sto xeri..se tsakizei to atimo.pantws an den eixa kapoia sugkekrimena themata me thn ugeia m den kserw kata poso tha to ekana k egw..
ε κοιτα τωρα πως λειτουργει ο διαδικτυακος τοπος
αμα βρεθει καποιος κακουλης να σου πει τιποτα για τις χημειοθεραπειες σου και την αρρωστια σου και την υγεια σου μην παρεξηγηθεις και κλαιγεσαι μετα. ή πες τι ειχες να κανουμε ολοι πατ πατ και περαστικα
Τι λες κι εσυ, τι παει να πει ετσι λειτουργει ο διαδικτυακος τοπος?
η καλύτερα πέστης ειμαι ΟΠ does this give you hOPe?
μινμιν, οταν ποσταρες για τη μητερα σου βρεθηκε καποιος και ειπε κατι το οποιο εκανε εντιτ μετα. οταν το διαβασες, ένιωσες οτι αξιζε τον κοπο να το μοιραστεις σε ενα φορουμ; παντα θα βρεθει καποιος. η κιουρντ παει να κανει το ιδιο λαθος. και της την ειπαν για το εμβολιο ηδη. αν τα σχολια "δηλαδη νοτ σοου κιουρντ" σας φαινονται ενταξει και νορμαλ, οκ. εμενα θα με πειραζε αυτη η πλακα αμα ειχα χημειοθεραπειες στην πλατη και θα επρεπε να το διαβαζω. αυτο λεω
αν παθαινε η ΜΑΜΑΚΑ μου κατι θα μαζευα δυοτρεις στο μσν και θα τα ελεγα εκει. για να μη γραφτει κανα σχολιο που θα πρεπει να γινει εντιτ μετα
Εγώ ό,τι ήθελα να του πω του το είπα σε pm πάντως, γι' αυτό και το εντιτ.
Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να στέκεστε εκεί πάντως, γενικά.
η κιουρντ ΜΟΥΝΑΚΙ εχει?